Şimdi Ara

Motion Sensor ile iOS cihazınız hareket algılayabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Motion Sensor ile iOS cihazınız hareket algılayabiliyor

    Güvenlik kameralarında hareket algılama teknolojisi, ayrı bir altyapı gerektiriyor ve daha fazla maliyet ortaya çıkarıyor. iOS platformu için satışa sunulan Motion Sensor adındaki uygulama ise, temel manada cihazınızı bir güvenlik kamerasına dönüştürüyor.

    Ayrıca Bkz.Microsoft Hyperlapse uygulaması Full HD desteği kazandı
    Entegre kamera yazılımı sayesinde, hızlı bir şekilde izlemeye başlayan uygulama, sürekli kamera kaydı yapmıyor. Ayarladığınız hassasiyet seviyesinde kadrajda bir hareket gördüğünde, anında kayda geçiyor. İsterseniz ses, ışık veya titreşim ile uyarı veriyor veya kayıtları hızlıca Dropbox üzerine yüklüyor. Eğer iOS cihazı yerinden oynatılırsa, bu kez mail ile kullanıcısına bilgi veriyor.

    Uygulamayı uzun sürekli amaçlar için kullanacaksanız, bir enerji kaynağına bağlamanız gerekiyor. Diğer taraftan sabit duracağı için, iPhone yerine iPod veya iPad gibi cihazları tercih edebilirsiniz. Uygulama 2.69TL fiyat etiketine sahip.


    iOS
     







  • Kimse iphone'unu ipod'unu filan bir yerde saatlerce bırakmaz. İhtiyacı varsa alır bir tane hareket algılayıcılı kamera, işine bakar.

  • yıl 2004 nokia 3650 de bile yapılıyodu bu iş pöfff
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.