Şimdi Ara

Playstation VR'ın Maliyeti Konusunda Oyuncular Yanıltıldı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Oculus Rift'in 600 Avro, HTC Vive'ın ise 900 Avro'ya satılacağının açıklanmasının ardından Playstation VR'ın fiyatı 400  Avroluk fiyatı oldukça sevindiriciydi. Buna karşın cihazın paketi eksik olacak gibi görünüyor.
     
        Bildiğiniz gibi HTC Vive ve Oculus Rift paketlerinde oyun oynamak için gereken bütün içerikler var. Kontrolcüler ve diğer hareket algılayıcılar kutunun içinden çıkıyor. Playstation VR'da ise durum farklı görünüyor.
     
        Sony'nin açıklamasında Playstation Move ve Kamera'nın pakette yer almayacağı, bu içeriklerin de bulunduğu bir bundle paketin ayrı olarak satılacağı belirtilmişti. Yani Playstation VR'a 400 Avro verdikten sonra bir Move kontrolcüsü ve Kamera almak da şart olacak. Özellikle kamera kafa hareketlerini izlemesi sebebiyle zorunlu.
     
        Bazı oyunları da Move olmadan oynamak çok zor görünüyor. Zaten "London Heist Gateaway" gibi PSVR oyunları hep Move ile birlikte tanıtıldı. O nedenle 400 avroluk maliyete kamera ve move kontrolcüsünü eklemek zorunlu diyebiliriz. Bir bakıma tam bir pakete yaklaşık 500 Avro ödemek zorunda kalacağız gibi görünüyor.
     
        Playstation VR'ı alanların hepsinde Dualshock 4 olacağı için onu maliyet olarak görmediğimizi de belirtmek isterim.
     
        Şu an dünyadaki bir çok popüler forum ve sitede Sony'nin yanıltıcı bir fiyat politikası izleyip izlemediği tartışılıyor. Siz ne dersiniz?
     








  • Zaten PS kamera sahibi oyuncular olduğu için bu yol daha iyi olmuş. isteyen standalone alır, isteyene bundle da geliyor
  • PC oyuncusuyum fakat ps move kontrolcüsü ve kamera VR cihazı ile ilişkili değil çok daha önce çıkmış ps aparatları yani yanında verilmesi zaten sürpriz olurdu Bu ekran kartı alıp yanında klavye ve mouse un birlikte gelmesini beklemeye benzemiş biraz.
  • Çok uyanikca yapılmış bir hareket diğer VR cihazlarından fiyat olarak pek farkı kalmıyor bizlerde diğer VR cihazlara gore ucuz diye seviniyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ps4 sahiplerinin bir çoğunda kamera zaten var tek bir pakete koyup neden daha fazla ödetsinler? Ayrı bir bundle yapılır elbet.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bende kamera vardı güzel oldu çıkmaması benim açımdan move işe oldukça ucuz ikinci el.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pahalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR de en az 1600 TL olur buna bu parayı verip birde üstünde move + ps kamera alacaksın gidip 600€ ya oculust rift alırım xbox one kolu + kumanda + sensör + 2 tanede oyun veriyorlar üstelik teknik açıdanda üstün sadece oyun için değil pc de film izlemek için bile kullanırım PS VR ın fiyatı akıl alır gibi değil

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Valla VR'in nerede ve nasil sonlanacagini kimse bilemez.Kendi acimdan sunu diyebilirimki:Eger bu teknoloji oldukca tutar ve oyun endüstrisi bunun üstünden devam ederse,yillardir en büyük zevklerimden biri olan Video Oyunlarina elveda demekden baska carem kalmiycak
  • camera oyle cok pahalli birsey degil, kaldiki bir cok kiside var. olmasa dahi ikinci el bitane bulmak cok kolay.

    heyecanla bekliyoruz bu cihazi, kesinlikle day one almayi dusunuyorum...
  • Oculus Rift alırım diyenlerin kaçında onu kaldırabilecek sistem var ? Fiyat olarak ise total 500€'ya patlayacak pahalı mı evet ama hakkını verip veremediğini çıkınca görücez.
  • Fiyat çok pahalı, ee tabi teknoloji yeni başta bizden olabildiğince para sömürmeye çalışmaları gayet doğal ama kendi adıma lansmanda almayacağımı söyleyebilirim. Bir de üstüne kamera vs... fiyat 2000 TL'yi geçecek gibi duruyor.
  • Düşünsenize PS4 tanıtıldı 400 dolara, Xbox One da Kinectsiz çalışmıyor ama rakibinden 100 dolar daha pahalı bu haliyle. MS de diyor ki konsolu 400 dolara satıyoruz. Sonra araştırıyorsun bakıyorsun konsol Kinect'siz çalışmıyor, maaliyet oldu sana 500 dolar.
  • Yalnız yanıltma yok burada . Sony ms nin yaptığı hatayı yapmamaya çalışmış. Hatırlarsanız xbox ı kinectle zorunlu çıkarmıştı tepki çekmişti isteyen alır lazım olan diye herkes isyan etmişti. Ha sony o uyarıları dikkate almış VR kendi başına çalışıyor ama kafa hareketleri için camera lazım onuda isteyen alır zorunlu tutmamış ne güzel işte.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • F/p ürünü diyorduk bide çakal sony

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Japonların hepsi böyle. Nintendo 3ds xl içinden şarj bile çıkmıyor :))

    Yakında Sony konsolu ayrı, kontrolcüleri ayrı satacak diye korkuyorum. :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Xbox un kinect olmadan da çalıştığını bilmiyorsun galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha ya . Yuh sana Sony. Seni övdüğüm sözleri hemen geri alıyorum. 400 dolar verip VR cihaz alacam ve kullanamayacam. Uyanıklara bak 400 dolar algısı yapmak için eksik cihazı satıyorlar. Şu Xbox'ın yok olup Sony'nin tekel olmasını isteyenler var ya. Ne diyim. Allah bizi Japonların eline düşürmesin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • VR == Kinect , VR tutunamaz umarım piyasada.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mementopolis

    VR == Kinect , VR tutunamaz umarım piyasada.


    Bu kadar teferruatlı bir ürün tutmaz, katılıyorum. PS VR'ın bir tek tutacağını düşünüyordum. Gördük ki buda teferruatlı çıktı. Bunu alacanda üstüne kamerasını alacan move'unu alacan. Böyle ürün mü olur arkadaş. Diğerlerini hiç demiyorum zaten. Hem çok pahalılar hemde bir o kadar pahalı sistem istiyorlar. Bu teknoloji tutmaz. Kinect'in tutma ihtimali buna göre daha çoktu, teferruatı yoktu bu kadar ki o bile tutmadı. Buda tutmaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.