Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
|@| DH OKULLARA YARDIM BAŞLIĞI |@|

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> |@| DH OKULLARA YARDIM BAŞLIĞI |@| Sayfa: [1] 2 3 4 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
HoPaRLoR

12 Ocak 2007; 15:59:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Değerli Donanım Haber Forum Üyeleri. İlk olarak kıyafet toplama amacı ile başlattığımız yardım kampanyamız, başka okullarımızında ihtiyaçları doğrultusunda devam etmektedir. Şu an kampanyamız 2 okulla devam etmektedir. Gerekli tüm açıklamalar aşağıda verilmiştir.

Ana başlıklar şunlardır :
- Kitap Toplama Kampanyası - Diyarbakır, Silvan Demirkuyu İlköğretim Okulu (Kampanya Sahibi : SolidRock)
- Giyim Eşyası Kampanyası - Siirt, Eruh Mustafa Yıldız Anaokulu (Kampanya Sahibi : nuguko, HoPaRLoR)

Çocuklardan Çağrı Var..

Diyarbakır'ın Silvan İlçesine bağlı Demirkuyu köyünde görev yapmakta olan öğretmenimiz Mehmet Ali Gerim (SolidRock) bizlerin desteğini bekliyor. Okullarına sıra, masa, sandalye, bilgisayar gönderen Milli Eğitim'in pahada hafif, ancak değerde ağır kitapları hep es geçmekte olduğundan yakınıyor.

Bakın devamında kendisi ne diyor :

quote:

Ya durumu kabul edecek ya da bir şeyler yapacaktık. Sonuç itibariyle her yeni donanım çıktığında ellerini ceplerine atan bizlerin birkaç kitap alıp bunu ihtiyacı olan insanlara yollama konusunda duyarlı olacağını düşünmekteyim. Profili gayet yükseklerde olan bir kesimi temsil eden bizlerin duyarlılıklarının ve tepkilerinin de yaşam felsefelerine paralel olacağını düşündüğüm için işe bu sitenin forumlarından başlamayı düşündüm. Dilerim yardımlarınızı esirgemez ve en azından bir kitapta siz yollarsınız. İlköğretim öğrencilerine uygun her türlü kitap ( hikaye, roman, fıkra, bilgilendirici, deneme vs.) ve ansiklopediler işimize yarar.

SolidRock - Mehmet Ali Gerim

Yardımlarınızı aşağıdaki adreslere posta yolu ile ya da kargoyla yollayabilirsiniz.

Adres :
Mehmet Ali GERİM
Demirkuyu İlköğretim Okulu Silvan-Diyarbakır
ya da
Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Silvan-Diyarbakır (Demirkuyu İ.Ö.O. ibareli olmasına lütfen dikkat edin.)
Telefon : 0.505.650 03 75
İnternet Postası : magerim@hotmail.com

Rüya Gerçek Olsun..

Değerli Donanım Haber Forum üyeleri. İhtiyacı olan kardeşlerimize yönelik bir çalışma başlattık.

Kampanyamız ilk bakışta defter, kitap, kalem yardımı gibi gözüksede; evinizde, işyerinizde, komşunuzda veya herhangi bir yakınınızda bulunan ve kullanılmayan giyim eşyası, ayakkabı, mont, atkı, bere, eldiven, oyuncak, eğitici ve öğretici setler vb. malzemelere talibiz.

