z812 nasıl bir makine bilmiyorum ama fotoğraf baya gürültülü çıkmış. bu eleştiriyi senin çekimdeki hatayı belki görmemişsindir diyerekten yaptım.diğer foton güzel. genelde o hata ışığı yetersiz mekanlarda veya isoyu yüksek tutmanla olur.
Bu zamana kadar kabul edilmen lazımdı, 1-2 gün daha bekle bakalım..
Başvurunuz reddedildi maili geldi hocam
sebep belli gibi : "Yahoo, Gmail, MSN vb. ücretsiz e-posta hizmet veren yerlerden alınan e-posta adresi. Sahte kullanıcı açma ataklarını zorlaştırmak için bu gibi servislerden yapılan başvuruların çoğu reddedilmektedir"
Valla hocam, benim e-posta hotmail olmasına rağmen kabul edilmişti o zaman.. Şimdi daha mı sıkı tutuyorlar nedir, anlamadım valla..
hocam görende,CIA ya başvuru yapıyoruz sanacak.FotoKritik iyice havalanmış artistlenmiş
Arkadaşlar C-520 ile nacizane makrolarım umarım yorumlarınızı esirgemezseniz son makrolarımı ekliyorum beğendiklerim. su damlasını da çözdüğümde ki daha havada yakalayamadım ne yazık ki ekliyecem burayagerçi bu kadar resmi eklemekte bir ömür sürüyor ama alışıcaz artık. :))
Hocam makro fotoların boyutlarını 800*600 e indirip yükle,kotalı kullanıcıları zora,artı forumu da yavaşlatmış oluyorsun
kusura bakmayın yaa denerim de eskiden o işi yapan programlar oluyordu. hala varmı acaba boyutu ufaltan programlardan? kendi bilgisayarım yokta 2 aydır arkadaşlardan fırsat buldukça nete giriyorumda.