ACİL YARDIIIMM bilgisayarım bazen şöyle bir hata veriyor. 0x7c8edf9c adresindeki yönerge, 0x7c8edf9c bellek adresine başvurdu. Bellek written olmadı. üstteki hatayı veriyor ve dün microsft destekle konuştum ram inde sorun var dedi. hakketten ram imde sorunm var yaw.
bide sistem birleştirirken çoook yavaş birleştiriyor. bir saatten fazla sürüyor birleşirmesi. onuda tam olarak birleştiremiyor. buda ondanmı kaynaklanıyor acaba yaw. kafayı yicem yaw. bilgisayarım acer 5635
kardeş aynı hata bende farklı kod numarasaıyla çıkıyordu. ben nortonu kaldırmıştım. bide fifa2007 yi tak öalıştır cd den kurmuştum ve sonrasında kaldırmıştım. yani şüpheli iki durumum bu. bende microsoft yetkilisiyle görüştüm oda bana ram de bi sorun vardır dedi. tpm ye mail attım onalarda ram de bi sorun vardır dedi. makineyi alalı 3 gün olmuştu. servise götürmek içime sinmedi. dedim basayım formatıı. attım formatı ne hata kaldı ne bişey. sorun yok ramde yani. ama sen bide Mem test diye bir program var istersen onla bi test ettir. ama kesin çözüm format..Sıfırdan format daha sağlıklı ama orj. xp bulmama gerek.Fat32 ye gıcığım var. hadi kolay gelsin..
ACER 5584 Core 2 DUO T5600 1.83Ghz - 14.1"WXGA Crystalbrite LCD - NVIDIA® GeForce® Go 7300 256MB Turbo Cache - 1024MB DDR2 Dual - 120GB 5400 RPM - Philips DVD-Super Multi Çift Katman Sürücü 8x - Wireless:802.11a/b/g & Bluetooth 6-cell pil 5li kart okuyucu Acer OrbiCam 1.3 Megapixel
Selamlar yakınlarda İzmir ve İstanbul'a gidicem acaba vatan bilgisayara işi düşen ya da yakınında bulunan birisi 5634 veya 5635 in dükkanda bulunup bulunmadığını (zira internet sitesinde yok) benim için kontrol edebilir mi?
Arkadaşlar driverları dvd çekmek için sadece 2 dvdlik kurtarma bölümünü yazdırmak yeterli oluyormu? Bunu ayrıca xp yüklemek için istiyorum. Şimdiden sağolun..
Ben Dell Inspiron 6400 CS-11 ve 5634-5635 bu 3 model arasında kaldım. Acerleri daha şık olduğundan tercih edicem sanırım, ama hala emin değilim. Merak ettiğim 5634 ile 5635 in farkları nelerdir ? Sadece ekran kartındaki 128 mb hafıza mı ? Sanırım hazirana doğru alıcam fiyatları ne kadar düşer ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim...
ACER 5634WLMI Core 2 Duo T5600 1.83 GHz 2MB 667Mhz / 128MB Geforce Go 7300 max512MB Hypermemory / 1 GB Ram 533MHz / 120GB 5400rpm / 15.4" WXGA Crystal Bright parlak ekran / DVD-RW *** Canon Powershot A 720 IS ***
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce Acer 5634 notebook aldım.
bilgisayarın genel özelliklerinden memnunum. Fakat skype messenger türü programlarla sesli görüşme yapmaya çalıştığımda sesim karşı tarafa gitmiyor. Sesim ancak ağzımı mikrofon kısmına dayadığımda biraz gidiyor.
15 gün önce aldığım yer aracılığıyla Kont'un servisine gönderdim. Bugün teslim aldım. Servis herhangi bir problem görünmüyor ama biz driver'la ilgili güncelleme yaptık demiş. Şimdi tekrar bağlandım ve denedim. Maalesef aynı durum devam ediyor. Dış ticaret üzerine çalıştığım ve tüm yurtdışı görüşmelerimi skype ve msn üzerinden sesli olarak yaptığımı göz önüne alırsanız, bu sorun benim için baya önemli.
Öncelikle öğrenmek istediğim sizlerin benzer bir sorun yaşayıp yaşamadığı ve ne yapmamı tavsiye edersiniz?
merhaba arkadaşlar,acer 5635 için webcam driverine ihtiyacım var,ben aşağıdaki adresten indirdim ama malesef çalışmıyor.driverler da mı bi problem anlamadım.indirebileceğim başka bi link verirseniz,teşekkürler...
merhaba arkadaşlar,acer 5635 için webcam driverine ihtiyacım var,ben aşağıdaki adresten indirdim ama malesef çalışmıyor.driverler da mı bi problem anlamadım.indirebileceğim başka bi link verirseniz,teşekkürler...
Arkadaşlar ben bu cihazı alırsam Solidworks Thınkdesign Autocad türü çizim programlarında sorun yaşarmıyım yoksa yeterli olurmu kullanan arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim...
Arkadaşlar ben bu cihazı alırsam Solidworks Thınkdesign Autocad türü çizim programlarında sorun yaşarmıyım yoksa yeterli olurmu kullanan arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim...
Autocad 2007 kullanıyorum bi problem yaşamadım. Solidworks de rahat çalışır diye tahmin ediyorum
ACER 5634WLMI Core 2 Duo T5600 1.83 GHz 2MB 667Mhz / 128MB Geforce Go 7300 max512MB Hypermemory / 1 GB Ram 533MHz / 120GB 5400rpm / 15.4" WXGA Crystal Bright parlak ekran / DVD-RW *** Canon Powershot A 720 IS ***
Autocad 2007 kullanıyorum bi problem yaşamadım. Solidworks de rahat çalışır diye tahmin ediyorum
kardeş sağolasın yanıtjn için benim msn adresim cengizakkoc@hotmail.com eğer eklersen sana sormak istediğim birkaç konu var yardımcı olursan sevinirim 1 haftaya kadar almam gerekiyor acil yardımına ihtiyacım var....
ya arkadalar ben cihazın bluetooth unu çalıştıramıyorum bağlantı kurulmuyoor bazı arkadaşlar netten bi setup indirmen gerekli dedii sorunluymuşş yapan arkadaşlar varsa yardım edebilirmi....
ya arkadalar ben cihazın bluetooth unu çalıştıramıyorum bağlantı kurulmuyoor bazı arkadaşlar netten bi setup indirmen gerekli dedii sorunluymuşş yapan arkadaşlar varsa yardım edebilirmi....
Eğer aldığın gibi kullanıyorsan(yani format atmadıysan) bir şey kurmana gerek yok sadece kullanacağın zaman bluetooth tuşunun açık olduğuna dikkat daha sonra bağlantı kur
evet aldıgım gibi kullanıyorum kaç arkadaş başında saatlerimizi harcadık ama bi türlü calıştıramıyooz telefonda gözüküyoo bluetooth benim adım ama ağ bağlantılarında bağlantı kurulamadı diyoo kafayı yiyecez bozuk mu sizce bu cihaz bana yaptıgınız ayarları bi zahmet yazabilirmisiniz neler yapıyorsunuz bluetooth tu çalıştırıken