Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: HC42E

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Cevap: HC42E Sayfa: <<   < önceki  38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kaanben

30 Nisan 2008, 13:18:38  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

formun ilk 10 sayfasını okudum. yararı oldu ama hala eksik kısımlar var. aslında bi arkadaş açıklamasını resim ekleyerek adım adım anlatmış. tam olarak lazım olan bu aslında.

konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı oluyorlar. mesala ben konu hakkında bilgi sahibi olmadığımdan açıklamarda tam olarak neyin kastedildiğini anlamak için açıklamada adı geçen terimleri ayrıca araştırıyorum. ingilizce sözlükten anlamına bakıyorum falan.

öğrendiğim şu, pinnacle program kullan. programı kurdum ve inceldim. çok karış değil ama hala çözemedim.
1 - PİNNACLE PROGRAMININ TÜRKÇE KULLANMA KLAVUZU VAR MI? VAR İSE NEREDEN İNDİRİLE BİLİRİM VEYA OLAN Bİ ARKADAŞIM GÖNDER BİLİR Mİ?

2 - kameradan alınan görüntüde herhangi bir işlem yapmayacağım. bundan dolayı kameradan aldığım görüntüyü edit menüsünü es geçerek direk movi moker den dvd veya vcd yapabilir miyim? ( görüntüyü avi modunda bilgisayara kaydediyorum)

3 - kameram hc 96 e ve i link kablosuyla görüntü aktarıyorum.

burada açıklamalarıyla yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

kaan
mahoni_44

1 Mayıs 2008, 12:32:57  

arkadaşlar lütfen allah rızası için yardım edin lütfen. ben ıeee 1394 kart aldım bilgisayarıma taktım. bilgisayarı açtığımda tanıdığına dair ileti geldi herşey buraya kadar normal. kamerayı kablolarıyla beraber 1394 e bağladım. kamerayı açtım ama nedense Ulead VideoStudio 8 ı açtığımda capture yapmak istediğimde uyarı geliyor ingilizce olarak (either no video capture driver is installed in this system, or no device is connected) şeklinde uyarı alıyorum. aldığım kart arızalıdır diye değiştirdim ama yine değişen birşey yok hep aynı uyarıyı alıyorum. usb den aktarım yapabiliyorum. nden 1394 kartını çalıştıramadım acaba. LÜTFEN YARDIM ÇILDIRMAK ÜZEREYİM

baranel

2 Mayıs 2008, 15:32:43  

quote:

Orjinalden alıntı: mahoni_44

arkadaşlar lütfen allah rızası için yardım edin lütfen. ben ıeee 1394 kart aldım bilgisayarıma taktım. bilgisayarı açtığımda tanıdığına dair ileti geldi herşey buraya kadar normal. kamerayı kablolarıyla beraber 1394 e bağladım. kamerayı açtım ama nedense Ulead VideoStudio 8 ı açtığımda capture yapmak istediğimde uyarı geliyor ingilizce olarak (either no video capture driver is installed in this system, or no device is connected) şeklinde uyarı alıyorum. aldığım kart arızalıdır diye değiştirdim ama yine değişen birşey yok hep aynı uyarıyı alıyorum. usb den aktarım yapabiliyorum. nden 1394 kartını çalıştıramadım acaba. LÜTFEN YARDIM ÇILDIRMAK ÜZEREYİM

hiçbir yazılımı açmadan kameranızı bağladıgınızda bit tepki vermiyorsa bu şu anlama gelir kameranız2ın dv aktarım mod'u of durumda on yapmanız gerekir kamera ayarlarından.
mahoni_44

3 Mayıs 2008, 12:37:41  

sayın baranel ilgi ve alakanız için çok teşekkürler. kamerayla okadar uğraştımki dv aktarım modu yok sadece usb açık kapalı var onu açık yapmıştım zaten başkada bir aktarım ayarı yok. kameram sony dcr hc45 artık iyice bunalmaya başladım öyle çaresizimki.

mahoni_44

4 Mayıs 2008, 18:15:59  

LÜTFEN birileri baksın iyici kafayı yemek üzereyim. çaresizlik çok kötü. iyiki bu site var.

salih70

6 Mayıs 2008, 23:22:07  

quote:

LÜTFEN birileri baksın iyici kafayı yemek üzereyim. çaresizlik çok kötü. iyiki bu site var.

ÇÖZEBİLDİNİZMİ

100 YIL
mahoni_44

6 Mayıs 2008, 23:30:48  

hayır maalesef çözemedim

mahoni_44

7 Mayıs 2008, 12:30:30  

mahoni_44

7 Mayıs 2008, 19:59:06  

ya arkadaşlar bu site gerçekten çok faydalı ama gördüğüm kadarıyla dertlerine derman bulanlar bir daha uğramıyor. oysaki derman bulmak kadar derman olmakda gerekir diye düşünüyorum. ben derdimi anlattım her gün siteye giriş yapıp kontrol ediyorum ama inanın 10 gün de birileri siteye uğrarsa cevap yazıyor. yani her seferinde 10 gün hatta daha fazla beklemek gerekiyor. bence buna bir çözüm bulunmalı. ilgilenenler için teşekkürler.

salih70

7 Mayıs 2008, 23:36:59  

quote:

ya arkadaşlar bu site gerçekten çok faydalı ama gördüğüm kadarıyla dertlerine derman bulanlar bir daha uğramıyor. oysaki derman bulmak kadar derman olmakda gerekir diye düşünüyorum. ben derdimi anlattım her gün siteye giriş yapıp kontrol ediyorum ama inanın 10 gün de birileri siteye uğrarsa cevap yazıyor. yani her seferinde 10 gün hatta daha fazla beklemek gerekiyor. bence buna bir çözüm bulunmalı. ilgilenenler için teşekkürler.

arkadaşım amaç sana yardım etmemek değil insanlar anlıyamadığı için yardım edemiyorlar bende sana yardım etmek istiyorum movie maker dene o ne sonuç verecekmi kabloyu tak capture yap bakalım görüntüyü yakalıya bilecekmi

