Şimdi Ara

DERS : KAMERADAN GÖRÜNTÜ AKTARMA (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.958
Cevap
14
Favori
845.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar dvdrecorder aldim hersey cokguzel yani cekimi falan yalniz digital kamarayi FIREVIRE den takinca cekim yapiyor ama TARIHLERI GÖSTERMIYOR yani tarihi cdye aktarmiyor bilen varsa yardim ederse sevinirim dvd samsung211 kamara jvc saygilar.
  • ONURUM88 teşekkür ederim, bende bu sonuca varip PCMCİA 1394 Firevire kart araştirdim, hatta bunlarin yeni nesil 800Mbps aktaran B tipleri çıkmış ama kameraninda desteklemesi gerekiyormuş.
    USB 2.0 400Mbps aktarım yapıyorsa, ie1394 te 400Mbps aktarım yapıyorsa neden USB 2.0 ile kayıp oluyor anlayamıyorum....
    bunu firewire kartı almak istediğim bir yerede teknik destekteki arkadaşa da sordum, bir fark olmaz dedi. ama bu forumda ısrarla firewire kartı gerekliliğinden bahsediliyor.
  • Arkadaşlar pinnacle 9 ile ilgili power point sunusundan bahsediyordunuz.Ne aşamada acaba?Eğer bittiyse buradan elde edebilecekmiyiz.
  • Metinx : video kameraların %90 ı usb 2.0 ı desteklemez usb 1.1 dir. Hatta bazıları 2.0 olduğunu iddaa etse de 1.1 olabilir. Bu yüzden iee1394 firewire tavsiye edilmesi normaldir.
  • sn yavuz hocamdan bişi ögrenmek isityorum bu konularda çok acemiyim pinacle 9 versiyonun kullanıyorum 1 ve 2. kısımları geçtikten sonra 3. kısımda movie kısmında dvd ye nasıl kayıt edebileceğimi bilmiyorum pratik olarak bana anlatırsanız sevinirim. yada kayıt için başka bir programa mı ihtiyacım var acemiligim için özür dilerim (yada kullanım kılavuzu türkçe varsa göndermenizi rica ederim.)
  • arkadaslar sony trv-11e kameramla cekim yaptim...kasetlerimi arkadasima yolladim cd'ye aktarmasi icin ama onun kamerasi jvc oldugu icin tanimiyor benim kasetleri..bir cozum onerecek olan var mi_?...acil...lutfeen..
  • JVC kameranın modeli nedir? Belki de LP çektiniz ondan?
  • quote:


    yeknet Tarih 24 Temmuz 2005, 2:03:54
    manevra :
    kameranı hangi kablo ile bağlıyorsun? tv kartı ile düzgün capture yapamazsın iee1394 kartı alman gerek.


    s-video kablosu kullaniyorum. kalitesiz bile olsa goruntuyu elde etmem lazim tv kartim aver. ulead'ın programini kurdum ama o da gostermedi. sadece mavi bi ekran.

    bir de bu ulead ve pinnacle tarzi programlarla picture package deki gibi klipler yapabiliyormuyuz. yani direk kendisi muzik ve video yu alsin ve gecisleri kendisi yaparak bir klip cikarsin ortaya. boyle bir ozellik yok mu? yoksa herseyi elle mi yapcas?

    goruntu aktarma problemim acil arkadaslar...
  • XP Sp2 de bir püf noktası mı var.
    Önceki donanımda panasonic dv kamera ile rahatlıkla kayıt yapıyordum. AMD işlemci ve k8n neo2 anakarta terfi ettim. Bu kez kamerayı bağlayınca (gerek 1394 gerekse de usb ile) önce Panasonic DV Kamera bulundu diye yazıyor, sonra

    "bu donanımı yüklerken sorun oldu,
    AV/C Subunit
    Aygıtın yüklenmesi sırasında hata oluştu
    Sınıf yükleyicisi, bu aygıtı yükleme veya sınıf yükseltme isteğini reddetti."

    diye yazıyor.
    Önceki donanımda (celeron 2000) sorunsuz otomatikman kamerayı tanıyordu.
    Her iki bilgisayara XP sp2 yi aynı CD den kurdum.

    Buradaki Püf noktasını bilen var mı?

    Şu anki hd SATA. Önceki IDE idi. Bir yerde DMA dan söz ediliyor. Bu konuda lütfen bilgilerinizi paylaşınız.

    Saygılar.
  • Burada problemin ile ilgili bazı bilgiler var. Sanırım onboard iee1394 driverları ile bir problem var. Mainboard'un güncel sürücülerini yüklersen düzelebilir.
  • Eğer capture yapamıyorsanız:
    1- aver tv kartının son driverlarını yükleyin
    2- s-video kablosunu kontrol edin
    3- uleadda capture bölümünde tv kartınızı gördüğünden emin olun.
    4- kameranız kamera modunda değil vcr modunda açık olsun.

    Ulead ve pinnacle kontrolun tamamen sizde olduğu video edit proglamlarıdır. Otomatik olarak ses döşeyip geçiş efekti falan yapamaz. Son olarak TV kartını video capture için kullanmamanızı tavsiye ederim.
  • yeknet, ilgin için teşekkür ederim.
    Onboard 1394 sürücülerini güncelledim. Biosu bile güncelledim. Olmadı. Elimdeki PCI 1394 takıp onda aynı işlemi yaptım olmadı. Zaten USB de de aynı hatayı veriyor. Yani sorun 1394 değil.

