ortalıkta hiic kablo kalmamıs gördügüm kadarıyla güzel calısma olmus masa üzerindede temiz calısmıssın ve güzel işçilik eline saglık ii günlerde kullan
tesekkur ederim.. saolun.. bir iki ilave daha oldumu tam istedigim sekle girecek.. klavye bölümünün üstüne 30 cm lik ccfl takılacak.. gece oldugunda masa lambası tarzı seyler cok goz yoruyor veya etraf cok aydınlanıyor.. bu masanın tavanindan yansiyip hafif klavyeye vuracak.. olmadı klavyenin tuşları fosforlu kalem ile cizilir. mavi isik yerine uv filtreli bir türdeşi alinabilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3rt4c -- 13 Ocak 2007; 22:48:59 >
Intel P4 3.0@3.9 Ghz + Thermalright XP 120 // MSI 865PE Neo 2 // PowerColor X800XT PE + Zalman VF700 Cu Twinmos 2 x 1GB 400Mhz // WD 320Gb + WD 500 x 2 // Philips DVD-RW // LG DVD-RW // Enermax Liberty 500 W Zalman ZM-MFC1 // AeroCool AeroEngine II ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Amd 3000+ // Asus M2A MX // Twinmos 1GB DDR2 667Mhz // Seagate 120GB // FSP 300 W ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sony Hx 75S // Tuncmatik 900 VA
Ya eline sağlık çok acaip ve güzel bişi olmuşta 5. resimden sonrasını anlamadım... 5. resimde donanımlar tahtaya monte edilmiş ama sonrasında bidahamı geri koydun kasana ? Orda kasa görüyorumda tam anlayamadım kusura bakma.
Ama cidden süper olmuş. İşçilikte süper hiç bir bozulma yok.
Scott Voltage YZ 2 Street, FreeRide Alexrims DH22 ön-arka çember, DT Swiss teller, Deore göbek, CST 2.35 cross lastik, Deore LX Hidrolik disk-ön xt / arka deore lx rotor, Easton gidon, Borla kısa gidon boğazı, Alivio tek dişli aynakol, Truvativ Gergi
hem kullanışlı hem göze hitap eden , benim isteklerime cevap verecek bir masaya dönüştürmeye calistim.. olumlu yorumlar için tekrar tesekkur..
quote:
Orjinalden alıntı: batuhany
Ya eline sağlık çok acaip ve güzel bişi olmuşta 5. resimden sonrasını anlamadım... 5. resimde donanımlar tahtaya monte edilmiş ama sonrasında bidahamı geri koydun kasana ? Orda kasa görüyorumda tam anlayamadım kusura bakma.
Ama cidden süper olmuş. İşçilikte süper hiç bir bozulma yok.
2 pc var masadaki 7/24 açık download.. anakartın programı var islemcinin fan 800 rpm dönüyor sıcaklık 20 ' civari 8 - 10 gün acık kalirsa fan rpm 1000 sıcaklık 22 25 dereceye cıkıyor (yazın bu rakamda duracagini pek sanmıyorum ama..) kuzey koprusune anfiden cıkma pasif sogutma eklendi yüzey alanı genisletildi.. sonuc 2 tane 800 900 rpm donen fan sifira yakın ses.. aynı odada uyuyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3rt4c -- 20 Mart 2007; 3:54:11 >
Intel P4 3.0@3.9 Ghz + Thermalright XP 120 // MSI 865PE Neo 2 // PowerColor X800XT PE + Zalman VF700 Cu Twinmos 2 x 1GB 400Mhz // WD 320Gb + WD 500 x 2 // Philips DVD-RW // LG DVD-RW // Enermax Liberty 500 W Zalman ZM-MFC1 // AeroCool AeroEngine II ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Amd 3000+ // Asus M2A MX // Twinmos 1GB DDR2 667Mhz // Seagate 120GB // FSP 300 W ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sony Hx 75S // Tuncmatik 900 VA