100 YIL
mahoni_44

8 Mayıs 2008, 1:06:25  

yok arkadaşım yok "bir video yakalama aygıtı algılanmadı. bir aygıtın açık durumda ve doğru bağlı olduğundan emin olun, sonra yeniden deneyin." diye yazı çıkıyor. bağlantılar tamam kamera açık ama olmuyor. usb den görüntü alabiliyorum ama 1394 kartı ile alamıyorum yukarıda bunu belirtmiştim. kamerayı da iyice kurcaladım ama diyorum acaba kameradamı eksik bir ayar yapıyorum. usb yi açık konuma getirdim ama başkada bir ayar görünmüyor. kameram sony dcr-hc45

salih70

8 Mayıs 2008, 18:15:39  

başlat tıkla bilgisayarımdan sağ tıkla özelliklreden donanım oradan aygıt yöneticisini tıkla ağ bağdaştırcılarnda senin yüklediğin kart varmı kontrol et

100 YIL
mahoni_44

8 Mayıs 2008, 19:18:21  

orada 1394 ağ bağdaştırıcısı görüküyor. üzerine tıkladığımda bu aygıt düzgün çalışıyor yazıyor. bu arada ilgilendiğin için teşekkürler. oralarda birilerinin olması güzel.

alpkopat

8 Mayıs 2008, 19:52:17  

Arkadaşlar bendede jvc gr-d340e model kamera var. Laptop tan firewire ile bağlıyorum fakat bilgisayar hiçbir tepki ver miyor ne yapabilirim?

alpkopat

14 Mayıs 2008, 2:03:04  

Ya arkadaşlar bişey soracam acaba ucuz kablo ile pahalı kablolar arasında fark varmı? yani acaba kamerayı görmemesinin nedeni aldığım kablo yüzünden olabilirmi?

aydayd

14 Mayıs 2008, 11:42:08  

Notebook üzerindeki firewire çıkıştan aktarımda bir problem yaşamıyorum. Fakat sorun evdeki desktop PC'den aktarım yapmayı istemem. Bende s-link pci SL-PI31 modeli karttan aldım. Kartın çalışması için power bağlantısınında yapılması gerekiyor sanırım. Bunu yaptığınıza emin olun. Kartla ilgili hala sorunum bulunuyor. Kartı asıl kullanacağım sisteme takınca kartı tanıdı ve driver yüklemesini yaptı fakat kameramı göremedi. İşin ilginç yanı tam kartı söküp iade etmeye götürüyordumki aklıma evdeki eski sistemim geldi(PIII-600 CPU) ve ona kartı taktım. Sistem kartı tanıdı ve moviemaker'dan görüntü bile aktardım. Her iki makinede Win XP SP2 yüklü. Asıl kullanacağım sistemdeki problemi ise keşfedemedim akşam registry farklarına bakarak bir şey bulmaya çalışacağım. Tavsiyesi olan varsa sevinirim.

Bülbüllere emir var, lisan öğren vak vak'tan.
Bahset tarih, şu balığın çıktığı kavaktan.
cebor

16 Mayıs 2008, 16:42:43  

Firewire'de aktarım yapan arkadaşlar,

kartınıszı tanıtıp video kameranızı tanıtamadığınız durumlarda lütfen kablolarınızı kontrol edin, sorun görüyorsanız değiştirin, çok küçük bir soketi olduğu için temassızlık olabiliyor. Yeni aldığım sony hc40'ta bu sorunu yaşadım 5 YTL'ye doğu banktan yeni bir kablo alarak denedim, şimdi düzeldi.

Orijinal kablo almanıza hiç gerek yok.

Syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebor -- 16 Mayıs 2008; 16:45:18 >

Siyasetcinin bilimcinin en kötüsü olunacağına tamircinin parmakla gösterilen en iyisi olmak yeğdir.
Oktay Sinanoğlu
ygoksela

18 Mayıs 2008, 3:23:41  

arkadaşlar bende SONY DCR-TRV480E model kamera var ve ben de mahoni_44 arkadaşla aynı durumdayım. bilgisayarım acer 5920g-25mn model işletim sistemi xp kamerayı açtımbağlantıları yaptım. kamera ayarlarından A/V-DC OUT ayarı on yazıyor. ama takıp açtığımda bilgisayardan tık çıkmıyor. aynı şakilde bir arkadaşta sony-vaio bilgisayar vardı ona taktığımızda hemen algılamıştı. hangi programla denediysem olmadı arkadaşlar. sony vegas movie, ulead studio 11 kullandım hiçbirinde olmadı. sorun ne olabilir arkadaşlar. bir yardımcı olursanız çok sevineceğim. saygılar efendim ve acil yardım

kanuysal

19 Mayıs 2008, 12:02:04  

sony dcr-trv270ehandycam im var ve
"windows.u açtığımızda kameranın tanındığına dair bir uyarı alacağız"
bana bu uyarıyı vermiyor ne yapabilirim

mahoni_44

19 Mayıs 2008, 12:52:49  

yok arkadaşlar yok ne yaptıysam yok ben bu kamerayıda bu 1394 kartınıda. tam sinir küpü etti bunlar beni almasaydım daha iyidi yani. neymiş kaset kalitesi daha iyiymiş o yüzden dvd almamalıymışız. yemişim kaset kalitesini bana kafayı yedirtti. ne bu ya

baranel

19 Mayıs 2008, 1:59:48  

quote:

Orjinalden alıntı: ygoksela

arkadaşlar bende SONY DCR-TRV480E model kamera var ve ben de mahoni_44 arkadaşla aynı durumdayım. bilgisayarım acer 5920g-25mn model işletim sistemi xp kamerayı açtımbağlantıları yaptım. kamera ayarlarından A/V-DC OUT ayarı on yazıyor. ama takıp açtığımda bilgisayardan tık çıkmıyor. aynı şakilde bir arkadaşta sony-vaio bilgisayar vardı ona taktığımızda hemen algılamıştı. hangi programla denediysem olmadı arkadaşlar. sony vegas movie, ulead studio 11 kullandım hiçbirinde olmadı. sorun ne olabilir arkadaşlar. bir yardımcı olursanız çok sevineceğim. saygılar efendim ve acil yardım

Merhaba öncelikle. Yazınızdan anladığım kadarıyla,kameranız başka pc de 1394 bağlantısında sorunsuz çalışırken,sizin pcnizde tepki vermemekte, 1394 firewire bağlantısında kameranızı tanıtmanıza gerek yok.
aygıtyöneticinizden 1394 firewire aygıtınızın düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmelisiniz. On board firewire ler bu tip sorunlar verebiliyor, yada kaspersky gibi yazılımlar güvenli olmayan ağ zannedip çalışmasını engeliyor olabilir. not: birde bios'u resetleyip fabrik degerlerini yükleyip resetlenince fabrika degerleri otomatik yüklenir önerim jumperden denemenizde fayda var..tabiyki biosa girip tarih ayarı yapmalısınız saveleyip çıkın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 19 Mayıs 2008; 2:22:30 >
baranel

