Şimdi Ara

EA, Müslüman Sporcuya İstavroz Çıkarttırdı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
         EA Sports'un karma dövüş sanatlarının sergilendiği UFC şampiyonası uyarlaması UFC 2, gerçek şampiyonayı tüm gerçekçiliğiyle oyunculara aktarmayı hedefleyen bir yapım.
     
    Bu şampiyonada hafif sıklette yer alan ve Khabib Nurmagomedov ise bir kaç şeyiyle meşhur: 1. Hafif sıkletteki şampiyon rakibi Rafael dos Anjos'u 3 raundda mağlup etmesi, 2. Pek çok sakatlıktan ötürü 3 sene ringlerden uzak kalması, 3. Müslüman olduğu için Ramazan aylarına maça çıkmayışı. EA Sports'un geliştirdiği UFC 2'de ise EA bu konuda ciddi bir pod kırdı.
     
    Her dövüşçüye bir kazanma hareketi veren yapımcılar Nurmagomedov'a, Hristiyanlık inancının temel hareketi olan, Hz. İsa'yı andıkları istavroz çıkarma animasyonu eklemişler. Durum hakkında Twitter ve Instagram hesaplarından açıklama yapan sporcu, konu hakkında şunları dille getiriyor:
     
    "Ben bir müslümanım, vaftiz edilmedim. Lütfen EASPORTSUFC ekibi bu kutlama hareketimi değiştirin. Pek çok müslüman hayranım var ve buna saygı duymalısınız."
     
    Bu açıklama üzerine EA Sports ekibi, Nurmagomedov'la iletişime geçerek kendisinden özür dilediklerini ve yapımcı ekiple iletişime geçip en kısa sürede bu animasyonun düzeltileceğini dile getirdiler. 








  • Rezillik, hiçmi araştırma yapmıyorsunuz binlerce çalışanı olan milyar doları olan bir şirket olarak Ea sports?
  • Doğru demiş.
  • Bu kadarda olmaz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Zahmet olacak ama habere bir video ekleseydinizde nedir ne değildir göreydik Talha Bey.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben bunu basında bilinçli olarak yapılmış birşeymiş gibi gösterilmesinden çok rahatsızlık duyuyorum. Siz yapmamışsınız ama başka yerlerde de gördüm bu haberi onlar " Allah belalarını versin" 'e yakın başlıklar falan yatmışlar. Animasyonları muhtemelen rastgele ya da kazara atamışlardır. EA böyle bilinçli bir aptallık yapacak firma değil bence.

    video soran arkadaşım da şuradan görebilir:
    https://www.youtube.com/watch?v=WBdBceg6b1E



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapdoor -- 23 Mart 2016; 19:48:51 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bilinçli yapılacak bir hareket değil bu. Kendi yaptıkları oyunlarda bu tarz bir mevzu ile gündeme gelmeyi kendileri de istemezler zaten. Animasyonlar önceden hazırlanıp bu veriler saklanıyor. Sayısı bellidir oyunda kullanılacak animasyonların, bütün karakterler aynı animasyon verisi ile riglendiğinden bu karakterde de aynısı çıkıyor haliyle. Düzeltirler, oyunda kul yapımı yav olur o kadar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bende messiyi secdeye yatırıyorum fifa16'da. Haber mi bu şimdi?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bloodborn, peki her kendini patlatan terorist mi? gerçi ufc de patlatsa evet terorist olurdu ama çanakkalede uçurumdan düşmanın üstüne bedeniyle çullanan, ırakta tecavüzcülerin üssünü kendini patlatarak yıkan kahramanları gözardı etmeyelim
  • Rocket league'de de Müslümanlar'a hakaret var.sultan ismini verdikleri arabanın üstünde Hristiyan krallarının giydiği üstünde haç işareti olan bir taç var.bu asla dalgınlık,farkında olamama değil.zaten Sultan ismini bir arabaya vermeleri bir hakaretti ama bunu yeterli görmemişler.İslam'a karşı saldırı birçok oyunda görülebilir.
  • Kasti yapılmayan bir hata sonucu meydana gelmiştir tabii ki, özür dilenip hatanın düzeltileceği söylenmişte. Şu haliyle artık haber değeri taşımadığını düşünüyorum Talha kardeşim.
  • Hahahahahahaha.Güldürdün beni EA.Böyle bir hataya düşebilecek çok az firma var.EA'de bu hatalı iş yapan kervanına katıldı.Çünkü bu ilk değil EA ilk değil! Şimdi git az ötede oyna EA.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: R.Rondo9

