Şimdi Ara

Bu da su geçirmeyen mini PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu da su geçirmeyen mini PC
    Su geçirmemezlik kavramını daha çok mobil cihazlarda veya taşınabilir bilgisayarlarda duyuyoruz. Stealth ise, zorlu dış mekan şartlarını düşünerek, en üst seviyede dayanıklılık sertifikalarına sahip olan bir mini PC duyurdu.

    Stealth WPC-725F mini PC modeli, IP67 sertifikası ile su altında bir metreye kadar çalışabilme dayanıklılığını gösteriyor. Ayrıca NEMA 6 sertifikası ile, toza ve basınca da dayanıklı bir kasa yapısı ihtiva ediyor. Kasa içerisindeki bileşenler ve bağlantı noktaları da, bu sertifikalara uygun olarak tedarik edilmiş.

    Ayrıca Bkz.Dünyanın en değerli markaları açıklandı
    Fansız bir sistem olan modelde, Intel Core i7-3517UE işlemcisine yer veriliyor. Modelin ölçüleri 257 x 157 x 52 mm iken, 4GB DDR3 RAM, 120GB SSD, sağlamlaştırılmış alüminyum kasa, Windows veya Linux işletim sistemleri, Gb Ethernet, USB 2.0, PCIe bağlantıları şeklinde diğer özellikler mevcut. Bilimsel araştırmalar, madencilik, ulaşım, denizcilik gibi sektörleri hedefleyen sistem, 2095$ fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda.
     







  • Saçma sapan şey. Bunu su altında Su Geçirmez Monitöre mi bvağlayacağız. Çöp desem kızarlar ama hak edecer şey varsa da budur her halde...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    Saçma sapan şey. Bunu su altında Su Geçirmez Monitöre mi bvağlayacağız. Çöp desem kızarlar ama hak edecer şey varsa da budur her halde...


    Su ile iç içe olan onca iş ve hobi var ki saymakla bitmez.Su geçirmez olması rutubete dayanıklı olduğu anlamına gelir ki teknede, karavanda ve bilimum acık alan operasyonunda çok işe yarar bu pc mesela meteoroloji istasyonu, Radyo röle istasyonu ve alansal ölcüm istasyonlarında. Kısaca amaca uygun bir cihaz . Evde kullanıcam dersen gereksiz para vermiş olursun sahip olduğu ayrıntıya.

  • Aslında ben sonyden bekliyodum su geçirmez dizüstü bilgisayarı ama şirket laptop pazarından çekildi.Sonyde bi uyumsuzluk var mobil kısmı pc kısmını desteklemiyor kamera bölümü mobili itelemiyor sanki şirketlerinin içinde ayrı şirketler gibi

  • başlıgı okuyunca teknosa da ki elemanın buda söyle böyle demesi geldi aklıma...

  • Aman ne satar ya simdi

  • Mini pclerin su geçirmez oluşu nasıl bir farklılık yaratabilirki

  • 2095 dolar Türkiye de zor satarlar.6000 TL gibi birşey oluyor.6000 TL ye mükemmel bir PC toplanır.Su geçirmemesinin nasıl bir faydası olbilirki ?(Havuza PC ile girecek halimiz yok .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.