|
karamermer -> Cevap: BİLGİ ARŞİVİ : KAMERADAN GÖRÜNTÜ AKTARMA (20 Ekim 2004; 14:45:57)
|
Selam arkadaşlar. Şu an ben Ulead VideoStudio 8 kullanıyorum. oldukça iyi bir program. mpg/avi/divX/vcd/dvd/vd/ kaydı, geçiş effect'i, yazı'da yetenekli ve pratik. ama biraz sınırlı. amatörlere birebir. aynı zamanda Adobe Premiere Pro 1,5 de kullanıyorum. bu program tam anlamıyla profesyonel aklıma gelebilen her şeyi yapabiliyorum. üç beş filmi bir kullanmak, film effect'leri, Ulead VideoStudio 8'de yazamadığım yazı çeşitleri, fotoğrafla filmi yanı karede kullanmak, sesleri mix'lemek, daha bir çoğunu anlatamıyorum, çünkü hepsi aklıma gelmiyor. ancaaak render'i ortalama hızda (uzmanlara: 1 saatlik görüntüye 10 saatte uğraştığımı bilirim, ama şimdi 4 saat'ten aşağı) ve kullanması çoooooook zor. yaklaşık 5 senedir kullanırım hala bilmediğim şeyleri var. anlayacağınız işim acele ise Ulead VideoStudio 8 ile hallediyorum. ama çok önemli ise Adobe Premiere kullanıyorum. capture işine gelince 6 ay öncesine kadar DC 30 jepeg cart kullanır, premiere de işlerdim 6 ay dan sonra ise İE 1394 cart'ı Ulead VideoStudio ile kullanıyorum. kısaca şuan önemli işlerde DC 30 jepeg cart - premiere diyerlerinde ise İE 1394 cart - Ulead VideoStudio kullanıyorum. Şuan ki araştırdığım ise basit bir fotoğrafla vcd yapmak (tabi müzik, yası ve filim eklemek kaidesi ile) programı bazı denediklerim ise, photo2vcd programını denedim pratik ama sınırlı Ulead VideoStudio 8 süper ama effect sayısı az (nasıl effect eklendiğini bulamadım YARDIM EDERMİSİNİZ) Vegas Studio pratik değil effect sayısı az vel hasılı bir türlü aradığım programı bulamadın tavsiye edebileceğiniz program varsa TEŞEKKÜR ederim. ben bu işi profesyonel olara yapıyorum. eğer sizlere yardımcı olabilirsen memnun olurum. Burası için TEŞEKKÜLER Not: lütfen gereksiz şeyler yazmayalım. [sm=s16.gif]
|
|
|
|