Behic 26 verdiğin bilgileri deneyerek cd oluşturduk ama CyberLink PowerDVD gibi bir player programı bu verdiğin programı bir deneyeyim sonucu bildireyim teşekkür ediyorum ilginizden dolayı
Behic 26 verdiğin programı denedim çok iyi sonuç verdi teşekkür ediyorum artık diğer incelikleri zamanla kendim bulurum sanırım yinede tavsiyelerin varsa bekliyorum Teşekkürler
Behic 26 verdiğin programı denedim çok iyi sonuç verdi teşekkür ediyorum artık diğer incelikleri zamanla kendim bulurum sanırım yinede tavsiyelerin varsa bekliyorum Teşekkürler
Sanıyorum herkes aynı durumda, kullandığımız proğramların türkçe açıklamaları yok. Kaynak bulmak çok zor. Programı karıştırarak öğreniyoruz. İhtiyaç duyduğumuz konu üzerinde yoğunlaşıp, bir şeyleri sınama yanılma metodu ile (el yoramı ile) yapmaya çalışıyoruz.
Arkadaşlarımıza katkımız deneyimlerimizi paylaşmak olabilir diye düşünüyorum.
Behic26 kusura bakma ama birde Studio Plus ı register işlemini gerçekleştiremedik
Studio Plus version 10 Passport
bu kodu bulamadım efek işlemini bir türlü gerçekleştiremedim seral numarasını giriyoruz bir kod daha istiyor onu bulamadım yine yardımlarınıza ihtiyaç var teşekkür ediyorum
Behic26 kusura bakma ama birde Studio Plus ı register işlemini gerçekleştiremedik
Studio Plus version 10 Passport
bu kodu bulamadım efek işlemini bir türlü gerçekleştiremedim seral numarasını giriyoruz bir kod daha istiyor onu bulamadım yine yardımlarınıza ihtiyaç var teşekkür ediyorum
quote:
How activation works
“Activating” premium content for Studio means to obtain a license allowing you unrestricted use of the content on the single machine where Studio is installed. The licensing mechanism employs two distinct but mutually related codes:
· An activation key for each premium content item you purchase;
· Your Passport, which is a number generated the first time you install Studio on your computer. You can view your Passport by selecting the Help > My Passport menu command.
Because the Passport is specific to one computer, you will need to obtain new activation keys if you install Studio on a different machine. These will be provided at no charge, but your user licenses for both Studio and any premium content you have obtained then apply to the new machine only.
Note: Although your Passport is specific to an individual computer, it is not affected by ordinary hardware modifications such as adding or removing expansion cards, drives or memor
Sn Baranel forumda bahsettinizmi bilmiyorum ancak bir arkadaşım cyberlink power prodecer diye bir programdan bahsetti .Bu program hakkında ne yorum yapabilirsiniz.Teşekkürler.
Selamın Aleyküm arkadaşlar bana bi yardım edin.Sorunum şu: Kameradan pc ye görüntü aktarmak için gerekli olan firewire/capture kartını aldım yanlız nasıl takıldığını bilmiyorum.anakartta önünde phono grişinin fln olduğu kartın üstündeki yerlere taktım ama pc açılmadı.Bi yardım edin hayrınıza..
kalamar 1 sözünü ettiginiz yazılımı kullanmadım ama hemen hemen bütün yazılımlarda mantık aynıdır önemli olan işleme yetenegi 6000 den mi 8000 denmi oldugu yani matematige sadık kalıp kalmadıgı........
holyhate....dv kart pc nizin anakart slotlarına baglanır ... diz üstü için se ben diz üstünde kullanmıyorum aktarım gene dv kart içinse bu öneride olabilir kalamar 1 arkadaşımız diz üstü pc den dv baglayıp kullanıyor ona danışmaznızda fayda var......
Slm arkadaşlar, teknolojiden hiç anlamayan akrabama ingiltereden kamera aldırdım büyük bir aptallık örneği göstererek günümüz teknolojisinde artık dvd cd lere kayıt yapanlar varken oda gitmiş kasete kayıt yapanlardan almış. Almış gelmiş neyse ama en berbat olanıda pc ye aktarmak için sadece dv ve s.video tv bağlantı çıkışları var. USB aktarım şansım yok. Şimdi benim sormak istediğim bu firewire kablonun usb olanı yokmu acaba yani pc ye usb bağlantı portundan bağlayıp görüntü aktaramazmıyım. Çünkü benim pc de firewire girişi yok eski awermedia tv kartım var ama oda en son ihtimal olarak düşünüyorum aktarma işlemi yapmak için. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. İsteyen arkadaşlar aldırdğım bu dandik kameranın modeline BURADAN bakabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bixici -- 2 Haziran 2007; 10:52:04 >
Arkadasım lütfen araştırma yapalım ve bılgı sahıbı olup oyle konusalım ...yanı asagıda sızın ıcın ıyı olan bı sey yazdım ....mını dv kasetlerın su anda pıyasadakı en ıyı kameralar oldugunu yazdım ...dvd ye kayıt yapan kameralar mpeg2 formatında kayıt yapar ama mını dv kasete kayıt yapan kameralar avı formatında kayıt yapar ...
..DVD kayıt medyası olarak yeni tercih edilmeye başlayan bir teknoloji olup yaygın olarak kullanılmamaktadır. 3Mbps(Saniyede 3M pixel kayıtta) çözünürlükte 60 dakika, 9Mbps çözünürlükte 20 dakika kayıt yapabilmektedir. Her ne kadar çekimler doğrudan DVD player da oynatılabilir olsa da, görüntülerin edit edilmesi gerektiğinden ilk görüntü alma aşamasında çok tercih edilebilir bir kayıt ortamı değildir. Ayrıca görüntü çözünürlüğü açısından da profesyonel kullanıcılara hitap etmemektedir. DVD medyalara saniyede en fazla 9Mbit kayıt yapılabilirken Mini DV kasetlere 25-50Mbit arası kayıt yapılabilmekte ve bu da görüntü keskinliği açısından fark yaratmaktadır.MiniDV formatında kayıt yapan kameralar şu anda en çok tercih edilen, yüksek kalitede ses ve görüntü alınmasını sağlayan sistemlerdir