    Ayrıca panasonic cd sini takıp içerisindeki Media Studio Vision 4.0 kurmak istedim "Beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. Özür dileriz" gibi yazılar yazdı ve sorunu windowsa iletmemi istedi.

    Yani kurulmayan bir codek, program, driver vb. bir eksik var anladığım kadarıyla...
  • Selam arkadaşlar ben formunuza yeni üye oldum cok yararlı bir forum herkeze şimdiden katkılarından dolayı teşekkürler..
    Benim derdim bayağı karışık inanın belki bir seneden beri uğraşıyorum neyse kısaca açıklayım
    Bilgisayarıma bağlı 25 frame'liklerden bir adet DVR kart var ve bu karta bağlı 4 adet mini dome kamera yani güvenlik kamerası var EX server veya DVR 2000 denilen bir program kullanarak bunları kayıt altında tutuyorum bu kameraların birtanesi 24 saat kayıt sonrasında hardiskte toplam 1.2 GB yer kaplıyor.120 GB harddisk olduğunu düşünürsek yaklaşık 20 gün kayıtları saklayasbiliyor.

    Asıl konum internetten yayın yapmak istiyorum.ve yapamıyorum
    Bir arkadaşım bana bu kameraları capture kamera olarak tanıtabileceğimi söyledi.Mesala Active Web cam diye bir Program var Programla ınternetten kameralarını yayınlıyabiliyorsun.Büyük bir ihtimal kartın driverını farklı tanıtarak bu işlem yapılıyor. Ve bu arkadaş nasıl yapmışsa yapmış yayın yapıyor ve canavar gibi gösteriyor su an kendisine ulaşamıyorum.
    Bu konuyla ilgili internette aramadığım site kalmadı.Active web cam webcamXP Fly kamera hiç birisinden olumlu sonuç alamadım cunku kamerayı görmüyor.İçlerinde en iyisi Active web cam
    Benim istediğim bu kameraları netten nasıl olurda yayınlarım ve kullanabıleceğım alternatif program varmı
    birde normal DVR kartlar için kullanılan program varmı
    İnanın o kadar gına geldiki yoruldum artık aramaktan bana yardımcı olucak arkadaşa para bile vermeye hazırım çok ciddiyim okadar sıkıldım lütfen yadımlarınızı bekliyorum




  • kısa bir sorum ve sorunum var.
    capture yaptıgım görüntüleri intervideo programında çalıştırıken ses alamaıyorum bazı kısımlarında. yanı dosya winapmta vb yerlerde izlerken seste problem yok..
    yani elbette progrmalar farklıdır. codek sorunumu var. yani cd deki mevcut codecleri yukledim ama yinede yok.. benzer sorun yasayan yada fikir vermek isteyen varmı. bisuru kaset birikti.. studio kullanınca cozuluyor ama onunda render suresi cok uzun.. lutfen yardım
  • arkadaşlar selam
    canon 850i model minidv kameram var. kayıtları kasete kaydediyor. IEEE 1394 yi bilgisayara taktım ve kurdum. bilgisayarım kamerayı görüyor fakat kayıtlara ulaşamıyor. bu problemi naıl aşabilirim. yardım ederseniz sevinirim.

    kolay gelsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: punisher1

    arkadaşlar selam
    canon 850i model minidv kameram var. kayıtları kasete kaydediyor. IEEE 1394 yi bilgisayara taktım ve kurdum. bilgisayarım kamerayı görüyor fakat kayıtlara ulaşamıyor. bu problemi naıl aşabilirim. yardım ederseniz sevinirim.

    kolay gelsin


    Öncelikle pinnacle 9, windvr3, nero vision veya ulead video studio ya da benzeri program kurman gerekir. Bu programı çalıştırıp kameradan aldığın görüntüleri kayıt etmen gerekiyor.
    Ancak resimleri windows gezgininden veya kendi programıyla direk bilgisayara kaydedebilirsin.

    Saygılar.
  • dostum ilgine teşekkürler

    bende ulead video studio kurulu. programı açıyorum fakat kaynağı bulamıyor diyor. kamera görünüyor ama tıklayınca içi boş görünüyor. bir türlü anlayamadım
  • punisher, kameranız mini dv olduğuna göre klasör olarak bişey göremezsiniz. Ulead video studio programının içinde capture bölümü var. kaseti play yapıp önce capture yapmalısınız. iee1394 ile de kamerayı kontrol etmeniz gerekiyor. ileri -geri sarıp play yapabiliyomusunuz mesela.
  • arkadaşlar. ben problemim ile ilgili arama yaptım ama bulamadım. bilen varsalütfen yardımcı olsum. ben samsung 107i dv kamera kullanıyorum. çok önemli bir görüntünün üzerine başka bir görüntü çekmişim. alttaki görüntüyü kurtarmak mümkünmü. evet ise nasıl yapabilirim.
  • üzerine çektiysen kurtaramazsın boşuna arama. sorry
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.