Şimdi Ara

Kamera Yazılım (Camera2 API Desteği)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • talk.sonymobile.com'da gezerken bir çok kullanıcının Camera2 API Gelmesini istiyor.
    Camera2 API Gelirse ne olur;

1. Manuel Fokus yapabilirsiniz. (El ile odaklama)
    2. WB (white balance (beyaz ayarı) )
    3. Manuel İSO (Bunu kendi yazılımı ile yapabiliyorsunuz ama detaylı değil)
    4. Shutter Speed (Enstantane (Diyafram konusu) )
    5. RAW

RAW çekersek ne olucak diyenler için RAW Görüntünün ham hali. JPG Görüntüyü sıkıştırdığı için sizlerden gelen tepkiler bunlar "Bu MP Hakkı bu mu niye bu kadar başarısız" diyorsunuz sizde haklısınız.

Kısaca özetlicek olursak Sony'yi sıkıştırabilirsek Kameranın hakkını çıkartabiliriz. çok çok iyi sonuçları ortaya koyabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSCEO -- 18 Mart 2016; 7:31:58 >

• Böyle önemli konuda destek olmak çok önemli ki destekçinin çok olacağını biliyorum. Sony nin bir değişime başlaması için ilk #rez benden. Zorla morla getirticez o yazılımı
  • Firmanın kendi yazılımı tamam onu boşverin Tanrı'ya emanet gibi duruyor, hayır Kamera yazılımını geliştiremiceksin, geliştiremiyorsun o zaman 3. Part uygulamalara izin ver ki G4 Kullanan arkadaşım bana atar yaparken bende atar yapayım Sensör ve Lens kralı firmasın ama bu yaptığın ayıp be Sony seni seviyoruz destek ver.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Hocam iyi de nasıl sıkıştırıcaz Sony i. Ben daha önce mail atmıştım saçma sapan bi cevap verdiler bi ara Nette bi anket vardı onu da iplemediler. Yani ben de aşırı derecede istiyorum full Manuel kontrolü Ama adamlar pek sallamıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Hocam işte bu yüzden hep beraber toplanıcaz diğer çevredeki gruplarada haberler salıcaz bir hamlede mesaj yağmurununa tutucağız (LG Kullanıdığım zaman az mı güncelleme vermediler :D :D )
  • Sony BEY, Kendilerine (Dünyanın en iyi kamerasına sahibiz) diyor kime göre neye göre ? Son kullanıcı öyle demiyor son kullanıcısı yazılımdan memnun değil Milyonlarca bunun için konu açılmış ve başlamadan bitmiş konular bunlar.
  • Güzel bir konuşma metni ayarlamamız lazım ınu yabancı dile çevirecek adam lazım ve mail atacağız topluca katılanlar ve mail atacakların ismini konuya yaz şu telefon hak ettiği yerlere gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım başarılı oluruz. Gelişmeleri bekliyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pizza7

Umarım başarılı oluruz. Gelişmeleri bekliyorum!

İşte hocam elimizden geleni yapıcaz şuanda sadece bu konuya bir çok kişiyi toplamamamız lazım destek lazım.

• Teşekkürler hocam Custom romlarda RAW harici destek var ama stock'da yok

• Bende varım

• +
  • Yerimizi alalım buradan.
  • Aosp romlarda Manual Camera Desteği var ama kim yapıcak şimdi DRM yedeği al, Bootloader kilidi aç, Boot.img ve Recovery.img'i flashla öyle at uğraştırıcı işler bunlar onun yerine kendi stock firmware içinde versin yeter.

• Sony'nin verip veya vermiceğini bilmiyoruz o yüzden DRM Yedeğini alıcağım CyanogenMod 12.1'e geçiyorum orada açık ise sizlere bildiririm.
  • yerimizi alalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsaLhsN -- 20 Mart 2016; 10:31:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yerimi alayım
  • yapalım yapalımda nasıl yapcaz kime ulascaz
  • Bu konuyu modlara ulastırmak lazım yapılması forum tarafından destek görmesi lazım
  • BKZ: Camera2 API kısıtlıyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.