Bildirim
Eskimeyen Oyunlar Bölüm 2: Alien Isolation

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oyuna daha önce çok dikkat etmemiştim, 15 dakikalık şu oynanış videosu ilgime girmeyi sağladı. Bu tarz oyunlara yönelirseniz iyi olur, bu arada sunum ve ses tonu da ayrıca güzeldi.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Gerçekten mükemmel bir oyun olabilirdi grafikleri olsun atmosferi olsun harikaydı, fakat ne yazık ki bu kadar şeyin yanında çok ahmakça bir hata yüzünden oyun oynanabilirliğini kaybediyor o da alienin ölümsüz olması böyle bir oyunda böyle bir ahmaklık beni gerçekten çok üzdü şimdi diyecek ki bazıları ama olurmu efendim işte onun öyle olması alienin aslıda çok güçlü olması, işte atmosfere katkısı yüzünden böyle bir saçlmalık duymadım alienin hangi filminde ölümsüz olduğunu gördünüz? Zaten öyle olsa filmde saçma olurdu. Oyun boyunca topladığınız bütün cephaneleri hatta ailenin üstüne atom bombası bile atsanız bu oyunda tek bir çizik bile çizemezsiniz. Bir alieni öldürüp 15 dakka sonra başka bir alienin saldırısını akıl edememişler yazık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 16 Mart 2016; 12:38:13 >
DH Forumunda türkçe yamasını da biz yapmıştık. Ne günlerdi be.
Yahu oyun 2015'de çıktı neredeyse, bu oyun seçimi çok yanlış olmuş. Vallahi Talha abi sen de tüketim toplumu cılgınlığına kapıldıysan halimiz harap.
Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2014 eskimez tabi -
ama oyun eski değil ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de dün arkadaşların yazdıklarını yazmıştım oyunla ilgili ama mesajım silinmiş, ilginç...
Bu oyun daha bir buçuk yıllık. Neyin eskisi, böyle bir konseptte 9- 10 yıllık oyunları ele almanız lazım
Biraz ağır bir eleştiri yapacam ama "Eskimeyen Oyunlar" olan bir başlıkta 1 ya da 2 Sene öncenin oyunu veriliyor. Yapan arkadaş ya çok genç ya da işinin eri değil. Ben bu başlıkta Max Payne 1 ' i , NFS Undergrand 2 'yi , Tomb Raider 4'ü , Pes 6, Street Hoop'u beklerdim. Yine aynı zamanda SimCity 2000 ' i Resident Evil 3'ü unutmamak gerek. Konsolda PS2 olarak Black ve İco yine Nintendo tarafından Super Mario 64 'ü beklerdim. Yani bu kadar basitleştirmeyin işi benim görüşüm bu. Ayrıca Gta 4 olarak verdiğiniz oyun bir Gta San Andreas ya da Gta Vice City olamadı olamazda.... -
abi 3 oyun sunun biz seçelim siz sunun kafiyeli oldu asdasd :D
adamlar reklam almış bölüm yapmış amma abarttınız. bi siz akıllısınız zaten. böyle videolara eyvallah edin geçin.
bumu eskimeyen oyun dalgamı ceçiyorsunuz ya -
REMASTERED cikti onu neden oynamadiniz. bu eski kalmis biraz. -
Yakın zamandaki oyunları es geçmeden tekrar tanıtmanız güzel olmuş, oynanacaklar listeme aldım bu oyunu.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X