evet gölgeleri pek ayarlıyamıyorum... Bu fotoyu 3 mp de çektim... Tamamen polenlere yönelikti ve 3 mp görüntüde polenler tek tek seçiliyo... Orijinal boyut linkini nasıl yüklerim?
eğer detay göstermek istiyosan istediğin yeri kesip ekleyebilirsin.hem bizler için kolay hemde senin için kolay olur. mesela bir detay;
global makronu çok beğendim,bayabir şık çalışma çıkarmışsın(optiklerde carl zeiss ) .börtü böcek dışında bunun gibi güzel karelerde görmek sevindirdi beni. müdür hayırlı olsun yeni aletin umarım zaten güzel olan fotolarını dahada iyi çekmeni sağlar makinen. bunun adını bilmiyorum ama renkleri enteresan geldi :)
Tesekkürler @hugareva börtü böcektense kompozisyon calışmak daha cekili geliyor bana tavsiye ederim
merhaba arkadaslar bende yeni bir makina aldım biraz kurcalarken aklıma bu konu geldi uzun zamandır takipteydim öğrendiklerimi bir uygulayayım dedim bakın bakalım nasıl olmuş bir klasik oldu su damlaları ama idare edin gece yarısı baska malzeme bulamadım
sony dsc s730
boyut düşürülmüştür. laf aramızda musluğun bu kadar eskidiğini daha önce hiç farketmemiştim
evet arkadaslar ilk denemem nasıl sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalexpress -- 3 Haziran 2008; 1:13:31 >
core2duo(E6320)1,86ghz 4 mb 1066 khz, asus P5B core2 dual LGA775 ,1024mb 667mhz kingston, 250 GB seagate 8 mb, 512 MB ati X550, Asus TA-9A1 350 watt, samsung DVD+RW 18x, datron 19" LCD,creative bluetooth, 23in1 kart okuyucu, logitech kablosuz klavye mouse, Hp office jet 3180, pegasus 5.0 MP web cam,el yapımı 5+1 MS vista ultimate SP1 RENAULT KANGOO 1.5 MULTİX- RENAULT CLİO SYMBOL 1.5 DCİ
müdür yine çok şık çalışmalar.bende tam diycektim artık böcek kelebek görmek istiyoruz diye :D bu garip çiçkeleri nerden buluyosun? çiçek bahçelerinde felan gezmek gerekir diye düşünüyorum ben.doğada pek böyle entersan çiçekler denk gelmiyo ,yada bana denk gelmiyo :D devamını bekleriz efendim,saygılarımla...
Sevgili hugareva .. Yalova tarafları bitkinin en bol oldugu yerlerdendir.Tıpkı yarı karadeniz gibi..Çevremiz de geniş..eş dost arkadaş..fabrika..v.s birazda etrafa bakmak-görmekle alakalı... inan ki foruma yüklediklerimin 5 katı da bende var..düşün..haftanın en az bir günü kendime ayırıp foto çekmeye çalışıyorum..