Şimdi Ara

[İNCELEME] VR Shinecon Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
4
Favori
16.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Uzun zamandır sanal gerçeklik konusuna ilgiliyim ve karton cardboard ile başlayarak, Ritech I,Ritech II, BoboVR, BoboVR Z3, VRBOX, VR Shinecon ve Samsung GearVR yi deneme imkanı buldum. Vakit bulamadığım için uzun zamandır inceleme yazamadım ama fırsat buldukça incelemelere devam edeceğim. GearVR den sonra denediklerim arasında Film izlemek için çok uygun bulduğum gözlük olan VR Shinecon'u incelemeye çalıştım. Gerçeklik Hissi konusunda başarısız, tenel etkisi, çerçeve görünme olayı var ve orada olma hissi yerine ekrandan izleme hissi veriyor. FOV değeri düşük çünkü. Bu da film için iyi bir şey, çünkü görüntü daha net oluyor düşük FOVda ve 3D efektleri hissetmek için de tünel etkisi olmasının faydalı olduğunu yazmıştı bir arkadaş.

    Güncelleme: Baofeng IV ten vazgeçtim, konfor konusunda memnun kalmamış kullananlar, FOV değeri yüksek olduğu için gerçeklik hissi çok iyi ama konfor sıkıntılı. Bu nedenle FiitVR a yöneldim. Hem fiyatı daha uygun hem de 102 FOV vaadediyor. Konfor olarak da memnun kalınmış incelemelerde. Bir de 120FOV ile BoboVR Z4 var tabi, ayrıca dahili dokunma tuşu ve kulaklığı var. İkisini de sipariş verdim yolda, geldiğinde inceleme yapmayı düşünüyorum. BoboVR Z4 ve FiitVR için aşağıya linkleri ekledim, bir an önce almak isteyenler için:

    SATIN ALMAK İÇİN linkler:
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    VR Shinecon (kumandasız):
    Banggood:http://www.banggood.com/Universal-3D-VR-Video-Glasses-Virtual-Reality-Free-Controller-For-iPhone-6S-Plus-6Plus-Samsung-HTC-Smartphone-p-1000219.html
    Gearbest:http://www.gearbest.com/home-gadgets/pp_246872.html

    ---------- ---------- --------------- -------------- --------

    Fiit VR (102 FOV)

    Kendi fiyat kategorisinde en iyi olduğu söylenen ürün. FOV değeri belirtildiği gibi geniş olduğu söyleniyor. Bir incelemede 5.5" ekran ile çerçevenin veya siyahlığın görünmediği, görüntünün görüş açısını tamamen doldurduğu belirtilmiş. Ama küçük ekranlarla çerçeve görünme sorunu olabilir tabii , ama diğer düşük FOV lu gözlüklere göre daha az olur en azından.
    http://www.gearbest.com/virtual-reality/pp_317824.html
    http://www.banggood.com/FIIT-VR-3D-Virtual-Reality-Glasses-102-Degrees-FOV-Helmet-Lightweight-Ergonomic-Design-p-1040726.html
    ---------- ---------- --------------- -------------- --------

    BoboVR Z4 (120 FOV)

    KAMPANYA BİTMİŞ Gearbest'te "Evrboz" kuponunu kullanarak BoboVR Z4'ü 28.99$ a alabilirsiniz (normal fiyatı 45$), şu ana kadar görülen en iyi fiyat, kaçırmayın! BoboVR Z4 120 FOV değerine sahip ve dahili dokunma tuşu ve kulaklıkla geliyor, henüz yeni çıktığı için fazla deneyen yok, ama aşağıdaki ingilizce inceleme videosundan yararlanabilirsiniz. Görüntü olarak 120 FOV gerçekten çok iyi, konfor olarak kulaklık kısmından rahatsız olmuş sanırım inceleyen ve nasıl çıkartılır videosu çekmiş bir de. 3,5"-6" arası ekranları desteklediği yazıyor. Lensler ileri geri sağa sola ayarlanabiliyor kişiye özel.

