Şimdi Ara

Microsoft: Xbox One ve PS4 oyuncuları birlikte online oyun oynayabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft: Xbox One ve PS4 oyuncuları birlikte online oyun oynayabilecek 
    Son dönemlerin en hareketli oyun firması olan Microsoft kısa bir süre önce Xbox One'da donanımsal güncelleme yapılacağının sinyallerini vermişti. Şimdi de Xbox One için cross-network desteği duyuruldu. Yani Xbox One oyuncuları PC ve Playstation 4 oyuncularıyla birlikte online oyun oynayabilecek.

    Duyuruyla birlikte Rocket League'in Xbox One ve diğer platform arasında online olarak oynanabilecek ilk oyun olduğu da açıklandı. İlkbahar mevsimi bitmeden yapılacak güncelleme sayesinde cross-network desteğinin Xbox One'a geleceği belirtildi.

    Tabi Microsoft bu desteği geliştiricilere bırakmış durumda. Eğer geliştiriciler istemezse oyunlarına bu desteği eklemeyebilecekler. Rocket League gibi oyunlarda bu özellik güzel olabilir, ama FPS oyunlarında adil olmayan durumlarla karşılaşabiliriz. Özellikle Counter Strike: Global Offensive gibi PC tabanlı oyunlarda konsollarla arada önemli avantaj farkı olacaktır.
     







  • Bükemediğin bileği öp Microsoft...

  • Zaten en başta olması gereken tüm platformların onlineda oynayabilmesi. Herkeste aynı platforma sahip olmadığı için arkadaşlarınla oynayamıyorsun eğer pc ise kiminin donanımı yetmiyor vs. İnşallah tüm oyunlarda tüm platformlar birleşir. İsteyen istediğini tercih eder. Konsollarada klavye mouse gelir isteyen istediği platformda istediği kontrolcüyle oynar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 15 Mart 2016; 13:49:28 >
  • Bu işin külfeti oyun yapımcılarında. Adamlar sunucularını her iki platforma da eş zamanlı bir şekilde sunup ona göre teknik altyapıyı hazırlamaları lazım.
  • Sevgili Alkan Adakaner öznellikten kurtulup nesnel bir anlatımla haberi yazdığın için seni kutlarım. İyi bir örneksin...

    "Rocket League gibi oyunlarda bu özellik güzel olabilir, ama FPS oyunlarında adil olmayan durumlarla karşılaşabiliriz. Özellikle Counter Strike: Global Offensive gibi PC tabanlı oyunlarda konsollarla arada önemli avantaj farkı olacaktır."

  • Bir ara en düşük donanımda bile yüksek donanım isteyen online oyunları oynanabilecek bir sistem geliştirildiği ile ilgili bir haber yapılmıştı. Şimdi bulamadım ama burda da yayınlanmıştı. Bir şirket bu işi üstlenip platformları bu sistemle idare edebilir. Bir nevi platformları ekrana yansıtarak online bir dünya kurmak gibi.

    O haberi bulsam iyi olacak da.
  • xbox one win10 entegresi çok şey kattı.Dx12,ea access,elite controller,hızlı arayüz,gold üyelere verilen kalite oyunlar,sağlam live yapısı,sessiz konsol

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.