Şimdi Ara

Kaptan Amerika: İç Savaş'ın yeni fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaptan Amerika: İç Savaş'ın yeni fragmanı yayınlandı
     Marvel'in sevilen kahramanlarını karşı karşıya getirecek olan Kaptan Amerika: İç Savaş'ın vizyon tarihinin yaklaşması ile birlikte, filmin tanıtım kampanyasına da hız verildi. Filmin yeni posterlerini geçtiğimiz günlerde paylaşan Marvel, bugün de filmin ikinci fragmanını yayınladı.
     
    Yeni fragman, bugüne kadar yan yana dövüşürken gördüğümüz Kaptan Amerika ve Iron Man'in neden kendilerini karşı cephelerde bulduklarını açıklayarak başlıyor. Filmde hangi karakterlerin hangi tarafta yer alacağını kısaca gösteren fragman, Marvel hayranları için heyecan verici bir sürprizle bitiyor. Yeni fragman, Marvel ve Sony arasında imzalanan yeni anlaşma kapsamında Marvel sinematik evreninin bir parçası olacak yeni Örümcek-Adam'ı ilk kez görme şansı sunuyor.
     Kaptan Amerika: İç Savaş'ın yeni fragmanı yayınlandı
     Marvel çizgi romanlarının sevilen kahramanlarını bir kez daha bir araya getirmesi ile bir Kaptan Amerika filminden çok Avengers filmlerini andıran İç Savaş, şu ana kadar yayınlanan fragmanları göz önüne alındığında oldukça iyi görünüyor. Film ile ilgili dile getirilen en önemli endişe ise, Marvel sinematik evreninin henüz İç Savaş hikayesini hakkıyla anlatacak kadar fazla kahraman barındırmıyor olması.
     
    Kaptan Amerika: Kış Askeri'nin de yönetmenleri olan Joe ve Anthony Russo kardeşler tarafından yönetilen Kaptan Amerika: İç Savaş, 6 Mayıs 2016'da vizyona girecek.
     
    Kaptan Amerika: İç Savaş'ın yeni fragmanı yayınlandı







  • spider amaca iyi olmuş

  • Spiderman'i Justin Bieber oynuyo heralde.

  • Hayatta izlemem. Tanıtım ayağına milleti gaza getirmek için filmin başını ortasını sonunu parça parça gösteriyorlar artık (bkz. batman vs superman)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Spider mam 90'lar çizgifilmine benzetmişler .

    Yeni kostüm değil benim pijamamı çaldılar veya bu, Japon versiyonu Spidey değil mi diye söyleniyorlar millet :D.

    Gözleri ,CGİ ile duygu vermeye çalışmışlar ama film de 2 dakika ya var yada yoktur belki ???

  • Sonraki Avengers filminde doğal olarak tekrar birleşecekler ve bu film için diyecekler ki ''Yaşadığımız küçük bir anlaşmazlık'' Yani sonu baştan belli bir film. Sadece aksiyon ve gişe ticareti. He sinemada gider miyim? asla. Torrentten bir ara 2 saat veririm artık.

  • Ömürcek adamı 14 yaşında çocuk seslendiriyor.
  • İşte şimdi Rekor kıracak civil war. Neredeyse ağlayacam çok hoşuma gitti.
  • del



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 18 Şubat 2021; 16:2:28 >
  • Örümceğin kostüm berbat olmuş ve oyuncu çocuğun sesi çok kötü.

  • Örümcek Adam bu sefer olması gereken yaşta olmuş. Kıyafeti biraz garip ama.

  • lol



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 11 Mart 2016; 12:55:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spiderman var diye izledim son 5 saniyede ... ve köstüm kötü

  • Çıkışından 2 hafta sonra sinemasında izleyebilirim. Böyle süper-kahramanlar solo değilde hepsi birlikte olunca çok hoşuma gidiyor nedense

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi iyi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seri hakkında çizgi roman serisinden geldiğini farketmeden izleyerek yorum katan arkadaşlar, çağımızın hastalığı olan "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma" hastalığına yakalandınız geçmiş olsun.

    Örümcek Adam filimlerinden bağımsız bir örümcek görüyor olacağımızı unutmayın yani ilk defa ortaya çıkıcak sıfırdan başlayacak, ayrıca gişe ticareti vıdı vıdı diye birşeyler yazan bir arkadaş var, şunu kabullenmesi zor olasa da "iş" adı altında yapılan herşey ticari kaygı ve kazanç sağlamak için yapılır. Baba parası yiyen ergenlerimizin fikirleri bir harika. Sonuç olarak bu seri ilk önce kahramanları bireysel filimleri ile konu için giriş oluşturuldu sonra intikamcılar serisi ile gelişme oluşturuldu şimdi sivil savaş ile gelişme serisi devam ediyor. Keyfine bakın 2020 ye kadar çok var infinity war serisi bu serinin sonu olacak ve eleştirilecek olabilinecek iki konu olabilir; çizgi roman a sağdık kamadılar yada yeterince detaya girmediler olabilir.





  • Saçma sapan kostümlerle oraya buraya koşturan bu elemanlar bir tek bana mı komik geliyor merak ediyorum. İnsanlar "vay anasını be" diyerek izliyor üstelik.

    Dh sinemadan bahsedecekse, işin hakkını verip gerçek filmleri haber yapması lazım.

  • Bakıyorum da başlığa komplo teorisyenleri ve elit sinema izleyicileri üşüşmüş. Sanırım bazıları böyle filmleri sinemada izlemediğini ve saçma olduğunu belirterek kendilerinin çok üstün zevkleri olduğunu göstermeye ve ego tatmini yapmaya çalışıyorlar. Umurumuzda olsa neyse diyeceğim ama maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 12 Mart 2016; 3:46:30 >
  • Fragman güzel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yoksulseytan22

    Hayır belkide o Türk Bayrağını o yapımda çalışan bir Türk koydu. Eğlencesine yaptı belki.

    Michael Sikkofield i keşfedip uyandığını zannedenler şu şeytan icadı İnterneti falan kullanmasın.



    Hem illuminati diye ağlayıp hem şeytan icadı olduğuna inandığınız İnterneti kullanmak ağır dangalaklıktır.



    Tek göz girsin bi tarafınıza.

    Arkadaşım şeytan 30 yıldır ağlıyor ben neden düşünemedim bu interneti diye

    Ayrıca birşeyin kullanım amacı ve yapılma amacı zamanla farklılık gösterebilir, siz beyninizin böyle subminal mesajlar tarafından doldurulup kapitalist düzene köle edildiğini farketmiyorsanız ve hatta bu düzeni savunuyorsanız AĞIR DANGALAK kimdir diye oturup bir düşünmeniz gerekir.

    Adam seni kalkmış terörist ülke ilan ediyor ve sen bunu savunuyorsun, sonrada millete ağır dangalak diyorsun yemin ediyorum klinik olarak araştırılman gerekiyor. Evrimden nasibini almamış ilkel neandertaller bile senden daha zekidir.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.