    http://www.gearbest.com/virtual-reality/pp_328356.html

    Kupon kodu: Evrboz

    ---------- ---------- --------------- -------------- --------
    Baofeng Mojing IV(kumandası var ama sadece kendi uygulamasında çalışıyor diye biliyorum, araştırın):
    (IOS için alanlar aşağıdaki linkten girip IOS seçeneğini seçmeliler dikkat!)
    Banggood:http://www.banggood.com/Baofeng-Mojing-IV-Virtual-Reality-Headset-3D-VR-Glasses-IOS-Edition-For-iPhone-6S6-Plus-iPhone-6S6-p-1023309.html
    Gearbest:http://www.gearbest.com/virtual-reality/pp_266327.html

    ---------- ---------- --------------- -------------- --------
    Bluetooth kumanda isteyenler bunları ekleyebilir:
    http://www.gearbest.com/iphone-game-accessories/pp_254165.html
    http://www.gearbest.com/iphone-selfie-monopod/pp_316136.html
    http://www.banggood.com/Mini-Wireless-Bluetooth-Gamepad-Game-Joystick-Controller-for-Android-IOS-PC-p-1037252.html
    http://www.banggood.com/Cobirey-VR-PARK-01-Wireless-Bluetooth-Controler-RC-VR-Gamepad-For-Android-iOS-p-1038101.html
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    VR Shinecon Sanal Gerçeklik Gözlüğü İNCELEMESİ

    Kutu açılımı:
    Yakında eklenecek

    Konfor:
    Konfor konusunda gayet iyi buldum. Yüze temas eden kısmı deri kaplı yumuşak süngerle döşenmiş. Malzeme kaliteli görünüyor. Burun kısmı da yeterli. Kafa bandı da kaliteli bir malzemeden üretilmiş görünüyor. Yüze fazla ağırlık binmiyor gibi, tabi yüz şeklinize göre değişebilir bu.

    Tasarım:
    Telefonu yerleştirildiği kısım yaylı sıkıştırma sisteminden oluşuyor. İki ucu da yaylı olduğu için aşağı yukarı hareket edebiliyor, bu sayede telefonu ortalayabiliyorsunuz. Kenardaki Ses tuşlarına vb dokunmaması için boşluk bırakmayı sağlayan mini süngerler geliyor bir pakette. Bunları telefonunuzun tuşlarına gelmeyecek şekilde, sıkıştırma sistemine yapıştırabiliyorsunuz. Kapak mıknatısla tutuluyor. Kapak aniden açılsa da telefon sıkıştırma sistemi olduğu için telefon düşme riski minimum. Arka kapağı da mıknatıslı sistemle tutturulmuş, isterseniz çıkarabilirsiniz ve bu sayede telefonun fazla ısınmasını önlemiş ve kamera kullanan uygulamalar için kameranın önünü açmış olursunuz. Kulaklık usb vb bağlamak için sağ ve solda açıklık bırakılmış, bu sayede telefonunuzun girişleri altında veya üstünde ise kulaklık, usb rahatça bağlanabilir.

    Lens kalitesi ve FOV:
    Lensler kaliteli, net bir görüntü veriyor. (Telefonum 5" 1080p FullHD ekrana sahip). Ayrıca radyasyon korumasına sahip olduğu belirtilmiş. FOV değeri bazı yerlerde 110° olarak belirtilmiş (5.5" ekran ile) ama o kadar yüksek olduğunu düşünmüyorum, kullananlar da çoğu belirtmiş zaten bu kadar yüksek olmadığını, ürünün amerikada satışını yapan firma 80° FOV olduğunu belirtmiş. Bence bu daha uygun bir değer. Bir de ben 5" ekran ile kullandım ve az da olsa ekran çerçevesi görünüyordu yani tam çerçevesiz değildi, bu da tünel hissine neden oluyor. Gerçeklik hissini düşürüyor maalesef. Tam bir gerçeklik hissi için en az 96 FOV a sahip bir gözlük ve 5.5" ekranlı telefon lazım diye düşünüyorum.
    Fonksiyonlar:
    Lensler arası mesafe ayarı mevcut, çoğu gözlükte olduğu gibi. Bu sayede kendi göz aralığınıza göre ayarlayabilirsiniz. Ayrıca focal length denilen odak mesafesini de sağ ve soldaki butonları çevirerek ayarlamak mümkün. Bu sayede görüntüyü yakınlaştırıp uzaklaştırmak, net değilse netleştirmek mümkün. Göz durumunuz ve ekran büyüklüğüne göre netlik ayarı yapabilmenizi sağlayan bu özellik çok önemli bence, özellikle gözlük kullananlar için. Bu sayede gözlüğünüzü takmadan netlik elde edeceğiniz söyleniyor.