    Bende messiyi secdeye yatırıyorum fifa16'da. Haber mi bu şimdi?


    Onun adı secdeye gitme değil çimi öpme hareketi..Önce ne yaptığını ögren !

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Müslüman oyunculara bedava fifa 16 dağıtılsın özür dileme amaçlı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Büyük bi ihtimal animasyonlar karakterlere paket halinde yükleniyo, ekstra kod ile animasyonu çıkarmaları lazım. Ya unuttular ya da kodlayan eleman bilmediği için düzenleme yapmadı. Kasıtlı hata değildir yani. Ama komikmiş hakkaten :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir çoğumuz müslümanız ve Türküz. Ama her bu ve benzeri olayda duygularınızla ani tepkiler vermeyin arkadaşlar. Her olayda bizi istismar ediyorlar diye bağırıp çağırmadan önce soğukkanlılıkla düşünün sonra yorum yapın lütfen. Reddit'te CS:GO Mikla olayında da benzer şeyler oldu. Bir çok arkadaşımız haklı olarak rahatsız olduklarını ifade ederken çok yanlış yorumlar yaptılar ve en sonunda Türk oyuncuların mizahtan yoksun Orta Doğu'lu fanatikler olduğunu düşünen ve dillendiren bir grup oluştu. Bu olaya gelicek olursak bilinçlidir ya da değildir farketmez. Malum oyuncu şikayetini dile getirmiş yayıncı da yapması gerekeni yapmış. Bunun altında art niyet aramak buram buram aşağılık kompleksi kokuyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mypsnpr

    Bir çoğumuz müslümanız ve Türküz. Ama her bu ve benzeri olayda duygularınızla ani tepkiler vermeyin arkadaşlar. Her olayda bizi istismar ediyorlar diye bağırıp çağırmadan önce soğukkanlılıkla düşünün sonra yorum yapın lütfen. Reddit'te CS:GO Mikla olayında da benzer şeyler oldu. Bir çok arkadaşımız haklı olarak rahatsız olduklarını ifade ederken çok yanlış yorumlar yaptılar ve en sonunda Türk oyuncuların mizahtan yoksun Orta Doğu'lu fanatikler olduğunu düşünen ve dillendiren bir grup oluştu. Bu olaya gelicek olursak bilinçlidir ya da değildir farketmez. Malum oyuncu şikayetini dile getirmiş yayıncı da yapması gerekeni yapmış. Bunun altında art niyet aramak buram buram aşağılık kompleksi kokuyor.


    Düşüncelerimi okumuşsun +1

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • videosu olsaydı bizde görürdük
  • Ben anlamadım, Müslüman birisine ıstakoz mu yedirmişler? Istakoz yemek haram mı?
  • Zaten oyunu oynayanların %90'ı son hareketlere bile bakmadan X e basıp geçiyor kim bekliycek onu yada A ya basıyorlar kendimden biliyorum kimse maç bittikten sonra oturup kazanan anonsunu dinlemez acayip gereksiz.Bu arada oyun yine çok güzel olmuş önceki oyununda üstüne koymuşlar vuruş hissi acayip tatmin edici yumrukları tekmeleri atarken kontrolün sizde olduğunu hissettiriyor gerçekten,çoğu dövüş oyununda yoktur bu özellik.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.