@firtikk..video kamerada asıl amaç hareketli görüntü çekmek gerektiğinde de fotograf çekebilmek..Bende panasonic NV GS-200 tipi var.3CCD sistemli.hareketli görüntü mükemmel..2,3 mp foto çekebiliyor.makrosu dahil var.Işıklı ortamlarda foto çekimi iyi...Ama gece veya az ışıklı karanlık ortamlarda kötü..onun için hiçbir zaman fotograf makinası performansı beklenmemeli..
quote:
Orjinalden alıntı: firtikk
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
firtikk; son fotoda netlik sorunu var gerisi güzel
Beyler bi ters objektif çalışmam daha yolda, bekleyin geliyo
aslında w810i almayı düşünüyorum resmleri arkadaşımın teşefonuyla çektim ama burda resimleri görünce video kamera mı alsam diyorum video kamerayla aynı sizin çektikleriniz gibi makro çekimler yapablirmiyim değermi paraya kıyıp almaya???
@firtikk ; Fotoğraf çekimi konusunda yoğunlaşmak istiyorsan, hatta yoğunlaşmayı geç, sadece düzgün bi resim çekebilmek için dahi olsa video kamerayla sınırlı kalma...Güzel resim çekebilir belki ama bi foto makinesiyle kıyaslandığında vasatı geçemez...Video çekim yapan fotoğraf makineleri de var, benmki de çekiyo mesela ama kalitesi video camlara yakın bile deil... Yan görevler bunlar .. Sen ana göreve bakıcan ...
mermi haakinda bir bilgi vereyim, namludan cikan kursunun hizi saniyede 2km imis, buda satte 7200km demek ki bu cok ama cok hizli bir sey bu hizdaki bir nesnenim resmi cekilebilir mi,
bi yerlerde görmüştüm öyle fotoğraflar. çekilebildiğinii bliyorum. benim makine 1/1000 sn'yi çekebiliyor. ama aynı anda biri tetiği çekerken birinin de deklanşöre basması gerek. bence kimse denemesin. tehlikeli şeyler bunlar
mermi haakinda bir bilgi vereyim, namludan cikan kursunun hizi saniyede 2km imis, buda satte 7200km demek ki bu cok ama cok hizli bir sey bu hizdaki bir nesnenim resmi cekilebilir mi,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 23 Şubat 2007; 2:14:09 >