    SONUÇ:Gerçeklik Hissi konusunda başarısız, tenel etkisi, çerçeve görünme olayı var ve orada olma hissi yerine ekrandan izleme hissi veriyor. FOV değeri düşük çünkü. Bu da film için iyi bir şey, çünkü görüntü daha net oluyor düşük FOVda ve 3D efektleri hissetmek için de tünel etkisi olmasının faydalı olduğunu yazmıştı bir arkadaş. Yani konforlu olması ve net görüntü vermesi açısından Film için ideal bir gözlük denebilir. Oyun/Gerçeklik hissi için tavsiye etmiyorum.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    [ANA KONU] SANAL GERÇEKLIK / VR / GOOGLE CARDBOARD Konusunda VRShinecon hakkında yapılan yorumlar:


    quote:

    Orijinalden alıntı: ilker.duman

    Konuyu uzun zamandır takip ediyorum. Vr Box, Vr Pro, Vr Park Ve Vr Shinecon kullanma fırsatım oldu uzun uzadıya. Bunların içinden en iyisi Vr Shinecon diyebilirim. Diğerlerinin kendi aralarında bir farklarını göremedim Lens olarak. Hepsi tırt. Burnum hala acıyor. Üstüne basa basa söylemişler evet tünel hissi oluyor Vr Shinecon da da. Ama başlangıç için alınabilir sanırım.

    Note 4 ve İphone 6 da denedim tümünü. Note 4 hem ekran hemde android in sunduğu geniş uygulama, oyun ve müdahele edilebilirlik ile müthiş keyif aldım. Ürünlerle gelen veya haricen aldığınız küçük joysticklerin hepsi tırt! Harika oyunlar var ama oynayamadım bile.

    Gelelim İphone'a hala bir iki oyun dışında istediğimi yapabilmiş değilim. Yazma sebebim de bu zaten. Android de mesela 360 derece olan videoları indirip atıyorum cihaza, öyle güzel player lar var ki 360 video yu ikiye bölüp gönderiyor ekrana.

    İphone a 10 tane player denedim. Kimisi yok ben mkv oynatamam dedi. kimisinin içine videoyu atamadım bile.

    Yapmak istediğim şu Youtube veya başka kaynaklardan videoyu indireceğim iphone un içine atacağım player ikiye bölecek...

    Bu arada bahsettiğim tüm gözlüklerde İphone 6 nın kasasını bariz bir şekilde görüyorum. Cihaz beyaz. Ama Vr Park ın içinden siyah sünger gibi bir şey çıkıyor çerçeve. 5 inc ten küçük cihaz koyacağınız zaman onu kullanabiliyorsunuz, böylelikle cihazın kasasını görmeniz engellenmiş oluyor.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Probiome

