Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab A 2016, resmi sayfasına kavuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Tab A 2016, resmi sayfasına kavuştu

    Samsung'un bu yıl giriş seviyesine yönelik olarak hazırladığı yeni Galaxy Tab A serisi henüz resmiyet kazanmadı ancak firma, Almanya resmi sayfasını yayına sokmuş durumda. Mütevazi donanımı ile yoluna devam eden cihazın en önemli ayrıntısı, çocuk modunun en yeni sürümüyle gelecek olması.

    7 inçlik ekranında 1280x800 piksel çözünürlük sunan modele, 1.3GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir yonga seti gücünü veriyor. Sistem 1.5GB RAM ile desteklenirken, 8GB artırılabilir kapasite mevcut. Arka kısımda 8MP çözünürlüğünde, ön kısımda 2MP çözünürlüğünde kamera bulunan modelde 4000mAh kapasiteli bir bataryaya yer veriliyor.

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy TabPro S için ekran kalemi yolda
    Modelde, Android 5.1 işletim sistemi tercih edilirken, Kids Mode 4.0 arayüzü ilk kez bu cihazda karşımıza çıkacak. Daha geniş fonksiyonlar ve uygulamalarla zenginleştirilen Kids Mode, uzun süredir ebeveynler tarafından da beğenilen bir yazılım. Galaxy Tab A 2016 modeli hali hazırda bazı sitelerde satışa başladı ve fiyatı 169 Avro civarında. Şu anda sadece WiFi versiyonu bulunuyor.  
     
    Samsung Galaxy Tab A 2016, resmi sayfasına kavuştu 
     







  • Şu ''Mütevazi'' kelimesini ''düşük donanım'' yada ''giriş seviyesi'' tanımlarının yerine mi geçirmeye çalışıyorsunuz. Komik olmayın. Tablet ise bildiğin 2012 model.

  • 250 lira civarında şansı olur. Bataryası iyiymiş. Gidipte amiral gemi windows tabletine 5000 mah koyan firma için çok çok iyi.

  • Samsung 10.1 2014 'e halen LOLİPOP güncellemesi vermedi. 8 çekirdek/3gb ram !!!!

  • Windowslu kalemli sağlam tabletleri hala göremedik piyasada hep çinli dandik markalar var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Bence çok çalışkan Samsung Türkiye vermemiştir. Note pro 12.2 kullanıyorum ve cihaz için Lolipop birçok ülkede çıktı ama Türkiye'de çıkmadı, en son Avrupa romlarindan birini kurdum; nasıl olsa standartlar aynı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce çıkan galaxy tab 4'ten ne farkı var bunun şimdi? tab 4 için Lollipop bile gelmedi. güncelleme vermek yerine yeni model çıkarıyor oh ne güzel. fiyatı da çok pahalı.
  • Samsung ya tablet işini bırak yada adam gibi tablet yap..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.