19 Mayıs 2008, 2:17:47  

quote:

yok arkadaşlar yok ne yaptıysam yok ben bu kamerayıda bu 1394 kartınıda. tam sinir küpü etti bunlar beni almasaydım daha iyidi yani. neymiş kaset kalitesi daha iyiymiş o yüzden dvd almamalıymışız. yemişim kaset kalitesini bana kafayı yedirtti. ne bu ya

Merhaba öncelikle. Sorununuz muhtemelen, 1 incil yazılım olarak sistemin movie makeri görmesi. şimdi sizden şunu yapmanızı istiyorum startla başlayan tüm uygulamaları başlat açlıştır msconfig den hepsini bi kenera not edip işaretolanları ,sonra hepsini başlangıçta çalışmasını iptal edin, pc açkapa yapın ve gelen uyarıya işareti tıplayıp tamam deyin, ve kameranızı takıp izleme konumuna getirin ve liste gelirse movie makeri seçin gelmezse başlat programlardan moviemaker i açın ve sistem e kameranızı gösterin, çakışma donma ordada neden olabilir 1.tv kart 2. web cam bu aygıtları aynı anda kamera olarak görmesinden. kameranızı gösterip makere bi kaç sny kayıt yapın.pc aç kapave sorun düzelecektir. bu sorunu eskiden bende sık olarak aldım tahminimde yanılmıyorsam bu sorun işletim sistemi sorun olabiliyor ben öyle çözdüm, başka bir yerden daha temiz bir xp cd si ile formatladıktan sonra birdaha o sorunla karşılaşmadım, birde internet üzerinden izledigimiz tv izledigimiz yazılımlarda neden olabiliyor,nadiren se k-lite gibi codec yazılımları yakalama yazılımlarının hata yapmalarına neden olabiliyor..
oguz1

19 Mayıs 2008, 18:15:45  

Tüm kamera kullanan arkadaşlara merhaba bu işe amatör olarak mecburiyetten yeni başlamış birisi olarak hem paylaşmak ve halledemediğim birkaç soruyu sormak istiyorum.

DCR HC 37E mini DV kamerayı alalı 3 aya yakın oldu şu ana kadar sadece kasete kayıt yaptım, kasetler tükenmeye başlayınca fire wire kartı alıp pc ye aktarmanın zamanının geldiğini düşündüm, biraz araştırmadan sonra buradan ilk 5 sayfayı ve son 4 sayfa civarını okuduktan sonra , ankara mavi bilgisayardan DİGİTUS marka fire wirw 1394 ieee kartı aldım(34ytl) kablo ve ulead videostudio9 yazılımı beraberinde ve pcye sorunsuz kurdum,bağladım.

ilk olarak sony nin import from hanydcame type programı sanki daha iyidir orjinaldir diye düşündüm ama aktarımdan sonra parça parça aktardığını gördüm(neden acaba) herhalde avi formatında atıyor ve media player11 tanımıyor formatı, bende vazgeçtim. stüdio 9 üzerine yoğunlaştım burada capture ederken DVD yapacağım için bu formatla alıyım dedim ama tam bir felaket çok kalitesizdi, DV formatında yaklaşık 12gb civarında aldım ve yine 9 ile DVD ye çevirdim ve evdeki home tiyatrda çok güzel izledim.Fazala kayıp yoktu.

3 kaset 18-20 ytl civarı böylece hem kamerayı player olarak kullanmaktan kurtuldum tv den izlemek için hemde 18 ytl tasarruf etmiş olduk şimdilik.

Uzatmayım arkadaşlar bilgilendirmeden sonra sorum olacak:

1-DV formatından DVD ye render etmek kaliteli oluyor peki AVİ formatından DVD ye render etmek te kaliteli sonuç verirmi?. Başka arşiv için format önerisi olan arkadaş olabilirmi?

2-DV ile AVİ formatı arasındaki fark, kaliteve kapladığı alan olarak nedir?

3-Ulad stüdio nun türkçe kullanım klavuzunu bulabilirmiyim.(kaiteli bir program burada tarih için ayrı bir program vermişti bir arkadaş ama stüdio dada tarih yazılabiliyor)

4-Renderi yine uleadstüdio ile yapıyorum uygunmu?, başka daha kaliteli sonuç alacağım render programı önerebilirmisiniz.

5-ulad stüdio programında birleştirmek kolay olduda uzun videodan kısa parçaları nasıl ayrı klip yapıp ayıracağız? Nasıl? Nereden?

Cevaplar umarım benim dışımda buraya girip cevap arayanlarında işine yarar şimdiden teşekkür ederim.

SONY W-110 - SONY DCR-HC 37E
mahoni_44

19 Mayıs 2008, 23:08:33  

sayın BARANEL yok dediklerini yaptım ama windows movie maker de video yakala dediğimde "bir video yakalama aygıtı algılanmadı. bir aygıtın açık durumda ve doğru olarak bağlı olduğundan emin olun, sonra yeniden deneyin." diye bir uyarı geliyor. ilgi ve alakan için çok çok teşekkürler. birde movie maker i açıp sisteme kameranızı gösterin demişsiniz. hiç görmüyorki kamerayı sisteme nasıl gösterelim.

ar_tryk

20 Mayıs 2008, 24:14:17  

Yeni bir anakart ile gibi gözüküyor. Ya da tv kartı.
quote:

sayın BARANEL yok dediklerini yaptım ama windows movie maker de video yakala dediğimde "bir video yakalama aygıtı algılanmadı. bir aygıtın açık durumda ve doğru olarak bağlı olduğundan emin olun, sonra yeniden deneyin." diye bir uyarı geliyor. ilgi ve alakan için çok çok teşekkürler. birde movie maker i açıp sisteme kameranızı gösterin demişsiniz. hiç görmüyorki kamerayı sisteme nasıl gösterelim.

oguz1

21 Mayıs 2008, 10:02:25  

Arkadaşlar 3 mesaj önceki sorularımız havada kaldı herhalde, bu konuları detaylı bilen arkadaşımız yokmu acaba, burasıda fakir topikler arasına girmesin.