    Deneyim olsun, profesyonel VR cihazlarını almadan önce nasıl hissttiriyor diye Ali Express üzerinden VR Shinecon cihazını aldım. Ürün orijinal. Sanırım beklentiyi biraz fazla tutmuş olmalıyım ki hayalkırıklığına uğradım. Bir Oculus Rift veya HTC Vive deneyimi kesinlikle beklemedim. Ancak, özellikle ergonomi ve konfor olarak inanılmaz rahatsız ediyor. Telefonun ağırlığıyla yüzünüze baya bir baskı yapıyor. Telefonum iPhone 6S Plus ayrıca. Telefon biraz ağır. Başınızı öne eğdiğinizde cihazın kapağı açılabiliyor, telefon düşebilir veya lensler ile cihaz arasındaki mesafeyi ayarlayan kısım kesinlikle oynuyor sürekli. Cihazı sürekli tutmanız gerekiyor. Veya yatar pozisyonda sürekli kalmanız gerekiyor. 360 derecelik videolar veya oyunlar için aynı pozisyonda kalmanız mümkün değil. Yani, 360 derecelik videoları seyretmek ve oyunları oynamak için hareket etmeniz şart. Gece biraz daha kurcaladım. Gravity 3D (2013) filmini 1080p çözünürlüğünde telefona doğrudan atıp denedim. Bazı uygulamalar sinema salonunda izleme hissi yaratmak için salon ortamında filmi izlettiriyor. O zaman filmin görüntüsü küçülüyor. Tavsiye etmem. Doğrudan izlemeniz daha iyi bir his veriyor. Uzayın derinliklerini hissedebiliyorsunuz filme odaklanırsanız. Görüntü kalitesi tatmin etmedi. Telefonum pikselleri bile farkedilebiliyor. Evet, tünel etkisi bir hayli var. Telefonun kenarları, home tuşu görünüyor. Ben bunlara çok takmadım. Bir filmi izleyebilecek konfor kesinlikle yok. Baskıdan dolayı burnum, kulaklarım ve göz torbalarımın yanları bir hayli rahatsız oldu. Sık sık çıkarmak zorunda kaldım. Özellikle burnumun üst kısmı plastik kısımına temas ettiğinden dolayı acıttı. Dediğim gibi ergonomi ve konfor yok! Çok kötü. Oculus Rift veya HTC Vive almak isteyen biri olarak tereddüt yaşamama neden oldu. Bundan dolayı bu iki cihazı almadan önce kesinlikle denemem gerektiği kanısına vardım. Bu tür cihazlar ergonomi ve konfor olarak geliştirilmesi gerekiyor. Geliştirileceğinden eminim ancak henüz yolun başında olan bu teknoloji harikası konseptin biraz zamana ihtiyacı var. Fiyatlar yüksek, sipariş edip temin etmek de zor. Oyun deneyimi için çok fazla oyun oynamadım. PixoMobile VR uygulamasını App Store'dan indirdim. Basit bir simülasyon oyunu. Açıkçası zevk almadım desem dürüst davranmış olmam. Hatta tünellerden geçince veya tepeden aşağıya inince çok defa düşecek gibi, bir yerlere çarpacak gibi oldum. Zevkliydi. VR Shinecon hevesimi kursağımda bıraksa da bu oyun heyecanlandırdı beni. YouTube'da izlemiş olduğum HTC Vive ile oyun deneyimleri 'gerçek mi?' gibi aklımda soru işaretleri bırakmıştı. Açıkçası artık şüphem kalmadı. Son olarak, ergonomi, konfor, tasarım ve fiyat olarak olumlu gelişmeler olursa hiç düşünmeden alırım. Ayrıca, telefonlarla kullanılan VR cihazlar için abartılı yorumlara kanıp beklentileri yüksek tutmayın. Tabi, bazı arkadaşlar bu konuda uyarılarını yapmıştı zaten.


    quote:

    Orijinalden alıntı: tugra35

    bende aksine shinecon ile film izliyorum konfor olarakta cok memnunum. hic bir sıkıntı cikartmiyor. tunel etkisi elbette var fakat film ve dizide problemim yok. fakat 360 videolar hayal kirikligi. durbunden izliyor hissine kapiliyorsun. bu beklentiyle alakali bir durum. eşim mojing IV u cok begendi bende shineconu. kisa bir sure sonra freefly vr gelince fikrim degisirmi bilemem.


    quote:

    Orijinalden alıntı: murratca

    shinecon denedim tünel etkisi gerçekten çok fazla ama konfor konusunda çok hoşuma gitti. göz ayarlarını bir kere yaptıktan sonra aynı program içinde ayar gereği duymadım. gerek telefonumdan (4.7 inc 720p ) gerekse tünel etksinden dolayı düşündüğüm kadar güzel gelmedi vr olayı. telefonu benim ki gibi olanlar benim düşüncem tabi aliexpress ten 1.5 dolar gibi fiyatla karton olanı alsınlar görüntü olarak ahım şahım fark olmuyor denemiş oluyorsunuz. beğenirseniz o zaman araştırma işine girip size en uygununu seçin derim. Alan arkadaşalrdan bobovr z4 incelemesi bekliyouz. baya popüler miş. gearbest in kampanyasını kaçırdık zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFDynamics -- 14 Mayıs 2016; 11:19:41 >







