Daha önce yazdığım senkron problemini bir türlü çözemedim.Lütfen bu konuda bana yardımcı olun.Aldığım Pinnacle Deluxe Card'ın fiyatı 485 ytl.Bu kartı alalı iki aya yaklaşıyor.Henüz capture yapamadım.
Arkadaşım Bu Foruma Yeni üyeyim ama Üzülerek söylüyorum ki ben şunu farkettim; Eğer Soruna Yanıt Almak istiyorsan Yeniden Üye ol ve Nick olarak ta bir bayan Nick'i kullan. Bir önceki sayfaya bak nedenini anlarsın.
Ben Çok iyi Değilim Bu Konularda ama Yapabileceğin işlemler Şunlar. 1. İşlemcin Capture için yeterli mi? ( Birçok CApture Unitesi P4 1.8 VE üzeri İşlemciye Gereksinim Duyuyor) 2. Ramlerin Yeter li mi? ( Yine birçok Capture card DDR 256 ve üzeri Ram'e gereksinim Duyuyor) 3. Arka planda Çalışan Çok fazla işlem Olmasın. Özellikle Capture işlemine başlamadan önce Antivirüs Programlarını kesinlikle Durdur. Özellikle Norton çok fazla kasıyor. 4. Eğer Yine bir Sonuç alamazsan iyi bir Konfigrasyona sahip makinada kendi capture CArd'ını dene ve sonucu değerlendir..
Kolay Gelsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurşit_SALI -- 6 Mayıs 2005, 20:56:29 >
Elimde bir adet ntsc kamera ile kayıt edilmiş bir kaset var. Acaba bu kaseti pal bir kamera ile bilgisayara kaydedebilirmiyim?
Kamera bilgisayarıma firewire ile bağlı. Tabi kaset ntsc olduğu için görüntü çok bozuk çıkıyor. Kasedi bilgisayara pal olarak kaydedip sonradan ntsc ye dönüştürme gibi bir şansım varmı.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Şimdiden teşekkürler..
Selam forumdaki benimle iligili kısımları okudum sizden Pınnaccle stüdyo 8.10 ile ilgili birkaç ayar için bilgilerinize ihtiyacım olacam bana yardımcı olursanız sevirim.Sizi şayet müsaitseniz pazartesi günü telefonla aramak isterim.Benim sorumun aslında kafayıı yetircek cinsden.Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum fortmat attılar bilgi işelmdekii arkadaşlar ondan sonra eskii ayarlarınıı bir türlüü yapamıyorum.Sorunum aslında bildiğinz bir sorun.VHS vide görüntüleri capture ediyorum daha sonra editde güzel efeklerle süslüyor fon müziği ekliyorum makemovide cerati disc yapıyorum yaklaşık 1.30 saat beklliyorum cd yazma işi bittikten sonra izlediğimde (8 cd yaktım hep aynı sorun)) baştan flim konuşma sesler güzel gidiyor senkron ediliyor ama daha sonra sesler görüntüden sonra geliyorr tüm ayarları kontröl ettik,Stüdyo8 kaldırdım tekara yükledikk yükledikk yokk yokk yokkk kafada 2 tell saçımm kaldıı onlardaa gitttii sorunn o dediler TV kartı ile çakışıyor dediler çıkardımm yokk neroyuu kaldır dediler onuu kaldırdımm yokk sess driver dediler birini iptall ettimm ne yaptıksakk eski ayarlarıı tutmuyorr aldığımm firmadaa tel açtımm odaa çanakkaleye gittmişşş SKY com tr ve sağımda solumdaa bilenleree sordumm aynıı kartı alan kişi vekuruluşlaaa ayarlarına baktımm yok .Kısa ve öz bu bu problem çözülür çzölür ama nasıll yardım edermisin. Not şayet bana maill atmak istersenn lütfen pazratesi gününe kadar atkii pazartesinden sonra belkide bu görevden ulaşlatırabilirim.metin
BU MESAJI KİM NERDE NASIL OKUYORSAA VE BİLGİSİ VARSAA LÜTFENN AÇIKLASIN KAFAYII YEMEK ÜZEREYİMM.PINANCLE 9 PLUS ALACAMM İNANKİİİ KİTLENMİŞ DURUMDAYIMM ELİMDE YAPAMADIĞIM FLİM KASETLEİ VAR ÇARESİZİM.SORUNN CD YAZDIRDIĞIMDA SES GÖRÜNTÜ İLE ÇAKIŞMIYOR,ASIL OLAN PROJEDE EDİT KISMINDAA HERŞEYY NORMAL CAPTURE ETTİĞİMDE NORMEL YAZDIRMA İŞLEMİİ BİTTİKTEN SONRA İZLEDİĞİMDE SES SONRADAN GELİYORR TOPAL TAYFUN MİSALİİ))) FORUMDAA TELL VERİLİYORMUU BİLMİYORUMM AMA VERİRSENİZZ PAZARTESİİ KESİNN ARAYIPP BU SORUNN ÇÖZMEKK İSTİYORUMM ŞİMDİDEN BUU MESAJIMII OKUYAN TÜM BİLEN ARAKADAŞLARA ŞİMDİDEN SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM.
