Şimdi Ara

Mirror's Edge: Catalyst'ten Yeni Bir Geliştirici Günlüğü Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •     
         Mirror's Edge: Catalyst'in çıkışı yaklaştıkça hakkında sıklıkla duyurular ve videolar yayınlanmaya devam ediyor. Son olarak yapımcı ekipten, içinde oynanış görüntüleri de barındıran bir geliştirci günlüğü videosu geldi. Oyunun genel yapısının oyun için sahnelerle örneklenerek anlatıldığı video tam olarak nasıl bir Mirror's Edge oyunu geleceğine dair etkili bir içerik sunuyor.
     
         Daha önce de oyun hakkında geliştirici günlüğü videoları yayınlayan ve saldırı-hareket sistemlerine odaklanan yapımcı ekip oyunun çıkışı yaklaştıkça yine oyuna dair merak edilenleri oyuncularla paylaşacağını da aktarıyor.
     
         26 Mayıs'ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek Mirror's Edge Catalyst'in yeni geliştirici günlüğü videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     








  • Oyun açık dünya olacakmış birde yan görevler olacakmış gece gündüz döngüsü varmış.Hadi gel artık :).Zaten bir bu oyunu birde uncharteda bekliyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunun ilk oyun gibi ikonik bir şarkısı olmadan çok sönük geliyor bana nedense.Umarım çıkışında böyle bir şarkısı olurda yine doya doya dinleriz.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: LynxPR

    Şu oyunun ilk oyun gibi ikonik bir şarkısı olmadan çok sönük geliyor bana nedense.Umarım çıkışında böyle bir şarkısı olurda yine doya doya dinleriz.

    <iframe src="https://www.youtube.com/embed/_1xyCOE8fNQ" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>


    Aynen. İlk oyundan bu yana hala dinlerim bu şarkıyı. Gelsin bakalım 2. oyun heyecanla bekliyoruz.
  • internet sorunlulugu var diye ps+ isterse almicam. internetsiz hic calismiyorsa yine almicam. Eski oyunu 4 ay önce tekrar oynamistim yazik olacak. Ucuzlayinca cerez fiyatina belki hikaye icin alirim hic yoktan.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • LynxPR kullanıcısına yanıt


    Aslında bu videoda 55 saniyeden sonra çalan müzik direk ilk oyuna çağrışım yapmıştı bende ama bu videodan sonra bir daha duyulmadı bu müzik.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mulkonotyk

    <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/u6PXba8X6N8" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

    Aslında bu videoda 55 saniyeden sonra çalan müzik direk ilk oyuna çağrışım yapmıştı bende ama bu videodan sonra bir daha duyulmadı bu müzik.


    Evet o müziği bu tantımdan sonra bi ton yerde aradım ama sadece loop olan versiyonları vardı.Daha sonra bi Peter Bic Project - Hey Now diye bi şarkı belirdi.Şaşırtıcı şekilde benziyodu ama alakası yoktu tam olarak.Özellikle Mirror's Edge ile tınıları tutmuyordu :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Rise of the Tomb Raider'a DX 12 desteği geldi haberiniz olsun.

    Fakat dx 12 açtığımızda oynayamıyoruz sorunlar oluyor AMD kart kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet4428 -- 11 Mart 2016; 21:02:55 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.