34ist

23 Mayıs 2008, 9:47:24  

Herkese Merhabalar...
Benim Driver bulmam gerek bana yardımcı olabilecek birileri bulabilirim inşallah :)
Sony Handycam DCR-TRV255E PAL
Windows XP için
Herkese İyi Günler Dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34ist -- 23 Mayıs 2008; 10:04:42 >

cebor

23 Mayıs 2008, 13:55:45  

quote:

Orjinalden alıntı: oguz1

1-DV formatından DVD ye render etmek kaliteli oluyor peki AVİ formatından DVD ye render etmek te kaliteli sonuç verirmi?. Başka arşiv için format önerisi olan arkadaş olabilirmi?

2-DV ile AVİ formatı arasındaki fark, kaliteve kapladığı alan olarak nedir?

3-Ulad stüdio nun türkçe kullanım klavuzunu bulabilirmiyim.(kaiteli bir program burada tarih için ayrı bir program vermişti bir arkadaş ama stüdio dada tarih yazılabiliyor)

4-Renderi yine uleadstüdio ile yapıyorum uygunmu?, başka daha kaliteli sonuç alacağım render programı önerebilirmisiniz.

5-ulad stüdio programında birleştirmek kolay olduda uzun videodan kısa parçaları nasıl ayrı klip yapıp ayıracağız? Nasıl? Nereden?

Cevaplar umarım benim dışımda buraya girip cevap arayanlarında işine yarar şimdiden teşekkür ederim.

1) DV'den DVD yapabilmek için önce MPEG 2 formatına dönüşüm gerekir. Bazı arkadaşlar capture işleminin önce dv yapılması sonra mpeg'e dönüştürülmesini, bazıları ise direk mpeg olarak capture edilmesini tavsiye ederler. şahsen ikisini de denemiş biri olarak aralarında ki farkı göremedim.

2) DV tabiki daha çok yer kaplar, DV aynı zamanda avi'di. Avi ile hangi formatı kastettiğini bilemiyorum. Divx, Xvid'te bir avidir çok az yer kaplarlar. 1 saatlik mini dv DV tipinde yaklaşık 13 GB yer kaplamaktadır.

3) Ulead studio iyi bir program PC'nin güçlü olması gerekir, ancak bu programla DVD'ye dönüştürdüğüm görüntülerde neden olduğunu anlayamadığım hızlı sahnelerde titreşim sorunu ortaya çıktı.

4-5) Benim tavsiyem:

CAPTURE için: windv (ücretsiz )
MPEG dönüşüm için: tmpgenc express (uzun videolardan istediğin bölümleri kesebiliyorsun)
DVD menülü dönüşüm için: tmpgenc dvd author

Programlarını kullanman. Uzun süren MPEG dönüşümüdür. Akşamdan PC'ye bırakırsın. oluşturduğun mpeg dosyayı arşivlersin (1 saatlik video max 3GB'dir bir dvd'de saklarsın) ayrıca mpeg dosyasından menülü dvd yaratabilirsin.

Syg.

Siyasetcinin bilimcinin en kötüsü olunacağına tamircinin parmakla gösterilen en iyisi olmak yeğdir.
Oktay Sinanoğlu
34ist

23 Mayıs 2008, 14:43:46  

Yardım edecek birileri oralardamı aceba?

oguz1

23 Mayıs 2008, 15:05:12  

Bilgiler için teşekkür ederim.

Ben uleudda hızlı sahnelere pek dikkat etmedim ama genel itibari ile atlama vs. bir durum görmedim.

Verdiğiniz diğer programlara bir göz atayım.

Sonuçta izlediğimiz genel olarak(istisnalar vardır) tv ler tüplü 100Hz televizyonlar. Belki sadece benimdir. O yüzden DVD gibi kaliteli bir formata DV den render etmek zaten fazlasıyla kaliteli oluyor.

serhat1971

24 Mayıs 2008, 20:43:40  

Arkadaşlar selam.Babam s.arabistandan hc-62 model sony dv kamera getirdi.Bende hemen araştırıp görüntüleri direk laptopuma atmak için 1394 (i-link) kablosu aldım 3.5 ytl ye.fakat kabloyu kameraya takmaya çalıştıgımda fişin plastik bölümünün köşeli oldugundan yerine tam oturmadıgını .hemen aldıgım yere gittim baktık hepsi aynıydı.bende madem başka yok fişin kenarlarını maket bıçagıyla alırsam yerine oturur dedim ve öylede yaptım fiş tam yerine oturdu.Herşey buraya kadar iyi ama fişi hem kameraya hemde laptopa takıyorum.hiçbir tepki alamıyorum.1394 baglantısına bakıyorum fişi taksamda çıkarsamda baglı diyor.anlamadım gitti.Birincisi bu fişi taktıgımızda usb baglantısı gibi yeni donanım bulundu falanmı yazması lazım bu baglantıyı hiç kullanmamıştım.veya bilmedigim ayarlarmı var.Birde kablonun uçlarına baktım saglam yanlız çin malı oldugu için kıllanıyorum biraz.yoksa orjinal sony kablosumu bulmak lazım..biraz çok şey yazdım k. bakmayın ama benim gibi başına böyle sorunlar gelmiş arkadaşlar beni aydınlatabilirlerse çok memnun olurum......saygılar....

black back

25 Mayıs 2008, 22:48:35  

kameram sony hc37e mini dv

usb kablosu yok iee 1394 kablosuda yok

simdi en ideal görüntüyü hangi kablo saglar?
büyük ihtimal iee 1394 kablosu

peki capture kart almak gerekirmi
yoksa sadece iee 1394 kablosunu laptoba baglasam yetermi?

laptop un özellikleri asagıda
sizce ne yapmam lagzım lütfen yardım.

