Şimdi Ara

Ağ Yazıcısı 'Yazdırılıyor' Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    4 katlı bir firmanın her katında access pointler var ve tüm firma kablosuz olarak çalışmakta. Fortigate Firewall ve Eset Smart Sec. ile korunan sistemde, Bu gün üstesinden gelemediğim 2 arıza ile karşılaştım. İlki lexmark c540 model yazıcı sekreterin bilgisayarına USB ile bağlı ve paylaşıma açılmış durumdaydı. Buna bağlı olan bilgisayarlardan biri (Win7) yazdırmada hata vermeye başladı. Cihazı yazıcılardan çıkardım tekrar ekledim, Bilgisayarın IP numarasını değiştirdim ancak problemi çözemedim. Sorun gider bölümüne girdiğim zaman Sistem Yöneticinize Başvurun hatası çıkıyor. yazıcı çıktı almak istediğimde "Yazdırılıyor" olarak kalıyor bir süre sonra "Hata" yazısı ile karşılaşıyorum.

    İkinci Problem ise Oki marka bir yazıcının ethernet ayağına air ties access point takılmış durumda ve bu şekilde paylaşım yapılıyor. Cihazdan çıktı almak isteyen 3 bilgisayardan biri devamlı olarak yukarıda açıkladığım hatanın aynısını veriyor.

    Tüm bilgisayarlar aynı katta problem Access Point den mi kaynaklıdır diye düşünürken mesai bitti. İşin içinden çıkamadım.javascript:void(AddText('')) Yardımlarınızı rica ediyorum.

    Teşekkür Ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.