Şimdi Ara

Windows 10 Redstone heyecan verici özelliklerle gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Windows 10 Redstone heyecan verici özelliklerle gelecek

    Windows 10 Redstone yükseltmesinin kullanıcılara tarayıcı eklentilerini getireceği göz önüne alındığında işletim sistemine ilişkin heyecan verici bir güncellemenin yolda olduğu biliniyor. Ancak Microsoft, daha da heyecan verici şeyler üzerine çalışıyor gibi görünüyor.

     

    Geliştirme süreci halihazırda kapalı kapılar ardında devam ederken, Microsoft yöneticileri şimdi Twitter'da bazı yeni özelliklerden bahsediyorlar ve beklenmedik özellikler yolda gibi görünüyor. Redstone ile birlikte gelecek yeni özellikler "her şeyi değiştirecek" şeklinde tanımlanıyor.

     

    İlk olarak Windows ekibinde Kıdemli Program Yöneticisi olarak görev yapan Rich Turner'ın sosyal medya hesabından, Windows 10'un yeni özelliklerini gören herkesin çıldıracağını söylediğini belirtelim. Turner, bahsedilen özellikle ilgili herhangi bir detay vermese de en azından tarayıcı eklentileriyle ilgili konuşmadığını biliyoruz.

     


    Detaylar BUILD konferansında


     

    Azure Uygulama Platformu ve Araçlar grubunda yönetici olarak görev alan Scott Hanselman da merak uyandırma çılgınlığına katılanlar arasında yer alıyor. Hanselman, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla her şeyi değiştirecek özelliklerin yolda olduğunu ima ediyor. Yine hiçbir bilgi yok ancak Turner daha fazla ayrıntıya bu ay gerçekleşecek BUILD geliştirici Konferansı sırasında sunulacağını da ekliyor.

     

    Microsoft yetkililerin tam olarak ne hakkında konuştuklarını kestirmek zor olsa da Redstone'un, Windows 10 kullanan herkes için oldukça heyecan verici bir sürüm olacağından şüphemiz yok. Insider'lar için önizleme yapılarının yayınlandığı Windows 10 Redstone güncellemesinin Haziran ayında genel kullanıma sunulması bekleniyor.

     

    Windows 10 Redstone heyecan verici özelliklerle gelecek 







  • Bosversenize arkadas. Windows10 tamamen cop. Kurduk uc bes oyun oynayalim dedik uyumsuz cikti. Ayrica guncelleme isi de bi sacma oldu. Her guncellemede yeni iso mu indirecez simdi? En kisa zamanda 7ye donecegim.

    Ha yorumu gorunce aklima geldi. Ister güncellerim ister guncellemem sana ne yahu Su microsoftun millete karışmasini hic sevmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 17 Mart 2016; 21:27:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 10 1511 den sonra harika oldu süreklide güncelleniyor. bi sürü oyun oynuyorum hiç sorunum yok benim. tabi hepsi orijinal. steam üzerinden

  • Çıldıracak derken nasıl çıldırma iyi manada mı kötü manadamı?Forumda çoğu kişi çıldırıyorda pek iyi çıldırmıyorlar.

  • Bir özellik degil. Koskoca new features yazısını bir ben mi görüyorum. Ve these features.

  • Windows upate ve Güvenlik duvarını kapatınca BAŞLAT butonu çalışmıyor AD kullanıcılarında.

    İlk önce bunu bi düzeltin 500 tane konu açtık. Redstone'muş. Başlat butonu çalışsında önce bi durun hele.

  • Windows 10 mobilde de bildiklerinizi unutun dendi millet bekleye bekleye unuttu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eren15935

    Bosversenize arkadas. Windows10 tamamen cop. Kurduk uc bes oyun oynayalim dedik uyumsuz cikti. Ayrica guncelleme isi de bi sacma oldu. Her guncellemede yeni iso mu indirecez simdi? En kisa zamanda 7ye donecegim.


    Her güncellemede neden iso indiriyorsun?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: eren15935

    Bosversenize arkadas. Windows10 tamamen cop. Kurduk uc bes oyun oynayalim dedik uyumsuz cikti. Ayrica guncelleme isi de bi sacma oldu. Her guncellemede yeni iso mu indirecez simdi? En kisa zamanda 7ye donecegim.


    Kısaca kullanmayı bilmiyorsun.

