Şimdi Ara

Avrupa'daki Galaxy S7 siparişleri Samsung'un yüzünü güldürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Avrupa'daki Galaxy S7 siparişleri Samsung'un yüzünü güldürüyor 
    Amiral gemisi akıllı telefonlar geçmiş dönemlerde çok yüksek satış rakamlarına ulaşsalar da bugün hem pazarın doygunluğa ulaşması hem de fiyatların çok üst seviyelere tırmanması tepe modellerdeki satış rakamlarının düşmesine sebep oluyor. Samsung Galaxy S7 ailesiyle birlikte eski günlere duyduğu özlemi gidermek isterken ilk raporlara göre gidişat olumlu.
     
    Geçtiğimiz hafta Çin'de 10 Milyon ön sipariş toplamayı başaran seri bu kez Avrupa'da önemli bir rakama imza attı. Verilere göre ön siparişte Galaxy S7 ve S7 Edge modelleri, S6 serisine göre %250 daha fazla sipariş edildi. Online satıcılardan da veriler gelmeye devam ediyor. JD.com 6.4 Milyon adet Galaxy S7 serisi siparişi aldığını duyururken bir diğer internet mağazası Suning 1.4 Milyon siparişe ulaştığını açıkladı. Hindistan'da başlayan erken satışların da beklentilerin üzerinde olduğu söyleniyor.

    Raporlara bakacak olursak Samsung verimli bir dönemin içerisinde diyebiliriz. Şirket özellikle Çin'deki %7.7'lik pazar payını yükselterek 6. sıradan daha yukarılara çıkmayı hedefliyor. Analistler ise VR desteğinin bu tarz büyümelerde oldukça etkili olacağını savunuyorlar. Sizce Galaxy S7 serisinin global satış adeti ne kadar olacak?







  • Butunuyle, global anlamda daha iyi urun sunan baska firma yok suanda ancak bu satis rakamlarindan sonra musteriye ozellikle yazilim anlaminda iyi destek verirse, geçmişten gelen onyargilari silecektir. S7'ye verilen yazilim destegi bundan sonra ya firmanin amiral gemilerinin iphone'dan fazla beklenti oluşturmasını saglayacaktir ya da samsunga olan guveni iyice asagi cekecektir. En ufak konuda bile cihaza gelen duzeltme guncellemeleri samsungun bu durumun farkinda oldugu yonunde, umalim da bu sekilde devam etsin musteriler acisindan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700 Miyon adet satar kanımca. Ha bakın Türkiye'ye Snapdragon 820'li olan versiyon gelse idi 700,000,0001 adet satardı. Bende alırdım çünkü.

  • adamlar nerdeyse kusursuz telefon yapmışlar en iyi kamera en iyi ekran en iyi işlemci en iyi gpu (sd820 li versiyon için) ip68 en iyi tasarımlardan biri arttırılabilir hafıza tek eksik yanı çıkarılamayan batarya.satsınlar tabi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: myhotyro

    700 Miyon adet satar kanımca. Ha bakın Türkiyeye Snapdragon 820li olan versiyon gelse idi 700,000,0001 adet satardı. Bende alırdım çünkü.


    0001 değil 001 dir o

    0001 olsa duramazsın

  • Eyvallah donanım olarak her şeyin en iyisine sahip (sd versiyonlu olanda ve tek çekirdek performansını saymazsak ) ama incelemeye bakarsanız arayüz hala takılıyor.

    S7 alsam ROM yükler kullanırım ama kim 3 milyar verdiği telefona ROM yükler ?



    Benim için (!) Nexus 6P veya Sony Xperia X Performance daha iyi bir seçenek. 6P donanım olarak düşük biraz ama fazla oyun vs oynamayacağım için fazlasıyla yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerNoob -- 22 Mart 2016; 0:33:41 >
  • Samsung S6 yı üretmeye niyetlendiginde bişeyler oldu firmaya:

    1) Tasarim desen baya baya iyi..

    2) Donanım en üst seviye..

    3) Yazılım içinde ellerinden geleni yapmışlar :) (gerçi bendeki s6 da en ufak bi takılma yok ama, "benimki takılıyo" diyende yalan söylemiyodur heralde)

    4) Kamera'ya zaten laf yok (çıkıntı olayı hariç :( )



    Hal böyle oluncada.. niye satmasın ki..



