macrocular,grenlerden şikayet eden macrocular,netlik sorunu yaşıyanlar. size bir çözüm buldum,benim 10 larca işlem sonucunda yaklaşık 10 dakikamı alan işlemleri bir rpogram tek başına ve bir tıkla benim yaptıklarımdan nerdeyse daha iyi sonuçlar veriyo. hayalimdeki programı buldum. işte ilk deneme http://img26.picoodle.com/img/img26/4/7/16/f_Resim018m_a30f7ab.jpg
@hugareva iyi gibi duruyo ama mor çiçeklere dikkat edersen çok hafif fluluk yapmış
tamam işte bende bunu istiyorum,o flu olursa uzaktan daha net gözükür,birde uzaktan bakmayı dene,zaten full haliyle yüklemiyoruz fotoları, uzaktan net gözükmesi kafi ha bu arada buda çoğu diğer foto filtreler gibi cs2-cs3 gibi photoshop programlarından yararlanarak çalışıyo,yoksa kurulmaz heralde wallahi en fotokritikte dolanırken gerçek bir profesyonelden gördüm,neat uyguladım yazmış,heralde bi bildiği vardır dedim,ama uygulayıp uygulamamak size kalmış,ben çok memnun kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 16 Temmuz 2008; 23:57:35 >
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..! Bir müziğin bile ne manâlara geldiğini, Bir resmin ne kadar duygu barındırdığını, Bir gözün nekadar yaşarabileceğini, Azda olsa sevince, belki anlarsın...! Bir bedene iki kalp sığdırmayı, İki kalbi tek bir satıra yazmayı, Seven kalbi bide sevdirmeyi, Kalbine kriz aşkla indiği an, nihayetinde anlarsın...! Kalabalıkta bile yalnız yürümeyi, Işık altında kararmayı Ve bir resme acı içince bakmayı, Umudum yok ama, umarım anlarsın...! Şiir için "stigmata_" ya teşekkürler
@ hugareva fotoları inceledim , eğer 2. foto ise işlem uyguladığın çok daha güzel olmuş. Noise yok vede daha keskin
bu arada o tek tık olayını nerden yapıcaz programı kurdumda pc ye .
Tamam buldum output image e basıp apply ' e basmak yeterli oluyomuş.
benimde biraz kafam karışmıştı,yaptım nası kaydetcem diye :) programın en sevdiğim yanı ,keskinlik dozajı mükemmel,yani fazla kaçırıp berbat etme imkanınız yok.keskinliği fotoyu hiç bozmadan veriyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 17 Temmuz 2008; 15:24:03 >
@ hugareva fotoları inceledim , eğer 2. foto ise işlem uyguladığın çok daha güzel olmuş. Noise yok vede daha keskin
bu arada o tek tık olayını nerden yapıcaz programı kurdumda pc ye .
Tamam buldum output image e basıp apply ' e basmak yeterli oluyomuş.
benimde biraz kafam karışmıştı,yaptım nası kaydetcem diye :) programın en sevdiğim yanı ,keskinlik dozajı mükemmel,yani fazla kaçırıp berbat etme imkanınız yok.keskinliği fotoyu hiç bozmadan veriyo
Evet bende çok sevdim programı. Diğer noise önleyiciler keskinliği berbat ediyo , bu tam kıvamında .