Bu konuyla ilgili hususlar şunlardır :
  • Bu eşyalar, içinde bir anaokulu ve ilköğretim kısmı olan okulumuzda toplanacaktır.
  • Eşyalar anaokulu öğrencilerinden, lise son sınıf öğrencilerinin kullanacağı ölçülere kadar olabilir.
  • Dağıtım ilçede ihtiyacı olan anaokulu, ilköğretim ve lise öğrencileri arasında yapılacaktır.
  • Dağıtım, bu eşyaları göndereceğimiz okulumuzun müdürü ve Eruh Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli memurlar tarafından yapılacaktır.
  • Göndermek istediğiniz, malzemeleri ister ALICI ÖDEMELİ, ister PEŞİN ÖDEMELİ gönderebilirsiniz.
  • ALICI ÖDEMELİ gönderileriniz PTT şubelerinden yapılması gerekmektedir. Çünkü Milli Eğitim Müdürlüğü, PTT yolu ile gelen paketlerin ücretlerinin bir bölümünü karşılamaktadır. Ancak "Milli Eğitim Müdürlüğü'nün parasıda devletin parası, ödemeyi ben yapayımda göndereyim" derseniz daha mutlu oluruz.
  • PEŞİN ÖDEMELİ gönderilerinizi Eruh veya Siirt’te bulunan herhangi bir kargo firmasıyla yada PTT ile yapabilirsiniz. Adrese teslim yada telefonla ihbar olabilir.
    PTT ile yaptığımız görüşmede Eruh ilçesine gidecek paketin 1 kilogramı 1,75 YTL, artacak her 1 kilogramın 0,50 YTL tutacağını söylediler. (Örnek, 3 kilogram paket için 1,75+0,50+0,50 = 2,75 YTL)

Adres :
MUSTAFA YILDIZ ANAOKULU - MEHMET GÜNEY
56800 ERUH / SİİRT
Telefon : 0.484.311 27 45

Paket gönderecek arkadaşlar bizimle PM, telefon veya mail ile irtibata geçebilirler.
Tüm sorularınızı ve merak ettiklerinizi bana yada nuguko nickli arkadaşımıza sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoPaRLoR -- 13 Aralık 2007; 8:27:41 >

2.Dönem Resim Bulma Yarışması Kralı ve 3.Dönem Yönetici Yardımcısı
Isı-Su-Ses ve Yangın Yalıtımı, Çatı ve Cephe Kaplama, Yapı Kimyasalları konusunda merak ettiklerinizi, bana PM ile sorabilirsiniz..
Sizde yardım kampanyamıza katılın - Kullanmadığınız giyim eşyası ve eğitim gereçlerinize, kitaplarınıza ve bilgisayar donanım malzemelerinize talibiz..

gufican

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Ocak 2007; 22:55:53 

Umarım her olumlu yanıt veren küçükte olsa bir yardımda bulunur.. Ben diğer konuyu görmedim ama en kısa zamanda ufakta olsa birşeyler yapacağım..Gönderilen bir kağıt parçasıda olsa onlar için bir hazine olduğunu unutmayın arkadaşlar..

Sizlere kolay gelsin..Umarım çocuklarımızın yüzü güler:)

Not: Genelde herşeye olumlu yaklaşan bir toplumuz ve sadece sözde kalır söylenilnler.. Bari bu konularda birşeyler yapmaktan çekinmese kimse.. herkes geriye çekilmese...

5 Haziran 2005 tarihinde Engin Ateş arkadaşımızın bu forumda başlattığı kampanyada gerekli okula 3 tekerlekli sandalye alınmıştı.. ve bana attığı mesajda söylediği bir sözü hala unutmadım.. Keşke herkes 1 ytl de olsa yardım yapsaydı da 3 yerine 200 tekerlekli sandalye alabilseydik.. ç ama çok doğru söylemişti..

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalives -- 12 Ocak 2007; 23:07:58 >

WéR Zu LéBzéiT GuT AuF ERdéN
WiRd NacH déM ToD éin Engél WéRdéN
DéN BLicK géN HiMMéL fRaGsT Du DaNn
WaRum MaN Sié NicHT séHéN KaNn
ERsT WénN Dié WoLkén ScHLaFéNgéhéN
KanN MaN uNs aM HiMméL séHéN
WiR HaBéN AnGsT uNd SinD aLLéiN GoTT WéiSS icH wiLL KéiN EnGél SéiN
cezve

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Ocak 2007; 1:04:04 

Gönderme için oldukça kolay bir çözüm getirmişsiniz. Konuyu gören ve fırsatı olan her DH üyesi elinden geleni yapacaktır inanıyorum.

Bir küçük dünyam var içimde benim / Mihnetim ziynetim bana kâfidir / Görenler dar görür geniştir bana / Sohbetim ülfetim bana kâfidir

acayipfazla.org
Unsterblichkeit

13 Ocak 2007; 11:05:13 

hoparlor msn alabilir miyim

" Acizler için imkansız, korkaklar için müthiş gözüken şeyler kahramanlar için idealdir. " Mustafa Kemal Atatürk "
nuguko

13 Ocak 2007; 11:34:52 

Üs konu olması çook iyi olmuş.Eminim kendinden başkasını düşünen, yardımda bulunmak,ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek isteyen duyarlı insanlar var.yardımların ulaştığı yerlerden fotoğraflar ekleyelim.Ayrıca kendisine ilgisi ve duyarlılığı,verdiği emek için çook teşekkür ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuguko -- 22 Ocak 2007; 11:21:36 >

Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasî bir fikre malik olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetlerine maliktir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hâkim olunamaz.
***Mustafa Kemal Atatürk***
_MARS_

13 Ocak 2007; 11:49:51 

Destek veriyorum, elimzden geldiğince

HoPaRLoR

13 Ocak 2007; 11:59:37 

Sevgili nuguko ben ne yaptım ki? Elimden geldiğince ön ayak olmaya çalışmaktan başka bir faydam yok. Asıl teşekkür edilecekler, daha kampanyanın ilk gününden gönderecekleri paketleri hazırlayıp bizimle irtibata geçenlerdir.

Bir arkadaşımız, dershaneye giden bir öğrenci olduğu halde, göndermek istediklerini annesinden alacağı harçlık ile kendi ödeyerek göndereceğini söyledi. Ailesine ve kendisine şimdiden çok teşekkür ederim. İsim vermek istemiyorum, hiç kimseyi utandırmak istemem.

İlerleyen günlerde, paketler adrese ulaştıkça, paketi açmadan bir fotoğrafını çekip buraya eklemek istiyoruz. Lütfen gönderen arkadaşlar, paketlerin üstüne nicklerinide yazmayı ihmal etmesinler. Bu arada belirtmek isterim, okulumuzun müdürü nuguko paketleri teslim alıp fotoğrafları çekecektir.

Isı-Su-Ses ve Yangın Yalıtımı, Çatı ve Cephe Kaplama, Yapı Kimyasalları konusunda merak ettiklerinizi, bana PM ile sorabilirsiniz..
Sizde yardım kampanyamıza katılın - Kullanmadığınız giyim eşyası ve eğitim gereçlerinize, kitaplarınıza ve bilgisayar donanım malzemelerinize talibiz..

aspci

Sisteme Gözat

13 Ocak 2007; 12:17:59 

çok iyi çalışma. öncelikle duyarlılığınız için teşekkürler.

Sıradağlar ardından uzat bana ellerini
Bir ışık yak karanlığıma inandıkça döner dünya
Işık ver ışık ver bana yitirdiğim yollarıma
Yüreğimden akıp gitmiş yaralanmış masallarıma

Biz iki hırsız arasında kendimizi feda ederiz. Düne ait üzüntülerle yarına ait korkular. (Fulton Cursier)
ObiDergi ||
HoPaRLoR

13 Ocak 2007; 12:21:05 

quote:

Orjinalden alıntı: aspci
çok iyi çalışma. öncelikle duyarlılığınız için teşekkürler.

Teşekkürler. Bir vazife olarak görüyorum artık bu işi.

edit : yanlış bilgilendirme silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoPaRLoR -- 13 Ocak 2007; 12:27:23 >

aspci

Sisteme Gözat

13 Ocak 2007; 12:22:34 

7 satır, hepsi de font1. bazıları küçük bazıları büyük harf ile yazıldığı için büyükmüş gibi duruyor:) 7 satır+100*100 piksellik 1 resim

Biz iki hırsız arasında kendimizi feda ederiz. Düne ait üzüntülerle yarına ait korkular. (Fulton Cursier)
ObiDergi ||
HoPaRLoR

13 Ocak 2007; 12:28:12 

Özür dilerim dostum, yanlış uyarı. Ama ne yapayım elimde değil, harcanan emeğe üzülüyorum sonra

aspci

Sisteme Gözat

13 Ocak 2007; 12:31:00 

ne demek, lafı bile olmaz. haklısın, duyarlılığın için tekrar teşekkürler.
bu kampanya için de çevrede araştırma yapacağım finallerimden sonra, belki işe yarar bişeyler bulabilirim.

ObiDergi ||
HoPaRLoR

13 Ocak 2007; 12:38:07