Acer TravelMate 4104WLMi 2.0Ghz 512Mb 60Gb 15.4" Notebook
*Ekran Kartı Bellek Kapasitesi: 128 *Network: 10/100 MBIT *Ekran Tipi: TFT *Pil Ömrü Cinsi: 5.8 SAAT LI-ION *Tuş Dizimi: F TR *Tv Out: VAR *İşletim Sistemi: WINDOWS XP HOME TR *Satıcıya Bağlı Grnt.Süresi(ay) 24 *Satış Garanti Süresi (ay) 24 *Modem BUTUNLESIK 56K *Klavye türü: STANDART *Standart Sistem Belleği (MB): 512 *Maks. Sistem Belleği (MB) 2.048 *Sistem Bellek hızı 533 *USB 2 portu: 3 *Vga portu: VAR *Pc kart yuvası: 1X PC C Xip 0 ARD TYPE II *Fare türü: TOUCHPAD *IEE1394 firewire portu 1 *Cpu Ailesi: CENTRINO *Dogal Ekran Cozunurlugu: 1280X800 *Net Agırlık Aralıgı :KG 2,5 - 3 *Tasınabilir Bilgisayar Türü NOTEBOOK *Optik sürücü tipi DAHILI DVD MULTI DRIVE *Bluetooth: VAR *WLAN/Wi-Fi: VAR

NOKTA ATISI

TEK ATIS, TEK HEDEF VE TEK KURSUN......................
34ist

26 Mayıs 2008, 9:39:21  

Neyse yardım edeck birilerine rastlayamadım ama ben hallettim işimi,
bilgisayara görüntüleri aktardım movie maker ile ama daha iyi bir kalitede görüntü elde etmek için bu formatı nasıl değiştirebilirim?

s@ndok@n

26 Mayıs 2008, 16:17:41  

arkadaşlar,ben anakart onbord firewire nerden yapacam kasanın arkasından mı yoksa kasanın içini açıp anakarttan direkmi bağlayacam 4p-6p kabloyu kameraya...?

benim kasa cm stacker ve ön panelde firewire soketi var ama içine baktım anakarta giden bi kablo yok bu kabloyu satınmı alacam yoksa böle bi kablo yokmu..?

Q9550@3.91Ghz(7/24) SLB8V/Zalman7700 Cu/Asus P5Q DELUX/2*1 gb corsair XMS2 800mhz@1000Mhz/MSI 280GTX superclocked/seagate 320Gb 16mb 7200.10/WD cavierblack 1TB/Enermax liberty 500watt/Nec DVD writer/CM stacker810 case
oguz1

26 Mayıs 2008, 20:56:28  

loptoplar için 4-4 pin kablo bakmanız lazım 1394 kartı varsa, fire wire kart ,kablo ve yazılım(dıgitus marka) 34 ytl, masa üstü pcler için 4- 6 pin kablo lazım.

Anakartın üzerinde fire wire girişi olup olmadığını öğrenmeniz gerekiyor, eğer desteklemiyorsa yukarda ismi geçen kartı alıp pcnin arkasına boş bir sloğa takmanız lazım, kasa önünde giriş varsa kartın arka bölümünde kasa önü ile bağlantı yapabilecek extra 6 pin bir çıkışı mevcut ama bence gereksiz kablo 1m civarı.

DV formatında atıyor sonra DVD ye çevirebilirsiniz, buda verilen uleud yada benzer yazılımlarla oluyor.

Bu topiği biraz uzunca kurcalayın sorularınız yanıtları burada.

s@ndok@n

27 Mayıs 2008, 13:27:14  

anakart 1394 ü destekliyor zaten,arka slotlarda yeri var fakat ben kasanın ön panelindeki 1394 slotu anakarta bağlayan herhangi bir kablo yok yada kasayla gelmesi gerekirdi diyorum,ama yok..kısacası cm stacker kasaya onca para ver ön paneldeki 1394 slotunu kullanma

Q9550@3.91Ghz(7/24) SLB8V/Zalman7700 Cu/Asus P5Q DELUX/2*1 gb corsair XMS2 800mhz@1000Mhz/MSI 280GTX superclocked/seagate 320Gb 16mb 7200.10/WD cavierblack 1TB/Enermax liberty 500watt/Nec DVD writer/CM stacker810 case
s@ndok@n

27 Mayıs 2008, 23:30:12  

quote:

aynı durumla ben karşı karşıyayım yahu bu kadarıda olmas ki
gittim kabloyu da aldım bi hevesnen,haydaa sistem tanımıyor kamerayı yok sanki böle bi alet.üstelikj ulead 10 kurulu, türkçe yamaynan kurulu yani hata yapma durumum da yok yazılımsal olarak.yakala diyoruz bant yok diyor nebiçim iş anlamadım...

not: kaset MP8,olduğu için mi acaba Hİ8 mi denesem acaba...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s@ndok@n -- 27 Mayıs 2008; 23:30:17 >

06pony

29 Mayıs 2008, 17:20:19  

bilgi için teşekkürler

aydayd

30 Mayıs 2008, 16:30:59  

Daha önceki mesajımda yazmıştım. S-link PCI firewire kartı aldım. Bir hayli uğraştım kartı çalıştırmak için fakat sonunda başarılı olamadım. Tam çalışıyor dediğim eski PC'de bile bir kere aleti crash ettirdi ve ardından bir daha karttan görüntü alamadım. Kimseye s-link marka firewire kartını önermiyorum. Tam 3 adet gayet iyi konfigürasyonlu PC'de test ettim. Windows XPSP2, Windows XPSP3'te ve Windows vista altında kartın çalışmadığını gözlemledim. Bu marka kartı almanızı tavsiye etmiyorum ben iade edip yerine bir usb bluetooth adaptör almayı tercih ettim. Digitus marka bulup deneyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydayd -- 30 Mayıs 2008; 16:30:22 >

Bülbüllere emir var, lisan öğren vak vak'tan.
Bahset tarih, şu balığın çıktığı kavaktan.
oguz1

30 Mayıs 2008, 20:46:42  

quote:

Orjinalden alıntı: aydayd

Daha önceki mesajımda yazmıştım. S-link PCI firewire kartı aldım. Bir hayli uğraştım kartı çalıştırmak için fakat sonunda başarılı olamadım. Tam çalışıyor dediğim eski PC'de bile bir kere aleti crash ettirdi ve ardından bir daha karttan görüntü alamadım. Kimseye s-link marka firewire kartını önermiyorum. Tam 3 adet gayet iyi konfigürasyonlu PC'de test ettim. Windows XPSP2, Windows XPSP3'te ve Windows vista altında kartın çalışmadığını gözlemledim. Bu marka kartı almanızı tavsiye etmiyorum ben iade edip yerine bir usb bluetooth adaptör almayı tercih ettim. Digitus marka bulup deneyin derim.

