bir de arkadaşlar bu fotolara çerçeve nasıl ekliyoruz acaba
Çerçeveyi ister Photoshop kullanarak istersen de PhotoFiltre kullanarak ekleyebilirsin. Yalnız photoshop'un boyutu 300-400 mb iken PhotoFiltre 1-2 mb'dır.
civcivx gerçekten mükemmel fotolar bizdaha o kadar geliştiremedik kendimizi cerceve yapmayı öğrendim PhotoScape bu programla hemde türkçe tavsiye ederim bir tane koyayım yaptığımın
@yaşar, teşekkür ederim. Ama DH zaten ufak boyutta olan fotoğrafları daha da ufaltıyor. Makronun en büyük amacı ayrıntı vermektir ama bunu yapamıyoruz. Ben şu an sineklerin gözünde perde varmış gibi görüyorum, oysa aslı öyle değil. Bu gidişle DH'a fotoğraf falan yüklemeyeceğim valla.
Makrocunun midesi hiçbir şeyden bulanmaz, bulanmamalı
@yaşar, makro fotoğraflarım http://www.flickr.com/photos/civciv adresinde mevcut. All Sizes kısmından bakarak, bozulmamış hallerine ulaşabilirsin ama bunlar internete upload için resize yapılmış halleri tabii ki. Orijinal çözünürlüktekileri henüz bir yere yüklemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 17 Haziran 2008; 14:25:32 >
A 450... (1 saatlik dere kenarı turu) beyaz meleği çok sevdim 3 karesini yayınlayasım geldi bu fotoda sakata geldim.makinenin odakladım sesini duymadığım halde deklanşör bastım çünki 1 sn durmuyodu konduğu yerde