  • Hocam eline sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vr Box 2 ile bu ürün arasında kalıp bu ürünü aldım. Biraz adranalin biraz gerçekçilik hissi yaşatması yeter. Genelde ilk sefer gerçeklik hissi yaşayıp daha sonra etki yapmıyorlar diyorlar. Bu aynı uygulama için mi geçerli yoksa farklı uygulamalarla deneyince de mi gerçeklik hissi olmuyor. Bunu merak ediyorum.
    Hiç olmadı (Zannetmiyorum ama) havası kaçarsa ürünün sadece 3D film izlemek için kullanırım diye düşünüyorum. Çünkü telefonumdan aşırı derecede bir şeyler izlemeyi seviyorum. iPhone 6 Plus kullanıyorum. Beni doyurur mu bu ürün acaba..

    VrGear deneme fırsatım oldu demo olarak. Aşırı derecede güzel şeyler izleyemedim demo olduğu için. Ama sinama salonu hissi ve ekran gayet güzeldi. Sinamada ve aşırı büyük ekranda film izliyorum hissini çokça yaşadım. Bu shinecon da da yaşarım diye düşünüyorum.

    Son olarakta herşey üründe bitmiyor gibime geliyor. Ürün ve uygulama kalitesi. Uygulama kalitesi çok önemli. Uygulama çeşiti aslında çok. Ama teknoloji yeni olduğundan dolayı, çok kimse indirmiyor bu yüzden güncellenmiyor uygulamalar. Ben koleksiyon yaptım. İnşallah bi 10 gün içinde ürün gelir. Uygulama tecrübelerimi paylaşacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam bu gearbest adlı siteden Türkiye ye gönderim var mı acaba? Ürün en uygun orada gözüküyor ama kargo ücreti nedir bilemem. Siz acaba nereden almıştınız ürünü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünü aliexpress den aldım yaklaşık 25 günde elime geldi.çok ümitliydim açıkcası.telefonumlg g4 2k ekranı var ve 536 ppi değeri var.yani ekranım bu gibi ürünler için oldukça iyi.ama üründe bulanıklık var.2k videolarda denedim.tam sabitleyince netleşiyo oda yinede bulanıklık var ayarlarını ne kadar ayarlasamda tam netleşmiyo.ayriyetten kafamı sağa sola çevirince sanki oyunlarda kasma olurya onun gibi oluyo.ekran bulanıklaşıyo yazılar felan bulanıklaşıyo durunca düzeliyo.bu cihazda sizdedemi öleydi hocam? yoksa bana gelen ürünün lenslerde az izler var gibi duruyo onlar böle şeyleri etkilermi? eğer lens sorunsa nasıl lens ayarlanır buna yardım edermsiniz ?
  • resadbaysu R kullanıcısına yanıt
    Bulanıklık yok bende. Gözlük kullanıyorsanız bile ileri geri ayarı ile netleyebilmeniz lazım. Başkasına da denettiniz mi? Lensler mi sorunlu acaba? Hareket ederken kasma olması sensörlere uygulamaya ve telefona bağlı. Farklı uygulamalar deneyin, bazılarında daha az olur kasma.
  • Onurbozbyk kullanıcısına yanıt
    Türkiye ye gönderimi var tabii ki. Kargo ücretsiz ama tracking number seçmenizi tavsiye ederim, yolda takip etmek için. 2$ ek ücret gerekiyor tracking için. Fiyatlar uygundur gearbest'te hatta givingassistant diye bir site var onun üzerinden alırsanız %12 iade veriyor. Refefansla üyeliğe de 5$ veriyor ayrıca. İsteyen ayrıntılar için PM atabilir.
  • EFDynamics kullanıcısına yanıt
    Gozlugum yok sikinti yok gozlerimde.baskalarinada denettim.bircok video ve program denettim sonuc hep ayni.normalde iyi ama saga sola giderken bulaniklasiyo durunca iste duzeliyor.normaldede cok net degil ama bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EFDynamics kullanıcısına yanıt
    Hocam, karton cardboard deneyiminiz nasıl oldu bende ilk deneyim için bir cardboard almayı düşünüyorum telefonum lg g2 mini 4.7 inç nasıl olur acaba?
  • NINE kullanıcısına yanıt
    Konfor olmaması ve küçük lensler, yıpranma gibi nedenlerle merakını gidermek için bir bakmak isteyenler için, kısa süreli arada bir kullanım için uygun bence. FOV değeri yüksek gibi, ekran çerçevesi görünmüyor 5"lik telefonumla. Bu da Ritech gibi ürünlere göre daha bir gerçeklik hissi veriyor sanki. Ama lensler küçük ve kalitesiz olduğu için pek zevk vermiyor, ve karton yüzü rahatsız ediyor. Sonuç olarak uzun süre kullanmak istiyorsanız en az bir shinecon alın hatta o da yetersiz gelir bir süre sonra Deepoon V3 çıktı 96 FOV belirtilmiş, fiyatı da 30$ yeni çıktığı için, bunu tavsiye ederim. Konuya ekledim en altta:http://forum.donanimhaber.com/m_115220330/f_//tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFDynamics -- 30 Mart 2016; 18:50:25 >