Digitus gerçekten güzel, yazılım(uleud 9), kablo(4-6 pin), ve kartı 35 ytl civarı.

konfor

2 Haziran 2008, 20:19:10  

Arkadaşlar Sony HDR-FX1E kamera aldık. çekimleri HD olarak yapıyoruz ve USB den almak istiyoruz. ama kamerayı bağladığımızda hiç bir şekilde bilgi penceresi gelmiyor. capture programları felan da yükledik. bir de kamera yanında cd verilmedi internette de baktım bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim

rasimb

3 Haziran 2008, 24:23:58  

arkadaşlar mehaba
bende garantisi dolmuş sony hc 42e model garantisi dolmuş mini dv kamera var. Kameram son günlerde "reinsert the cassette" ve "c:31:40" uyarı mesjı veriyor kaseti çıkarıp tekrar taktığım zaman kaseti yarısına kadar içine alıp duruyor reset düğmesine bastığımda kaseti içine alıyor.Kameranın içinde kaset olamdan açtığımda ise bir sorun gözükmüyor.
Ben rizedeyim bu sorunun en kolay çözümü nedir?
Şimdden teşekkrüler

rasimemre

3 Haziran 2008, 24:54:34  

Arkadaşlar merhaba kaleradan görüntü aktarma konusunda ben şöyle bir çözüm buldum.Ama bu çözüm çektiğimiz görüntülerin üzerinde herhangi bir işlem yapmadan dvd ye aktarmak istiyenler için olabilir. Benmi Sony DCR 37 E kameram var ben çektiğim görüntüleri Vestel marka dvd recordere bağlantısını yapıyorum ve görüntüleri izlerken aynı zamanda da dvd ye aktarıyorum.Kayıt bittikten sonra dvd olarak görüntülerimi izleyebiliyorum. DVD recorderımı aynı zamanda televizyon yayınlarını da kaydetmekte kullanıyorum.

oguz1

5 Haziran 2008, 21:59:03  

Bu Vestel marka dvd recordere ne kadar.?

fabe

18 Haziran 2008, 10:42:52  

arkadaşlar. görüntü kaybı olmasın diye kameradan avi formatında aktarma yapıyorum. sonra bunu cucusoft programı ile dvd formatına çeviriyorum. ve yazdırıyorum. oluşturduğum dvd yi dvd player a takıp çalıştırdığımda ilk 20 dakikadan (yaklaşık) sonra oynamıyor. bilgisayarda ise sonuna kadar oynuyor. ben formatımı yanlış çeviriyorum yoksa dvd okuyuculardan mı kaynaklanır. Ne yapmam lazım? teşekkürler.

uyanikguven

20 Haziran 2008, 2:33:27  

merhaba arkadaşlar ilk başlarda sölemem gerekirse konuların hepsini okuyamadığım için direk son saydafaya sorumu soruyorum.Benim canon md101 dv kameram var.Dv kalitesinde 1 saat kaydettiğimde 12 gb yer kapıyor ben bunu 5 gb gibi bir kapasiteye indirmem için ne yapmam gerekiyor.Bu konuda yardım eden olursa o kadar memnun eder ki, inşallah ilgilenen olur erkenden yarın için bana lazım.dvd cdsine sığdırmam gerekiyor.12 gb lık videoyu Yardımcı olabilecek arkadaşlardan çok teşekkür ederim olabilirlerse.

Kağıt Gemilere Yükledim Umutlarımı...Erken batsınlar diye...

Bir kayıp daha verdim.Hayat mı acımasız yoksa ben mi kimseyi tanıyamıyorum.Allah'ım .
behic26

20 Haziran 2008, 3:32:11  

Merhaba Güven...
Procoder3 benim beğenerek kullandığım bir video convert programı.
Eğer bilgisayarında yüklü ise .avi formatındaki görüntülerini .mpeg formatına dönüştürerek bilgisayarda izlemek üzere DVD medyada saklayabilirsin.
Hoşça kal...

DHcreative

20 Haziran 2008, 19:36:38  

ben konuda anlatılan gibi bir aktarma yapmadım....
bundan 2 yıl önce sony nin yanında gelen picture package cd si ile aktarmaya çalışmıştım 90dk lık bir kaset için tahminen 23 saat gibi bir süre çıkmıştı.
biraz daha karıştırdım bu sefer pc ye aktarma yerine direk cd ye vcd formatında yazdırma yaptım o zamanda pc dayanmadı ve pc res atmıştı :)
geçenlerde yine biraz uğraştım bu seferde windows movie maker ile yapmaya çalıştım görüntüyü kameradan direk aldım yanlış hatırlamıyorsam bu seferde video çok hızlı yani normalinden hızlı hareket ediyordu.
bir süre sonrada bu konuda anlatılanları yapma çalışırım da benim kafama bir soru takıldı video aktarırken kameradan video izleme moduna alıp kayıt ettireceğimiz yere kadar kameradan izliyoruz ya daha sonra gerekli prog. açıp oradan kayıta basıyoruz. peki kameramızdan video izlemeyi 2 kat hızlandırıp kayıt yapsak ve daha sonra video düzenleme prog. dan bu videoyu 2 kat yavaşlatsak olur mu ? yani maksat kameradan daha kısa zamanda aktarma diye düşünüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHcreative -- 24 Haziran 2008; 15:32:08 >

oguz1

20 Haziran 2008, 21:10:43  

quote:

Orjinalden alıntı: uyanikguven

merhaba arkadaşlar ilk başlarda sölemem gerekirse konuların hepsini okuyamadığım için direk son saydafaya sorumu soruyorum.Benim canon md101 dv kameram var.Dv kalitesinde 1 saat kaydettiğimde 12 gb yer kapıyor ben bunu 5 gb gibi bir kapasiteye indirmem için ne yapmam gerekiyor.Bu konuda yardım eden olursa o kadar memnun eder ki, inşallah ilgilenen olur erkenden yarın için bana lazım.dvd cdsine sığdırmam gerekiyor.12 gb lık videoyu Yardımcı olabilecek arkadaşlardan çok teşekkür ederim olabilirlerse.

http://forum.donanimhaber.com/m_1154428/mpage_1/key_/tm.htm

Ulead VideoStudio 11.5 Plus , Ulead VideoStudio 9.0 gbi capcure programları kullanıp aynı programla render edip DVD ye çevirebilirsin.