  • XP gibi az sistem kullanıp,7 gibi görsellik ve kullanım rahatlığı sunarsa,çıldırtmasada tutulur en azından,ama önce şu telemetrydi vs. rahatsız edici servisleri kapatmamıza olanak vermeli,defenderi kaç kişi kullanıyor ki?
  • Güncellemelerin zorunlu olması işi saçma, kafasına göre güncelliyor. Sonra bir dahaki açışta bazen 20-25 dakika güncellemeleri kuruyor, acelen mi var, hemen açıp birşeye mi bakman lazım umurunda değil microsoft amcanın !!!!!

  • Microsoft herhalde bana özel Windows 10 hazırlamış. Yorumları gördükçe şaşıp kalıyorum. Çıktığından beri kullanıyorum gayet de hızlı ve sorunsuz. Üstelik yükseltme şeklinde kurdum. Hız olarak ne 7'den geride ne de 8.1'den. Bence sorunu işletim sisteminde değil başka bir şeyde arayın.(Örneğin sürücüler) Görsel açıdan da beğeniyorum sistemi, devir flat tasarım devri, artık Windows Vista ve 7'deki Aero temasını beklemek hata olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 17 Mart 2016; 21:03:44 >
  • Gecen bi ara indirdim. 10bin bilmem kacti. Fazla zaman gecmedi baktim 11kusur binli bi isosu cikmis. Yanlis anlamadiysam sp yerine guncellenmis isletim sistemini suruyorlar piyasaya dogru mu? O yuzden dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    O zaman gta4, half life 2 diger bolumunun nasil calisacagini bir zahmet anlativer de ogrenelim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemelere kullanıcıların müdahale edememesi büyük saçmalık umarım bu konuyu ele alırlar. Ayrıca 2. yılına girdi halen ekran kartı sürücülerinde büyük sıkıntılar yaşanıyor.
  • Tarayıcı eklentisi için çıldırmaya gerek yok, halen Firefox, Chrome ile gayet güzel kullanılabilen binlerce eklenti var.
    Microsoft kullanıcıları çıldırtmak istiyorsa 10 günde bir yüzlerce megabyte güncellemeyi ve microsofta sürekli olarak telemetry adı altında data transferini
    son olarakta Windows 7 kullanıcılarına zorla Windows 10 dayatmayı durdursun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redoracle

    XP gibi az sistem kullanıp,7 gibi görsellik ve kullanım rahatlığı sunarsa,çıldırtmasada tutulur en azından,ama önce şu telemetrydi vs. rahatsız edici servisleri kapatmamıza olanak vermeli,defenderi kaç kişi kullanıyor ki?

    Yıl 2016.
    4GB'lı bilgisayarlar bile seyrek satılıyor. Günümüzün standartı 8 GB RAM ileride 1-2 yıl sonra 16GB RAM standart olacak siz hala sistem tüketiminden bahsediyorsunuz. 8-16 GB ram olan bilgisayarda 256 MB RAM harcasa geriye kalan RAM'i ne yapacaksın?
    İşlemciler de o denli güçlü ki servis falan dinlemiyor. Ayrıca gereksiz gördüğünüz servisler tetiklenmedikçe çalışmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Ofis pclerinde 8 gb rammi var,sonra rasperry pi gibi az öaliyetlş sistemlerde,herkes oyun pcsi kullanmıyor.
  • Tarayıcı eklentisi mi geliyormuş :) anbilivibil!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bkaakco

    Microsoft herhalde bana özel Windows 10 hazırlamış. Yorumları gördükçe şaşıp kalıyorum. Çıktığından beri kullanıyorum gayet de hızlı ve sorunsuz. Üstelik yükseltme şeklinde kurdum. Hız olarak ne 7den geride ne de 8.1den. Bence sorunu işletim sisteminde değil başka bir şeyde arayın.(Örneğin sürücüler) Görsel açıdan da beğeniyorum sistemi, devir flat tasarım devri, artık Windows Vista ve 7deki Aero temasını beklemek hata olur.


    anlattıklarınız ms'in çok iyi bir os çıkardığı değil, eksiklikler ve yanlışların sizi rahatsız etmiyor sonucuna vardırıyor bizi. bazı "güncel" donanımlar ve driver'lara rağmen donanım/cihaz sorunları, update ile ilgili politikalar, yarım yamalak cihaz yönetim ve ayar sistemi, bazı eski oyun/yazılımlarda hata/kararsız çalışma insanları bu sistemden uzak tutuyor. heyecan verici dedikleri redstone güncellemesi bir türlü tamamlayamadıkları eksiklerden başka bir şey değil. işletim sisteminde heyecan verici ne koyacaklar? edge için eklenti mi? ms çıkarken erken erişim oyun gibi eksik, problemli çıkmıştır. çok umutlu ve hevesli ben bile uzaklaşmak zorunda kaldım.





  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.