Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linwin -- 1 Kasım 2019; 0:42:21 >

• Cihazın chip seti Ali M3606. İşlemcisi ise MIPS 400 Mhz.

DreamStar eğer ithal ederken değişiklik yapmadıysa cihazın aslı Openbox S1000MX HD. Aman aman bir görüntü kalitesi beklemeyin ama 100 liralık fiyatı için iyidir. İşlemci işe görüntü birimi chip seti aynı şey değil.

Eğer model karşılaştırması yapıyorsanız Hiremco Zapper HD cihazdan daha iyidir ortalama görüntü kalitesi Hiremco Zapper HD Plus ayarındadır. Fiyatı toptan olarak 60-65 liraya alınabilecek bir cihaz ve Türkiye'de garantili olarak 100 liraya iyi satıyorlar.

DreamStar nasıl bir yazılım desteği veriyor bilmiyorum ama cihazın orijinali Türkçe yazılım destekli. Orijinal yazılıma TKGS eklendiyse iyi iş çıkartmışlar ama yazılım güncellemesi almanız sorun olabilir. Sitesinde de en son 2015 yazılımı var.

Tablet sürüm geri gelmediği için 22.02.2019'da forumdan ayrıldım...
  • Aynı televizyonda iki farklı cihaz olur sorun olmaz nasıl olsa HDMI portundan takıyorsunuz. Aynı anda çalıştırmayın yeterli olur.

Türksat için iyi cihaz alınmaz yorumuna katılmıyorum. Türksat için 1000 liralık cihazda alınabilir önemli olan görüntü kalitesi. Tamamen renklere ve zevklere göre cihaz tercih edilebilir sizin satın aldığınızda hızlı bir cihaz olarak göründüğü için alınabilir. Tabi genelde bu tip cihazları farklı amaçlarla alıyorlar ama siz sadece Türksat yayını izlemek içinde bu tip cihazları tercih edebilirsiniz.

Paylaştığınız iki model arasında Hiremco Zapper HD Plus iyi bir cihaz ve alınabilir. Görüntü kalitesi fiyatına göre oldukça tatmin edici ama Plus olanı. DreamStar DS-2000 HD ise denediğim bir cihaz değil bu sebeple al veya almayın diyemem. Yurt dışı örneğini de deneme şansım olmadı. Alacaksanız teknik tablosuna göre orta karar bir cihaz olarak görünüyor Hiremco Zapper HD Plus ile Hiremco Zapper HD arasında kalan bir cihaz ve fiyatı da zaten ikisinin tam ortasında.

Mini cihaz almayın da ne alırsanız alın. Eski model araba parasına alınan televizyonlarınızı şu 10 dolarlık mini uydu alıcılarına emanet etmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Tablet sürüm geri gelmediği için 22.02.2019'da forumdan ayrıldım...

• Merhabalar;
    Daha once Neta 6400 HD kullanıyordum fakat HDMI çıkış soketi yerinden koptu, çok uğraştım ama nafile tamiri mümkün olmadı.
    Ardından Goldmaster Ranger Plus Mini, Next Amigo HD Plus Mini aldım ikisinden de beklediğim gorüntüyü alamadım. Daha sonra Hiremco Zapper HD Plus aldım arızalı çıktı. Bunları iade ettim.
    Son olarak DreamStar DS-2000G HD aldım. LG 42" Led TV ve kendi evimde kullandığım Samsung 51" Plazma TV'de deneme şansım oldu. LG Led TV'de gorüntü pek hoşuma gitmedi. Yani LG TV'nin kendi uydu alıcısı her halükarda daha iyi gorüntü sunuyor.
    Samsung Plazma TV'de ise HD yayınlar Neta 6400 kadar olmasa da iyiydi diyebilirim. SD yayınları ise hiç sormayın.
    Sonuç olarak sadece HD yayınları izlerim diyenler için alınabilir bir uydu alıcı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.