Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MAKRO MAKRO VE SADECE MAKRO...!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: MAKRO MAKRO VE SADECE MAKRO...! Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Cem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Ocak 2007; 20:21:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb
Ty® yeter oynadın resmi göremedik bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ty® -- 31 Ocak 2007; 3:44:53 >

Chi of love

Başarıyı getiren, ulaşılmaz gibi götüren hayaller degil midir?... Peki! Hayallerimize de sınır koyan bizler degil miyiz?...
Satılık Philips MMS460 ses sistemi hediyeli AMD 2500+, Geforce 6800, 1GB Ram, SkyStar + LNB +Diseqc vs.. Komple Sistem
tetix

30 Ocak 2007; 20:41:03 

.

Ekteki dosya (1)

canon eos 40d+ sigma 18-50mm F/2,8 EX DC+ UV filtre
http://www.fotokritik.com/kullanici/?id=120745
http://www.trekearth.com/members/tetixxx/
zahara

30 Ocak 2007; 23:42:31 

AAA BÖÖCÜÜÜÜÜ !!!

Yaw ne güzel yaratmış Yaradan...ince ince detaylarına bakınca aslında çok güzel bi yaratık...

Biraz daha yaklaşabilseymişsin keşke...ama yinede sağlam bi çekim

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
japonlaryapiyo

31 Ocak 2007; 2:02:59 

hopcam bocek resmi cok guzel gercekren

Cem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

31 Ocak 2007; 2:41:25 

quote:

Orjinalden alıntı: zahara

AAA BÖÖCÜÜÜÜÜ !!!

Yaw ne güzel yaratmış Yaradan...ince ince detaylarına bakınca aslında çok güzel bi yaratık...

Biraz daha yaklaşabilseymişsin keşke...ama yinede sağlam bi çekim

Dibinden geçtik fark etmedik sonra tesadüfen gördük, dumur olduk. Makro çekimde makineyi tepeden elde tutarken zoom yapmayı denedik ama flu çıktı. Tırstıgımızdan titrettik mecburen zoomsuz bi şekilde tırsarakda olsa yaklaştık. Ben uzaktan çekmiştim arkadaşım daha yakından çekti. Eve gelip fotoyu inceledikten sonra keşke bir kaç açıdan ve daha yakından çekseydik dedik, birdaha görme şansımız olmadı.

quote:

Orjinalden alıntı: japonlaryapiyo

hopcam bocek resmi cok guzel gercekren

Sagol

Not: Fotografları önizlemeli olarak koyarsanız daha iyi olur. Özellikle kotalı olan ve düşük hızlı adsl kullananlar için iyi olacaktır. Örnek aşagıdadır.
[link=http://img251.imageshack.us/*************.jpg][image]http://img251.imageshack.us/************.th.jpg[/image][/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ty® -- 31 Ocak 2007; 3:49:48 >

Chi of love

Başarıyı getiren, ulaşılmaz gibi götüren hayaller degil midir?... Peki! Hayallerimize de sınır koyan bizler degil miyiz?...
Satılık Philips MMS460 ses sistemi hediyeli AMD 2500+, Geforce 6800, 1GB Ram, SkyStar + LNB +Diseqc vs.. Komple Sistem
müdür

31 Ocak 2007; 17:00:20 

W800 ile MAKRO
!!

kader çizgisi

Nikon d80. 50mm 1.8,Sigma 10-20, 105 mm makro
radiko

31 Ocak 2007; 18:08:25 

Not: Fotografları önizlemeli olarak koyarsanız daha iyi olur. Özellikle kotalı olan ve düşük hızlı adsl kullananlar için iyi olacaktır. Örnek aşagıdadır.

lütfen söz dinleyin ben bakmıyorum senin çektiğin fotoya.....

uykusuzhergece

1 Şubat 2007; 0:27:51 

arkadaşım şunu tane tane anlatır mısın? benim de fotolar var fakat bi türlü ekleyemedim. söz önizlemeli ekleyecem

Cem

Sisteme Gözat

1 Şubat 2007; 6:11:00 

http://resim.donanimhaber.com/m_5886535/tm.htm

http://resim.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm (imzaya resim ekleme kısmında anlatılanlarla aynı)

bu iki konuyu inceleyin. Burada resmi nasıl upload edebileceginiz anlatılıyor. Burdan aldınız linkle yukarda örnegi uygulayın. Uyarı: ön izleme için koydugunuz resmin .jpg uzantısından önce th yani .th.jpg olduguna dikkat edin. Burdaki th thumbnail (önizleme) nin kısaltılmışıdır.

Chi of love

prokizya

Sisteme Gözat

1 Şubat 2007; 21:29:21 

Hep fotoğraf eklemek istiyorum bir türlü nasip olmuyor.İşte yine bu hatayı verdi.Eklemek istediğim fotoğraf 385kb

Request object error 'ASP 0104 : 80004005'

Operation not Allowed

D:\WWW\LOCAL\FORUM_DONANIMHABER_COM\HTTP\UPLOAD\../js/PGDUpload.asp, line 167

"Ya Rab, Senden gelecek her hayra muhtacım"
Yüzyılın iyilik hareketi
Ah bu şarkıların gözü kör olsun...
prokizya

Sisteme Gözat

1 Şubat 2007; 21:44:18 

Bu sefer upload sitesinden yükledim Makine Casio Z120

"Ya Rab, Senden gelecek her hayra muhtacım"
Yüzyılın iyilik hareketi
Ah bu şarkıların gözü kör olsun...
müdür

1 Şubat 2007; 23:05:11 

yüklemeyi tekrar yapıyorum.sadece ön izlemeli yapamıyorum...upload ettikten sonra DH e image e yapıştırma sırasında mı ön izlemeli yapılıyor?

quote:

Orjinalden alıntı: müdür

arkadaşım haklı..hata yapabiliriz..bunu yaparken kasten değilde bilmeden yapıldığını düşünmelisiniz.
Daha dün akşama kadar bende 800*600 resim koyuyorum diye daha büyük foto koyuyormuşum.Şimdi tamam.
sadece önizlemeliyi ilk defa deniyorum umarım anlattığınızdan yanlış anlamamışımdır.peşinen özür..
Ögretici açıklamalarınızdan dolayı teşekkürler..
.

Nikon d80. 50mm 1.8,Sigma 10-20, 105 mm makro
Eda_fb

Sisteme Gözat

1 Şubat 2007; 23:05:29