dün akşam yeni bir oyun aldım tek cd basit bir oyun sandım ama aslında idare eder birçoğunuz biliyosunuzdur belki
adı: wings over europa savaş uçaklarından oluşuyor görevler falan var işte tipik bir savaş oyunu ama hoşuma gitti birde oynamayı becerebilsem çok süper olcak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 26 Ocak 2007; 17:35:50 >
Valla abi ses görüntü farketmez ama gerçekten çok kişi yararlanıcaktır bundan buna eminim. Ben çok hevesliyim çok zormuş diyip vazgeçmem. Aslında benim asıl istediğim falcon oynamak. Online falan oynamak ama o daha zor sanırım o yüzden fs den başlamak daha mantıklı. Ben şimdi yarın alayımmı oyunu? Yapacakmısınız böyle birşey
Bence sen dediğin gibi fs den başla uçmaya falcon çok ağır gelir sana hatta fsde ilk olarak küçük uçaklardan başlamalısın.Sen eğer düşünüyorsan FS2004 ü al ku ve onun eğitim bölümleri var onlara gir sana nasıl uçman gerektiğini falan her şeyi anlatıyor.Eğer takıldığın bir nokta olursa bizimle irtibata geçersin.
Eğitim tüm arakadaşlara konferans halinde msnde verebilirim.Eğer uçuş için eğitim almak isteyenler olursa bana msnden ulaşsınlar
killnOd Cherokee
İkiniz eğitim almak istiyorsanız dediğim gibi istiyorsanız msnden yardımcı olmaya çalışacağım.Eğitimleri cuma günleri sizlere uygun ve bana uygun zamanlarda yapabiliriz.
dün akşam yeni bir oyun aldım tek cd basit bir oyun sandım ama aslında idare eder birçoğunuz biliyosunuzdur belki
adı: wings over europa savaş uçaklarından oluşuyor görevler falan var işte tipik bir savaş oyunu ama hoşuma gitti birde oynamayı becerebilsem çok süper olcak
Evet hakan abi biz baya işi ilerlettik valla çok güzel bir ortam oluştu
bir kaç adet daha arkadaşlar bu arada bu resimler kendi çekimim bilginize
kanadadan kiralanan 3 yangın uçağından birsisi KLM CARGO B 747-400 F hastayım bu uçağa ATATÜRK hava limanı dış hatlar karşısı aprondan bir görünüm MD-88 cockpit