Şimdi Ara

Samsung Galaxy S5 için Android Marshmallow güncellemesi başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S5 için Android Marshmallow güncellemesi başladı
    Samsung büyük Android güncellemelerini dağıtmak için tuhaf bir yol izliyor. Güney Koreli şirket Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin dağıtılmaya başladığını doğrulamasına rağmen, yükseltme birçok ülkede yayınlanmadı. Samsung bu ayın başlarında ise Galaxy Note 5 için Marshmallow dağıtımına başladı ancak hala çok sayıda kullanıcı güncellemenin kendi phabletlerine gelmesini bekliyorlar.
     
    Bugün ise SamMobile, Samsung Galaxy S5'in sadece Güney Kore'de Android 6.0 Marshmallow güncellemesini almaya başladığını bildirdi. Doğal olarak Samsung henüz yükseltmenin durumunu teyit etmemiş durumda ve Galaxy S5 için Marshmallow güncellemesinin bir sonraki durağının neresi olacağını kestirmek zor. Ancak Android 6.0.1 Marshmallow şimdi LG U+ operatörleri üzerinde kullanılan Samsung Galaxy S5'in (SM-G900L) tüm unlocked (kilidi açık) sürümleri için kullanılabilir durumda.
     
    Samsung'un güncellemeyi daha fazla ülkeye dağıtmaya başlamasının birkaç hafta sürebileceği belirtiliyor. Neredeyse Nisan ayına girecekken teknoloji devi hala önceki amiral gemisi akıllı telefonları için Android 6.0 Marshmallow sunmuş değil. Güney Koreli şirket güncellemeyi tamamlayana kadar Google çoktan Android N'yi yayınlamış bile olabilir. Öte yandan Samsung'un Temmuz ortasında tanıtılması beklenen Galaxy Note 6 cihazının Android N işletim sistemi ile gelen ilk akıllı telefon olabileceği belirtiliyor.
     







  • S6'yı çok beğeniyorum, mutlulukla kullanıyorum. S7 edge ise ayrı etkiledi. Onu da almayı düşünüyordum lakin bir sonraki telefonum sony olacak.

    Neden derseniz bu s6'ları 6'ya güncelleme konusunda samsung bayağı sinir bozdu. Bende olumsuz duygu yaratmayı başardı. Bu yüzden artık samsung almayı düşünmüyorum.

    Bazısı "neden mutluysan güncellemeyi bu kadar önemsiyorsun" diye sorabilir. Burada problem telefon, güncelleme veya mutluluk değil. Ben ile samsung arasındaki bağ koptu. Samsung bir tüketici olarak beni nasıl gördüğünü bana hissettirdi. Samsung Türkiye sağolsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 22 Mart 2016; 18:10:16 >
  • s4 ler de arada kaynadı bir firma nasıl 3 sene önceki telefonuna güncelleme vermekten aciz olur apple 4s e bile güncelleme veriyor.

  • Klişe olacak ama Note 3


    İlk ve son Samsung telefonum.
  • Arkadaşlar sizce m8'imi galaxy s5 ile takas etmem doğru olur mu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: eulogy

    S6yı çok beğeniyorum, mutlulukla kullanıyorum. S7 edge ise ayrı etkiledi. Onu da almayı düşünüyordum lakin bir sonraki telefonum sony olacak. Neden derseniz bu s6ları 6ya güncelleme konusunda samsung bayağı sinir bozdu. Bende olumsuz duygu yaratmayı başardı. Bu yüzden artık samsung almayı düşünmüyorum. Bazısı neden mutluysan güncellemeyi bu kadar önemsiyorsun diye sorabilir. Burada problem telefon, güncelleme veya mutluluk değil. Ben ile samsung arasındaki bağ koptu. Samsung bir tüketici olarak beni nasıl gördüğünü bana hissettirdi. Samsung Türkiye sağolsun.


    Senin ilacın Nexus

  • quote:

    Orijinalden alıntı: benhuraxu

    Arkadaşlar sizce m8imi galaxy s5 ile takas etmem doğru olur mu?


