behic26 neden sorun edeceksin ki ?? her fotografın ayrı bir degeri vardır..takma..bira cesaret... bence başlangıç için hiçde fena değil.. kadrajın güzel..diyafram öncelikli çekim yapmışsın. ama ölçüm methodundan , ve diyafram ın f3.5 olmasından ve 6mm mesafeden çekmenin etkilerinden dolayı bazı olumsuzluklar var. ölçümü spot ayarında yaparsan ve f 4-5.6 degerinden birini ve biraz daha uzak mesafeden çekersen kadrajdaki netlik daha iyi olur.. sanırım fotoshopu biraz seviyorsun..yada bana öyle geliyor..üstteki 3 yaprakta patlama oluşmuş..
∂н ѕαтяαηç кυℓüвü FotoKritik Portfolyo||DeviantART Gallery SONY ERICSSON CYBER-SHOT® PHONE CLUB CANON EOS DIGITAL REBEL XTI & 18-55MM LENS & SANDISK 2 GB CF CANON EF 50MM F/1.8 II & CANON EF-S 60MM F/2.8 USM & CANON EF 70-200MM F/2.8 L USM (YAKINDA!) SONY ERICSSON K750i & SONY ERICSSON K790i & MXE-60 FLASH & SONY 2 GB MS PRO DUO & SANDISK 4 GB M2 & CREATIVE EP-630 & HPM-70
behiç bey makro çekiminde hiç de fena değilsiniz birçok makrodan da iyi bir makro şu çiçek makrosu kendinizi yabana atmayın bence gelecek vaadeden bir durum söz konusu
Yan tarafta kocaman bir kaya parçası vardı. O yüzden çekemedim.
∂н ѕαтяαηç кυℓüвü FotoKritik Portfolyo||DeviantART Gallery SONY ERICSSON CYBER-SHOT® PHONE CLUB CANON EOS DIGITAL REBEL XTI & 18-55MM LENS & SANDISK 2 GB CF CANON EF 50MM F/1.8 II & CANON EF-S 60MM F/2.8 USM & CANON EF 70-200MM F/2.8 L USM (YAKINDA!) SONY ERICSSON K750i & SONY ERICSSON K790i & MXE-60 FLASH & SONY 2 GB MS PRO DUO & SANDISK 4 GB M2 & CREATIVE EP-630 & HPM-70
@müdür Öncelikle cesaret veren sözleriniz için teşekkür ederim. Sanırım net yaptığım düzlem daha önde olsaydı sonuç biraz daha iyi olabilirdi. Ama oto focus buna imkan tanımadı. Gözlüğüm yanımda olmadığı için manuel focus deneyemedim. Malum tevellüt... Işık çok sertti, bu fotoğrafı çekmeye o üç yapraktaki güneş parlaması kışkırttı beni. Net alan derinliği için keşke biraz diyafram kıssaymışım. Ölçüm metodunu hiç düşünemedim. Bir de oyle deneyeyim. Photo Shop olmazsa olmaz dediler... Öğrenmeye çalışıyorum. Her iki makronuza da imrendim doğrusu. Makinenize samimi olarak üzüldüm.
@balıkayhan Cesaret verici ve olumlu yorumunuz için teşekkür ederim. Sizin fotoğrafınız da çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.
@Katze Çok güzel yakalamışsınız.
@qwsaq123 Çok hoş kareler. Renk tonları çok hoş olmuş.