Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: <<<ACER ASPIRE 5634-5635 KULLANANLAR BURAYA>>>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: <<<ACER ASPIRE 5634-5635 KULLANANLAR BURAYA>>> Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
motdecle

31 Ocak 2007; 21:48:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

BU 5635 modelini kullananlar hoparlör performansı ve ses kalitesi ile ilgili bilgiler verebilir mi?

SinanAtesh

31 Ocak 2007; 22:26:52 

acerlarda kasa hep aynı oldugu için başka modellere dayanarak çok yüksek olmadıgını söyleyebilirim! ama yeterli gibi..

'¯`°²¤ACER ASPİRE 5710G - CORE DUO T2450 2.0GHZ - ATİ RADEON HD2300 up to 896MB - 2GB DDR2 - 120GB HDD - 15.4 WXGA CRYSTALBRİTE LCD - DVD SUPER MULTİ DOUBLE LAYER - BLUETOOTH - CARD READER - CRYSTAL EYE WEBCAM + SEAGATE 320GB EXTERNAL HDD + LOGİTECH LX7 CORDLESS OPTİCAL MOUSE¤²°`¯'
ersanmugla

31 Ocak 2007; 22:37:52 

bilgisayar alıcaksanız acer 5635 alın bence çünkü ram slotlarından biri boş yani tek 1gb ram takmışlar eğer 1gb daha takarsanız ekran kartı 512mb a çıkıyor bi de bilgisayar cd olmadan format atılıyor yani her bakıdan süper makina

ateso8634

31 Ocak 2007; 23:28:43 

quote:

Orjinalden alıntı: SinanAtesh

acerlarda kasa hep aynı oldugu için başka modellere dayanarak çok yüksek olmadıgını söyleyebilirim! ama yeterli gibi..

Evet bendede 9424 var. Ses fazla çıkmıyor. Akadaşın dell inspiron 6400 ü baya daha fazla ses veriyor. Ama bazı arkadaşlar benim için fazla bile dedi yani bu kişiye göre değişiyor.Bana göre az çıkıyor.Ama öyle duyulmuycak kadarda değil sesi rahatlıkla duyabiliyorsun.

ACER AS9424WSMI C2D 1.83 1GB GO7300 120 GB
mefta

1 Şubat 2007; 1:47:00 

evet arkadaşlar sonunda 5635 i aldım. aldım ama daha kullanamadım. akraba istanbul vatandan aldı 2080 ytl ye. süper fiyat. akrabaya sordum nasıl falan. öncelikle ekranı çok canlıymış. dediğine göre çok acayip şekilde hızlıymış. portların ikisi solda ikisi arkadaymış. 3 deil 4 port varmış. (öyle dedi:D) eee daha sonra şekli falan çok güzelmiş. mikrofonuda varmış. çok hızlı açılıyormuş...
şimdilik bukadar...:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefta -- 1 Şubat 2007; 1:56:48 >

SinanAtesh

1 Şubat 2007; 8:56:46 

quote:

Orjinalden alıntı: mefta

evet arkadaşlar sonunda 5635 i aldım. aldım ama daha kullanamadım. akraba istanbul vatandan aldı 2080 ytl ye. süper fiyat. akrabaya sordum nasıl falan. öncelikle ekranı çok canlıymış. dediğine göre çok acayip şekilde hızlıymış. portların ikisi solda ikisi arkadaymış. 3 deil 4 port varmış. (öyle dedi:D) eee daha sonra şekli falan çok güzelmiş. mikrofonuda varmış. çok hızlı açılıyormuş...

2080 YTL çok ii fiyat ya nasıl bi taksit seçenegiyle aldınız??Hayırlı olsun!! Darısı Başıma

'¯`°²¤ACER ASPİRE 5710G - CORE DUO T2450 2.0GHZ - ATİ RADEON HD2300 up to 896MB - 2GB DDR2 - 120GB HDD - 15.4 WXGA CRYSTALBRİTE LCD - DVD SUPER MULTİ DOUBLE LAYER - BLUETOOTH - CARD READER - CRYSTAL EYE WEBCAM + SEAGATE 320GB EXTERNAL HDD + LOGİTECH LX7 CORDLESS OPTİCAL MOUSE¤²°`¯'
captainmagara

1 Şubat 2007; 15:44:15 

arkadaslar bendede acer aspıre 5634 var.goruntuyu tv ye aktaramıyorum.normalde aygıt yonetıcısınde ekran bagdastırıcılarında 2 tan gozukmesı gerekıyo bende tek gozukuo.ondan olabılır mı acaba ondan sa nasıl duzeltebılrıım bu sorunu.Bi de acer ın sıteden ekran kartının son surumunu ındırdım donanımınızla uyusmuyor dıe yuklemıo ındırdıgım surucu 7 serısı ıcın olmasına ragmen???