    Hocam yapmasan da olur bence s5 kullanıyorum ve m8 performans olarak çok iyi bataryada iyi diye biliyorum isterseniz takasa girelim :)

  • 6.0 ın gecikmesi N sürümünüde vererek telafi edebilir samsung :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: javaprof

    s4 ler de arada kaynadı bir firma nasıl 3 sene önceki telefonuna güncelleme vermekten aciz olur apple 4s e bile güncelleme veriyor.

    evet apple veriyor ve telefonun içine ediyor...ha tabi bu apple icin geçerli ios git gide daha fazla özellik ve görsellik eklenerek daha fazla donanım istediği için öyle oldu o cihazlar.. fakat marshmallow s4-note 3 gibi cihazları şaha kaldırır o yüzden keşke verilse ama imkansız :/ :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benhuraxu B kullanıcısına yanıt
    hayır kesınlıkle o hataya dusme m8 guzel cıhaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazy585858

    quote:

    Orijinalden alıntı: javaprofs4 ler de arada kaynadı bir firma nasıl 3 sene önceki telefonuna güncelleme vermekten aciz olur apple 4s e bile güncelleme veriyor.
    evet apple veriyor ve telefonun içine ediyor...ha tabi bu apple icin geçerli ios git gide daha fazla özellik ve görsellik eklenerek daha fazla donanım istediği için öyle oldu o cihazlar.. fakat marshmallow s4-note 3 gibi cihazları şaha kaldırır o yüzden keşke verilse ama imkansız :/ :)


    Neyse ki ROM kullanıyorum.

  • Hala note 3 diyorsunuzda rakip firmalardan kim telefonlarına 3-4 yıl güncelleme veriyor android cephesinde s5inde son güncellemesi olacak her telefonun 2 nesil üst versiyonu çıktı mı desteği kesiliyor o zamana kadar garantiside bitiyor at rootunu kur custom romunu kaç yıl geçtiği halde galaxy s2nin bile 6.0 custom romu var.

  • Samsung'un en kötü tarafı belkide Güncelleme.Bir çok eksiklerini kapattılar şu güncelleme işine de el atmaları lazım artık....

  • Ben 1 aya yakindir andoid 6 ile s6 yi kullaniyorum anlamadidigim bu turkiyede hala verilmedimi heryerde coktan verildi verilmediyse turkiyeyle ilgili bir sorun vardir bence bukadar gec kalmasi imkansiz turkiyede satilan s6 nin kod numarasi ne mesela bendeki 920f turkiyrdeki bilen varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung turkiye s6 ya daha mm vermemisken s5 turkiye romlu arkadaslar cok sevinmesin 3-4 aya gelirse iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoxFun

    quote:

    Orijinalden alıntı: eulogyS6yı çok beğeniyorum, mutlulukla kullanıyorum. S7 edge ise ayrı etkiledi. Onu da almayı düşünüyordum lakin bir sonraki telefonum sony olacak. Neden derseniz bu s6ları 6ya güncelleme konusunda samsung bayağı sinir bozdu. Bende olumsuz duygu yaratmayı başardı. Bu yüzden artık samsung almayı düşünmüyorum. Bazısı neden mutluysan güncellemeyi bu kadar önemsiyorsun diye sorabilir. Burada problem telefon, güncelleme veya mutluluk değil. Ben ile samsung arasındaki bağ koptu. Samsung bir tüketici olarak beni nasıl gördüğünü bana hissettirdi. Samsung Türkiye sağolsun.
    Senin ilacın Nexus


    Senin İlacın Sony..

    İt's a Sony,Make Believe.





  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    hocam tabiki rom işide var ama exynos işlemcinin kaynak kodlarını samsung yayınlamadığı için kendi cihazına kendi rom yapmadığı sürece geliştiricilerin romları sınırlı kalıyor.. stabilite sağlansa dahi bu romlarda.. herkes rom yüklemeyi bilmediği için cihaz öylece kalıyor maalesef.. bu exynos versiyonları için geçerli tabiki snapdragonlu versiyonlarda rom işi daha kolay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s5 ve hatta note 4 ünde son güncellemesi olacak diye tahmin ediyorum.. (bknz s4 ve note 3 aynı sürümde kaldılar 5.0.1)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycihan -- 23 Mart 2016; 2:56:48 >
  • dün öğleden sonra 273 mb civarında bir yazılım güncelleme indirdim
    ben marsmallow zannettim kurdum vs telefon ayarlarından baktım hala Android Sürümü 5.0 yazıyo
    görünüşünte hiçbirşeyde değişiklik olmadı neden acaba

    ben ne olduğunu neyi kurduğumu anlayamadım
    bilgi verebilirmisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modoste -- 23 Mart 2016; 10:16:07 >
  • Hala s6 edge+ modeline guncelleme gelmedi

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.