"Bazı" erkekler niye böyle kompleksli hiç anlamam!!!
500 tane erkek nick li kişiye cevap gelmiş, forumda topu topu birkaç kız mesaj atmış cevap almış, erkekler soruyor, cevabını alıyor,, onlara laf yok! kız olunca....
sevgili hurşit_salı arkadaşım, sana tavsiyem kız erkek nick ayrımı yapacağına,, bi düşün bakalım niye kızlara ve diğer ERKEKlere cevap geliyor da sana gelmiyor!!
Burası Bir Kompleks Sayfası Değil, Paylaşım SAyfası Arkadaşlar, Ben Birikimlerimi Sizlerele Paylaşıp, Bİlmediklerimi de Sizlerdin Katkılarıyla Öğrenmek istiyorum. Forumların TEmel Amacı Zaten Budur, Yani "Bilgi Paylaşımıdır. " bu konuyu uzatmanın Bir anlamı yok.
Arkadaşlar TEkrar Soruyorum; PINNACLE STUDIO MOVIEBOX DLX USB 2.0/FW DİJİTAL mi Yoksa SNAZZI DV-AVIO EVO EDITION MPEG CAPTURE card mı önerirsiniz?
ilginiz Dolayısyla Teşekkürler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurşit_SALI -- 7 Mayıs 2005, 15:30:40 >
yavuzbey selam pınnacle ile ilgili sizden yarıdm istiyorum bende pınnacle kart var stüdyo 8.10 versiyon yüklü daha önce vcd yapıyordum sorun yoktu ilk ayarlarla ilgili şimdii 1 haftadır sorun yaşıyorum ses ile görüntüde senkron tutmuyor cd yazdırdığımda bana ayarlalra ili ilgii kapsamlı mail atarsan pazartesi deneyecm.bekliyorum.
bana tüm konfigasyon ayarları tek tek belirtinsen tekrar sil baştan yükleyim yapacam. metinkar77@hotmail.com
Arkadaşlar herkeze peşin olarak teşekkür ediyorum ve problemimi sizlere açıyorum.
Şu anda Sony DCR-TRV147-E dv cam kullanıyorum.Kameradan görüntü almak için bir adet capture card aldım.Aldığım kart sayesinde kameramı bilgisayara bağladım ama sorun şu ki bilgisayarım kameramı görmüyor.Ama kartımı görüyor yani problem kartta değil. Bilgisayara kaydetmem gereken çok önemli görüntülerim var ve ayriyetten çok az vaktim kaldı. Lütfen bana bu konuda biraz bilgi verin.
hurşit_SALI... sn. arkadaşım bu kimseye karşı yapılmış bir savunma değil ancak son sorulara sadece ben cevap verdiğim için üstüme alınmak zorundayım...öncelikle senin sorun öyle bir soru ki 2 ayrı markanın 2 ayrı kartını soruyorsun...bu soruya ancak bu 2 aleti de kullanmış, çok projeler yapmış biri cevaplayabilir...kaldı ki bilgisayarın konfigürasyonuna, donanımların markasına, kameranın markasına-modeline göre kartların performansı değişebilir, uyumsuzluklar olabilir...öyle herkesin harcı değil bu soruyu cevaplamak...bu yüzden onlarca cevap bekleme bence...eğer forumu takip edersen kimseye özel muamele yapılmadığını göreceksin en azından kendi açımdan...ayrıca ve ayrıca foruma her zaman bir bayan katılmıyor bu yüzden centilmenlik gereği ve eğer gerekiyorsa öncelik tanımak lazım...kolay gelsin...