Sony DCR-DVD110E model DVD ye kayıt yapan video kamera aldım. bilgisayarıma da içinden çıkan CD deki programı kurdum. videolarımı da aktardım ancak aktardığım videoları izlediğimde görüntüde titreme ve sesde düzensizlik oluyor. filmlerden birkaçını CD ye yazdım ve dvd player da çalıştırdım ancak aynı sorun orda da oldu. videoyu tv ye bağladığımda ise görüntü ve seste hiçbir problem yok. sizlerden ricam eğer bilgilendirirseniz;
sorun video kaydımdan mı kaynaklanıyor, aynı kaliteyi almak için filmleri DVD ye mi yazmam gerekirgerekiyor. kayıt formatı mpeg2 yazıyo sorun bundan mı kaynaklanıyor. filmleri bilgisayarımda izlemek için media playerdean başka bir yürütücü mü kullanmalıyım.
bende sony ccd-trv35E model bir kamera var bu kameradan bilgisayara aktarım yapmak istiyorum. 1394 kablonun giriş yeri yok sadece tvden seyretmek için video ve ses ikili sarı ve siyah kablo giriş yeri var bu kameradan bilgisayara video nasıl aktarılır acaba bilen varmıdır yardımcı olursanız minnettar olurum.
Benim de SONY DCR-TRV270E kameram var. Masaüstü bilgisayarımda firewire kablosu ile görüntü aktarıyorum. Ancak Laptopta USB girişinden tanıdığı halde Firewire kablosu ile kamerayı hiç görmüyor. Kabloyu bir internet sitesinden almıştım 3 YTL'ye. (S-LINK marka). Acaba bu kablolarda temassızlık olabilir mi?
bende sony ccd-trv35E model bir kamera var bu kameradan bilgisayara aktarım yapmak istiyorum. 1394 kablonun giriş yeri yok sadece tvden seyretmek için video ve ses ikili sarı ve siyah kablo giriş yeri var bu kameradan bilgisayara video nasıl aktarılır acaba bilen varmıdır yardımcı olursanız minnettar olurum. YOK MU ALLAH AŞKINA BİR BİLEN
bende sony ccd-trv35E model bir kamera var bu kameradan bilgisayara aktarım yapmak istiyorum. 1394 kablonun giriş yeri yok sadece tvden seyretmek için video ve ses ikili sarı ve siyah kablo giriş yeri var bu kameradan bilgisayara video nasıl aktarılır acaba bilen varmıdır yardımcı olursanız minnettar olurum.
slmlar herkeze ben balıkesirden ahmet bir haftadan beri neredeyse çıldırma noktasına geldim yardım lütfen. bende panasonic NV-GS15 var pc ye kayıt yapayım dedim lakın burnumdan geldi 1394 kablosu aldediler aldık olmadı kablo arızalıdır dediler yine aynı pc kamerayı görnmedi busefer usb 2.0 pc kart verdiler taktım yine aynı lütfen bana yardımcı olurmusunuz ben nasıl filmlerimi aktarım yapa bilirim ne yaptımsa kamerayı tanıtamadım
digitus marka fire wire kart seti almanız lazım, içinde 1394 kablo, uleudvideo 9 yazılım cd si ve kartın kendisi var fiyatı 35 ytl civarı , kamerayı pc ye tanıtmaya gerek yok.
arkadaşlar öncelikler bu forumda emeği geçen ve cevap yazan bütün arkadaşlara teşekkürler ediyorum. daha önce cevaplanmış olabilir onun için affınıza sığınarak soruyorum. benim SONY DCR-SR55E model harddiske kayıt yapan kameram var. kamera gayet güzel kayıt yapıyor ancak görüntüleri bilgisayara aktarmak tam bir işkence oluyor usb kablosuyla bağladığım zaman görüntüleri inanılmaz yavaş aktarıyor. kendi cd sindeki Handycam Utility die bi programıda yükledim ama bu programın açılmasıda çok yavaş ve yine aktarım inanılmaz yavaş oluyor bunu hızlandırmak için ne yapabilirim??? şimdiden teşekkürler...