mefta

1 Şubat 2007; 16:37:07 

quote:

Orjinalden alıntı: SinanAtesh

quote:

Orjinalden alıntı: mefta

2080 YTL çok ii fiyat ya nasıl bi taksit seçenegiyle aldınız??Hayırlı olsun!! Darısı Başıma

4 taksit. kart finansla ama. başka kartlarda olmuyor. çantasınıda hemen verdiler...
darısı başına

motdecle

1 Şubat 2007; 17:17:55 

BU 5634 olmasın? çünkü daha dün vatana gittim 1399$+ KDV idi. Bu da yaklaşık olarak 2300 YTL yapıyor. 2080 YTL oldukça düşük bir fiyat. Eğer gerçekten bu fiyata bu modeli aldıysan hangi vatandan aldın söyle de hiç kaçırmayalım.

mefta

2 Şubat 2007; 3:00:24 

quote:

Orjinalden alıntı: motdecle

BU 5634 olmasın? çünkü daha dün vatana gittim 1399$+ KDV idi. Bu da yaklaşık olarak 2300 YTL yapıyor. 2080 YTL oldukça düşük bir fiyat. Eğer gerçekten bu fiyata bu modeli aldıysan hangi vatandan aldın söyle de hiç kaçırmayalım.

gerçek fiyatı doru 1399+kdv=1651dolar ama kart finansla 4 taksitle alırsan %12 indirim yapıyorlar. böylece 2080 ytl olmuş oluyor. ben topkapı vatandan aldım ama bütün vatanlarda aynı...

bu arada leptopu daha elime almadım. akraba istanbuldan benim leptopla cam açtı bana. cam çok siyah gösteriyor. akraba yarları var dedi ama görüntü çok bozuktu. kullanan varsa camı hakkında yorum yapabilirmi. ve imkanınız 5635 in camından çekilmiş bikaç foto koyarmısınız ?

ersanmugla

2 Şubat 2007; 12:59:17 

cami süper bi kere senin akraban cameranın ayarını oynamadıysa sorun olmaz hem kamerası 1.3 mega piksel ben kullanıyorum hiçbir sorun yok

mefta

2 Şubat 2007; 20:14:19 

quote:

Orjinalden alıntı: ersanmugla

cami süper bi kere senin akraban cameranın ayarını oynamadıysa sorun olmaz hem kamerası 1.3 mega piksel ben kullanıyorum hiçbir sorun yok

oynamış yaw. nasıl eski haline getirecez camı?

ersanmugla

2 Şubat 2007; 20:41:31 

sen ona en iyisi bence format çek zaten 15dk falan sürüyo format atmak

brainiac05

2 Şubat 2007; 23:10:48 

arkadaşlar 5634 lerde driver ların backuplarını nasıl alıyoruz acaba??????? şu makine açılırken çıkan uyarı ekranından zaten factory default backup diskini oluşturdum ama burda arkadaşlar driver backup ından bahsedince bir sorayım dedim...

mefta

3 Şubat 2007; 3:28:15 

quote:

Orjinalden alıntı: ersanmugla

sen ona en iyisi bence format çek zaten 15dk falan sürüyo format atmak

webcam ayarı içinmi format atayım. webcam ayaı okadar zormuki?

xandy

3 Şubat 2007; 21:34:47 

quote:

Orjinalden alıntı: brainiac05

arkadaşlar 5634 lerde driver ların backuplarını nasıl alıyoruz acaba??????? şu makine açılırken çıkan uyarı ekranından zaten factory default backup diskini oluşturdum ama burda arkadaşlar driver backup ından bahsedince bir sorayım dedim...

1.sayfada yazıyor

Empowering technology ye girdikten sonra 1. seçenek o anda kullandığınız durumuyla yedekliyor 2. seçenekle fabrika çıkış ayarlarına göre yedekleme yapmak için Burn İmage to Diski seçin, burda iki seçenek var 1. Sistem dataları (Factory Default Image) 2.Driverler(Aplication CD)

ACER 5634WLMI Core 2 Duo T5600 1.83 GHz 2MB 667Mhz / 128MB Geforce Go 7300 max512MB Hypermemory / 1 GB Ram 533MHz / 120GB 5400rpm / 15.4" WXGA Crystal Bright parlak ekran / DVD-RW *** Canon Powershot A 720 IS ***
xandy

3 Şubat 2007; 21:36:56