zayef
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

22 Haziran 2008, 15:09:24  

bulentozi1905gs

Sisteme Gözat

23 Haziran 2008, 23:23:42  

arkadaşlar panasonic nv gs11 model kameradan biligsayara görüntü akktardık yanlız şu konuda sıkıntı çekiyoruz
kamerada oynatırken tarihi görebiliyoruz ancak bilgisayara aktardıktan sonra bilgisayardaki görüntüde tarih göstermiyor kullanma kılavuznda uyumlu yazılım gerektirir diyor acaba bana bu konuda yardım edebilirimisiniz program ismi örneğin şimdiden teşşekürler

ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENLE AĞLAYIP GÜLMEK GALATASARAY SEVGİSİ SÜRECEK SONSUZA DEK YETMİYOR Kİ STADLAR KALBİMİZ SENLE ÇARPAR LAYIKSIN BU SEVGİYE ŞANLI GALATASARAY
NASIL Kİ BU MİLLETİN TACIDIR YILDIZ İLE AY YÜKSEL TA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY
rasimemre

24 Haziran 2008, 16:58:22  

Arkadaşlar ben daha öncede belirttiğim gibi çektiğim görüntüler üzerinde bir oynama yapmadan dvd ye aktarıyorum.Bunu da vestel marka dvd rekorder ile yapıyorum bir arkadaş fiyatını sormuş ben iki sene önce 350 ytl ye aldım ama eniştem benden bir sene sonra regal marka dvd rekorder aldı vestelle aynı özelliklere sahip alış fiyatı 270 ytl idi.Normal bir kaset çekimi yaklaşık bir saat sürüyorsa izlerkende aynı şekilde yaklaşık bir saat sürüyor ve bir dvd ye kayıt yapıyorum üstelik dvd de hala kayıt yapacak yer kalıyor.

oguz1

27 Haziran 2008, 20:22:59  

capcure kartları 30 ytl civarı pc ye rahatlıkla monte edilebiliyor. Programı ve kablosu hediye. Yani dvd recoder ekonomik ve pratik bir çözüm değil. Fiyatını o yüzden sordum. almışsınız aldığınıza göre size artık pratik.

DHcreative

28 Haziran 2008, 10:44:08  

beyler yukarıda da yazmıştım acaba o düşünce sizce olabilir mi ?

yani kameradan aktarım yaparken 2 kat hızlı oynatacan, video düzenleme programında da aktarılan videoyu 2 kat yavaşlatıp pc'ye kayıt etsek olur mu sizce ?

s_axn

29 Haziran 2008, 15:50:50  

arkadaşım merhaba bende uvs8 kurdum fakat capture dediğimde 2dk çalışıyor yada çalışmıyor captureden çıkıyor.Bide illaki quiktime kurulumu olması lazım bilgisayarda Ule.vid.st 8 kullanan arkadaşlar lütfen yardımınızı rica ediyorum

zamzara

29 Haziran 2008, 19:31:01  

quote:

Orjinalden alıntı: özbalkesli

GÜNÜN ÖZETİ :

Bugün öğleden sonra, kamera ve bilgisayar bağlantısı konusunda bir piyasa araştırması yapmak üzere kendimi dışarı attım.

İlk durağım, Ankara'nın meşhur elektronik firması Mavi Bilgisayar oldu. Önce kamera reyonunda Sony kameralara baktım. Sağolsun görevli arkadaş benimle epey ilgilendi. Alıcı olduğumu anlar anlamaz da "sarayım mı burada mı yersiniz" moduna geçiverdi. Ben ise henüz "evlenmeden olmaz" triplerindeydim ve kendisine "dur bakalım, çekilen görüntüleri bilgisayara aktarmak için bir kart almak gerekiyormuş. Önce onu netleştirelim" diyordum. Suratı asılaraktan beni OEM reyonuna yönlendirdi. OEM reyonunda görüştüğüm görevli, derdimi dinledikten sonra önüme kocaman bir kutu koydu. "İşte ihtiyacınız olan donanım budur. Adına Capture Card denir ve fiyatı da 300 YTL'dir" dedi.

Fiyatını 30-40 YTL beklediğim zımbırtının 300 YTL olduğunu duyunca sırtımdan bir ürperti geçti. Hani neredeyse hayatım da bir film şeridi gibi gözümün önünden geçecekti. (Artık o filmi bilgisayara nasıl aktarırdım bilmiyorum...) O an, yaklaşık bir aylık kamera alma maceramın sona erdiğini hisseder gibi oldum. Çünkü başlangıçta zır cahil olduğum bu konuda bir aylık emek sonucu iyi-kötü bir fikir sahibi olmuş; tamamen rasyonel bir zemine dayanmasa da nasıl bir kamera almam gerektiği konusunda kendi kendimi ikna etmiştim. Hiç beklenmedik bu 300 YTL'lik ilave masraf, bir aylık analiz ve karar sürecimi tamamen boşa çıkarmıştı.

Bu bir ayda yüz kere fikirsel gel-git yaşayarak sonunda mini DV'ye karar vermiştim. En başta kendi kendime "Lan oğlum var işte üçyüze-beşyüze kameralar! Alırsın birini..." diyordum, sonra biraz araştırınca "ille de HDD" fikrine kapıldım, daha sonra "yok, yok, mini DV iyidir" fikrine geri döndüm. Bu arada tahmini harcama rakamım "üçyüzler-beşyüzler" düzeyinden "binbeşyüzler" seviyesine kadar çıkıp sonradan "en son beşyüzdür" seviyesine kadar inmişti (ki bütçem için en gerçekçi rakam da bu seviyelerdi). Şimdi karşılaştığım "beşyüz+ilave üçyüz" seviyesi, tüm hesabı şaşırtan bir faktör olarak suratıma tokat, tekme, sopa, muşta, şişe, yumruk, taş, levye, beyzbol sopası gibi çarpmıştı. Acı gerçek, "Heyttt! Tutmayın layn beni!" diyerekten üstüme geliyordu...

Derhal terk ettim mağazayı... Soğuktu ve yağmur çiseliyordu (yok abarttım; çiselemiyordu). Ankara'nın akşam ayazı yavaş yavaş kendini hissettirmeye başlamıştı; bir nevi "Kibritçi Kız" ruh haliyle Vatan Computer'e doğru yöneldim. Vatan Computer'de de sonuç benzerdi. "Haaa, siz Capture Card diyorsunuz. Şu an elimizde yok ama fiyatları 250'den aşağı değil" deyip kestirip attılar!