  • Zenfone 2 z51ml kullanıyorum vr box mu alayım schinecon mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumandalı bir ürün var gearbestte aynı marka ilk mesajdaki ile o daha mantıklı değil mi?

    http://www.gearbest.com/virtual-reality/pp_280357.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunların qr kodları tam ne işe yarıyo tam olarak anlamadım ben.başka qr kodlarıylada denedim ben shineconunkiylede denedim.bi fark göremedim
  • yokmu aliexpressten kumandalı sağlam bir satıcı
  • 6 Plus ile oyun için nasıl olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpressden bende geçen ay siparişte bulunmuştum geçen hafta elime ulaştı shinecon vr gözlüğüm. kalite olarak hoşuma gitti. ama yüzde yüz aradığımı bulduğumu söylesem yalan olur. :) ama kaliteli uygulamalar ve videolarla güzel deneyim yaşatıyor. note 4 marka telefonum var. marketten bir çok vr uygulama va bilgisayarıma indirdiğim 4k 360 videoları telefonunun hafızasına atıp rahatça izliyorum. vryi kullanırken interneti kapatıp telefonu uçak moduna alıyorum. hem kasma yapmasın hemde radrasyon yaymasın diye. isteyen olursa bilgisayarımda şimdiden 4k çözünürlüklü 360 videolar bolca mevcut arşivi oluşturuyorum.
  • saban2510 S kullanıcısına yanıt
    Ben de aliexpress ten almak istiyorum fakat kararsız kaldım aldığınız ürün orijinal mi bi kaç kişi orijinal değil yazmış vr box 2 shinecona göre daha çok satmış aldığınız ürünün linkini paylaşırsanız çok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliexpresten alabilecegimiz bir link atarmisiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyordan vrbox 2 olduğunu iddia edilen bi ürün aldım. tam bi hayal kırıklığı çıktı.

    ürün şuhttps://www.youtube.com/watch?v=oSG2lwsffjw

    bende redmi not 3 pro telefon var. görüntü çok kötü , hem bulanık hem kenarlarda siyah boşluklar görüyorum , en kötüsü de kafamı çevirdiğimde kesik kesik haraket ediyor. kafamı sabit tutacaksam ne anlamı var ki bu cihazın ? telefondan mı kaynaklanıyor yoksa cihazdan mı çözemedim ? ben mi kullanamadım acaba ? bu cihazı kullanan acil yardım edebilir mi yoksa iade edicem.
  • brigantes B kullanıcısına yanıt
    bulanıklık için lens ayarlarıyla oynamanız gerekiyor. ileri geri ve sağa sola ayarı var. Görüntünün kesik kesik olması telefondandır çünkü yazılıma herhangi bir etkisi yok gözlüğün. Başka uygulamalar deneyin. Siyah boşluklar normal çünkü FOV değeri düşük bu gözlüğün.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.