özellikle D80 gibi büyük makinası ve objektifi olanlar, nasıl çanta kullanıyorsunuz ? benim çanta biraz büyük, bu yüzden sordun. mümkünse resim alabilirmiyim.
GIGABYTE P35-DS3P | Q6600 CPU | THERMALTAKE BIG TYPHOON | MSI 8800GT OC | 4x1 GB DDR2 667 KINGSTON | ENERMAX INFINITY 720 WATT | CM STACKER 810 | 19" CRT SAMSUNG 997 MB | 2x74 GB 16MB RAPTOR RAID0 | 1x SAMSUNG 300 GB | ASUS DVDRW LIGHTSCRIBE | ASUS DVD ROM | RAZER DIAMONDBACK | EPSON V350 SCANNER | EPSON STYLUS PHOTO R360 | HP LASERJET 1020 | WACOM INTOUS3 A5 WIDE | US ROBOTICS 9108 | US ROBOTICS 5417A | OCZ 4GB USB DISK | VISTA X64 TR ULTIMATE SP1 | XP SP3 TR | UBUNTU 8.04 X64 TR | MAC OSX 10.5.2
özellikle D80 gibi büyük makinası ve objektifi olanlar, nasıl çanta kullanıyorsunuz ? benim çanta biraz büyük, bu yüzden sordun. mümkünse resim alabilirmiyim.
Kardeş gerçekten gzel çalışma ama ne kadarda olsa makine kalitesini belli eder Bunları iyi bi makineyle yakalasan bakmaya doyum olmazdı çnkü çok gzel pozlar. Yine de güzel eline koluna saglık devamını bekliyorum.
Kardeş gerçekten gzel çalışma ama ne kadarda olsa makine kalitesini belli eder Bunları iyi bi makineyle yakalasan bakmaya doyum olmazdı çnkü çok gzel pozlar. Yine de güzel eline koluna saglık devamını bekliyorum.
Teşekkür ederim dostum ama bılmelısın kı kullandıgım makına gercekten makro cekımlerde en ıyı sonuc veren komapkt makınedır Sorun bendedır dahaca amatörum makınayı alalı 1 hafta oldu Zamanla inşallah makınanın hakkını verecegım
H100_06_52 bence çiçek makroların renk netlik özelliği ile çok güzel ve alalı daha bir hafta olmasına rağmen iyi iş çıkarmışsınız sanyo vpc e6 da yabana atılır bir cihaz değil hayırlı olsun eline sağlık
balıkayhan Teşekkür ederım yorumun ıcın renk netlık ozellıgı dedıgın nedır ? ve bana eksıkllıklerım nedır nasıl daha ıyı cekım yaparım acıklayabılır mısınız ?