İkinci golü de kalemde gördükten sonra taktik değişikliğine gittim. "Madem mini DV'nin bana maliyeti 800-900 düzeyinden aşağıya olmayacak; o zaman HDD alternatifini tekrar dikkate alırım" diyerekten; mini DV'yi yedek kulubesine alıp, HDD'yi sahaya sürdüm. Armada alışveriş merkezindeki Teknosa'da da sahaya bu kadro ile çıktım. "En pahalı mezelerden getir" edasıyla görevliye "şu HDD kameralara bakacam" dedim. O da bana "Siz bilirsiniz ama mini DV düşünmez misiniz? Henüz HDD'ler mini DV'nin görüntü ve kayıt kalitesine yaklaşamadı. Hem de aralarında neredeyse 1.000 YTL fiyat farkı var" demesin mi?!...

Israr üzerine teşhirde mevcut Sony DCR-HC37E mini DV'yi inceledim. Cihaz çalışır durumdaydı; bayağı bir kurcaladım. 40x optik zoom'u vardı; aynı anda 20x optik zoom'a sahip Sony DCR-HC27E mini DV'yi de çalıştırarak görüntüyü karşılaştırdık. HC37E daha iyi geldi gözüme...

Mamafih yine aynı ikileme düştüm: Mini DV alırsan bilgasayara aktarım için bir de bilmenme kartına 300 YTL vereceksin! Sony'nin HDD'leri 1.1100 YTL'den başlıyor... Ne yapsak?!... Aaaa, iki mağaza ötede Vestel var; biliyorum ki orada JVC satılıyor. Bir de oraya bakalım...

Vestel mağazasındaki arkadaş da gayet ilgiliydi ama ağzından baklayı çıkarmadan edemedi: "Kasetli alırsanız ayrıca Capture Card'a 250-300 YTL vermeniz gerekir!"

Çıktım mağazadan... Bir şey aklımı kemiriyor: Yahu forumda yazan bir sürü insan KASETTEN GÖRÜNTÜ AKTARMAK İÇİN FIREWIRE IEEE 1394 DONANIMINA GEREKSİNİM VAR. BUNUN DA BEDELİ 30 YTL CİVARINDA diyor. Bunlar ise Capture Card diyorlar. Bu ikisi aynı şey mi? Değil ise benim ihtiyacım olan bunlardan hangisi? Mavi Bilgisayar'da çıkardıkları kutunun üzerindeki yazı ve resimler bir nevi TV kartını andırıyordu. Benim ise zaten Avermedia TV kartım var. Bunu belirtmeme rağmen forumdakiler bana "IEEE 1394 almalısın" dediler. "Capture Card almalısın" demediler ki...

Geldim eve, girdim google'a, yazdı her iki terimi de... Evet, bu ikisi farklı şey ve galiba benim Capture Card almam gerekmiyor. Allah'ım görüyorum, görüyorum!

Bu uzun yazıyı burasına kadar okudunuz mu bilmiyorum ama; eğer okuduysanız şu Capture Card-IEEE 1394 farkını bir izah eder misiniz? Ben IEEE 1394 alırsam mini DV alabilecek miyim? Zek MÜREN de bizi görecek mi? Ne dersiniz?...

Harika aynı olayları bende yaşadım inanılmaz...

Gerçi şimdilerde öğrendim capture kartını ama bu mesajı yeni okudum.Şimdilerde dvd kaydederken kamera ısınıyo filan diyolar insan ne alacağını şaşırıyor.

Intel core2duo 6400,Asrock 775dualvsta bord, 2 gb corsair ram, ati 9700pro ek.kartı, 300 gb seagate hdd,thermalke ek.soğ. Fsp 380 pow.supply
s_axn

29 Haziran 2008, 21:59:19  

hemşerim yardım etde çıkalım şu işin içinden bende bal-kesliyim deli erolun toprağından şu anda wind.movie maker ile saat 12 de başladığım svcd dönüştürme işlemindeyim dokuz saat oldu daha hala olmadı

tolga_grb

1 Temmuz 2008, 17:29:11  

mrb arkadaşlar bende sony DCR TRV 480 E modeli kameram var firewire IE 1394 kart var ama kartın driver cd si yok kayıp oldu bu kartın driverlarını nereden bulabiliriz.bilgi verirseniz sevinirim.herkese kolay gelsin.. :)

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
alonekadir

4 Temmuz 2008, 12:58:59  

ARKADAŞLAR İÇİNİZDEN BİRİNDEN BU SORUMA CEVAP GELSE ÇOK SEVİNİRİM!

ANLAMIYORUM BURDA BİR TEK BENMİ PANASONİC KAMERA İLE ÇEKİLEN KASETLERİ SONY KAMERA İLE CAPTURE ETMEYE KALKIŞTIM?

ARKADAŞLAR PANASONİC İLE ÇEKİLEN KASETLERİM VAR SONY KAMERA İLE İZLEDİĞİMDE GÖRÜNTÜ DE BİR SORUN YOK AMA SES DE TİTREME OLUYOR BUNUN SEBEBİ NE OLABİLİR!BU HATADAN DOLAYI CAPTURE EDEMİYORUM.PANASONİC KAMERA YANIMDA DEĞİL VE BULMAYA ÇALIŞIYORUM...

TEŞEKKÜRLER!

LEGOLAS
06DF006

5 Temmuz 2008, 18:40:41  

Selamlar

Dcr-hc24e kameradan vista yüklü bilgisayara görüntü aktaramıyorum.

bilgisayar kamerayı tanımıyor nasıl tanıtacağım

Bilgisayarda İEE1394 girişi yok
Picture package yükledim i-link ten aktar uyarısı veriyor başka nasıl aktarabilirim

2002 Ford Focus GHİA Sedan
Sayfa:   <<   < önceki  38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Cevap: HC42E Sayfa: <<   < önceki  38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Wii Sports Resort ve Wii Fit Plus Lansmanı Röportajı
Nintendo Türkiye Genel Müdür'ü Hasan Çolakoğlu ile yeni gelecek Wii oyunları konuştuk.
Computex 09: Nvidia, AMD ve Thermaltake standları
Fuar turumuza Nvidia, AMD ve thermaltake standları ile devam ediyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız