Şimdi Ara

Kiwano, Samsung bileşenleri ile en güvenli Hoverboard'u yaptığı iddiasında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hoverboard'ların alev alması nedeniyle yaralanan insanların haberlerini geçmişte bolca okuduk. Bu sorunlar yüzünden hoverboard'ların satışı Amazon gibi sitelerde durmuştu. Ayrıca havayolun şirketleri de hoverboard'ları taşımayı reddetmişti. Örneğin ünlü aktör Russell Crowe'un çocuklarına ait hoverboard uçağa alınmadı.
     
    Juan Contreras adlı Amerikalı bir tasarımcı Samsung batarya ve bileşenlerini kullanan bir Kiwano adlı bir hoverboard tasarladığını ve bunun Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bütün güvenlik testlerinden geçen ilk ürün olacağını söylüyor. Yani Samsung ürünlerinin güvenlik sorununu çözeceğii düşünüyor.
     
    Diğer taraftan Amerikan Tüketici Ürünleri Güvenlik Komisyonu ise hoverboard'un bazı parçalarının güvenli olmasının tamamının güvenli olacağı anlamına gelmediğini vurguluyor. Henüz bu ürün test aşamasına bile tam olarak geçmediği için sonuç nedir bilemiyoruz, ama bu hoverboard'un teknik olarak tamamen güvenli olmasının mümkün olmadığı belirtiliyor.
     
    Açıkçası Juan Contreras ürüne tamamen güvenli damgası yapıştırırsa büyük bir riske de girmiş olacak; çünkü Amerika'da yasalar bu tür kazalarda diğer ülkelere göre fazlasıyla tüketicinin yanında yer alıyor. Bakalım ürünün pazarlaması nasıl yapılacak? Aşağıda hoverboard'a ait bir tanıtım videosu bulabilirsiniz.
     



  • Samsung parçası takar da güncellemesini alır mı onu bilmiyorum :))

  • Samsung pilleri de patladi defalarca ...

  • Sporcu, fit görünümlü kişiler kullanılmış reklamda ama emin olun spor yapan insanlar bunu kullanmaz. Çünkü spor yapmanın, hareket etmenin tam tersi yönde bir araç.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    Sporcu, fit görünümlü kişiler kullanılmış reklamda ama emin olun spor yapan insanlar bunu kullanmaz. Çünkü spor yapmanın, hareket etmenin tam tersi yönde bir araç.


    aynen katılıyorum. çok saçma bir tanıtım olmuş

  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Samsung pilleri de patladi defalarca ...

    Bunu yazmaya gelmiştim yeni pil teknolojisi kullanılana kadar patlama riski var öyle samsung pil kullandık çok güvenli demekle olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş nerdeyse her firma samsung'un bileşenlerini kullanıyor...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.