    Not: Bide hele şükür "her sene sittin tane telefon çıkaracağımıza bi derleyip toplayak şunları.." demişler. A,J ve S serisi.. Hangisi sana uygunsa seçiyosun. Herifler doğru yolda..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasamak5656

    quote:

    Orijinalden alıntı: myhotyro700 Miyon adet satar kanımca. Ha bakın Türkiyeye Snapdragon 820li olan versiyon gelse idi 700,000,0001 adet satardı. Bende alırdım çünkü.
    0001 değil 001 dir o0001 olsa duramazsın


    Ahahahaha kardeş güldürdün. :D

  • ben de tasarimini filan gorunce alayim diyorum, sonra arkasinda kalan parmak izleri ve samsung aklima gelince vazgeciyorum
  • avrupadan bu kadar sipariş almaz ab liler benim bildğim ve gördüğüm bizim ülkemizdeki gibi devamlı telefon değiştirmiyorlar telefon bozulana kadar kullanıyorlar.bizim ülkede ise adamlar alıyor telefonu ve bir hafta kullanıyor sonra diyor kullanamıyorum bu telefonu veya şu hoşuma gitmedi diyen bir sürü insanımız var.taksitle 2500 aldığı telefonu 1100 gibi peşin paraya satan insanlarımız var ab de öyle değil.

  • türkiyede daha ucuza çıksa cok satacakta

  • bu sefer her yönüyle başarılı bir telefon yaptılar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    ben de tasarimini filan gorunce alayim diyorum, sonra arkasinda kalan parmak izleri ve samsung aklima gelince vazgeciyorum

    Korkmana gerek yok kutudan mikrofiber temizleme bezide cikiyormus(!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy S7 2.399 TL
    Galaxy S7 Edge 2.799 TL

    Gibi fiyattan giriş yapmalıydı bana göre. Zaten 2 3 ay sonra bu fiyatlara düşer ondan sonra da o fiyatlarda sabit kalır. Tabi burda Samsung markasını suçlamamak lazım onların ellerinde olmayan bir sürü etken var. Döviz vergiler vs..

    Telefon fiyatlarına kızıyoruz ama asıl kızmamız gereken döviz ve vergi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her zaman note serisinin parasını daha çok hak ettiğini düşünüyorum.

  • fiyatı abartılı ama harika bi cihaz edge luzumsuz s7 harika
  • Daha çok satmak için algı oluşturma amaçlı haberler olduğunu düşünüyorum. Zira geçen hafta bir gün arayla çıkan haberler çelişkili sonuçlar doğurmuştur. İlk haberde ön siparişler çok kötüyken, bir gün sonra yapılan haberde satışlar çok iyi şeklinde duyurulmuştu. Telefon kötü olduğundan değil ama telefon satışlarında bir doygunluk aşamasındayız ve satış grafiklerinin yukarı doğru çıkmasının çok zor olduğu kanısındayım. Bu gerekçeye böyle düşünüyorum. Bu tarihten sonra inovasyon olmadan çok satanlar eski satış rakamlarına ulaşamazlar, ancak alttan gelenler satışlarını arttırabilir.

  • mal güzel.güncelleme konusunda ve teknik servis konusunda kendini geliştirmesi lazım.ağustos'ta aldığımız note4'ü yalnızca 4 ay kullanabildik.3 ayda 8 defa servise gitti.bir türlü yapamadıkları yetmiyor gibi yenisiyle de değişim yapmadılar. bizim de işimiz gücümüz yok her hafta samsung servisine gidiyoruz

    satarken güzel ama sattıktan sonra da adam gibi destek verin şunlara



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 22 Mart 2016; 9:47:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myhotyro

    700 Miyon adet satar kanımca. Ha bakın Türkiye'ye Snapdragon 820'li olan versiyon gelse idi 700,000,0001 adet satardı. Bende alırdım çünkü.

    Ben cahilim galiba. Beni aydınlatır misınız?

    GENELDE Exynos daha güçlü olmasına rağmen sırf Samsung'un bu kadar iyi olmasını çekemediğiniz için mi bu yorumu yapıyorsunuz yoksa yazılım geliştiricisi misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ataince

    quote:

    Orijinalden alıntı: kasamak5656
    quote:

    Orijinalden alıntı: myhotyro700 Miyon adet satar kanımca. Ha bakın Türkiyeye Snapdragon 820li olan versiyon gelse idi 700,000,0001 adet satardı. Bende alırdım çünkü.
    0001 değil 001 dir o0001 olsa duramazsın
    Ahahahaha kardeş güldürdün. :D


    Düşün işte benim alma 1 Miyar 1 insanın almasına bedel :)

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.