Şimdi Ara

Apple'ın bahar etkinliği belli oldu: 21 Mart 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple'ın bahar etkinliği belli oldu: 21 Mart 2016

    Artık bahar aylarındaki ürün tanıtımını geleneksel hale getiren Apple, bu yıl da yeni ürünlerle karşımıza çıkacak. Yeni bir iPhone ve iPad modelinin tanıtılmasını beklediğimiz etkinliğin davetiyeleri dağıtıma başladı.

    "Let us loop you in" şeklinde bir slogan belirlenen davetiyenin görselinde de sadelik hakim. Açık tonlu renklere yer veren görsel, muhtemelen yeni ürünlerin sahip olacağı renk seçeneklerine işaret ediyor. Ayrıca etkinlik, Apple'ın One Infinite Loop olarak adlandırdığı genel merkezde gerçekleştirilecek. Bu lansmanda iPhone SE, iPad Pro Mini ve yeni Apple Watch kayışlarının lanse edilmesi bekleniyor.

    Ayrıca Bkz.iPhone 7'ye ait olduğu iddia edilen bir kılıf internete sızdırıldı
    iPhone SE modeli, firmanın yeni 4 inçlik akıllı telefonu olacak. Apple A9 yonga seti ve 2GB RAM ile en performanslı iPhone modellerinden birisi olması beklenen cihazın, tasarım olarak da iPhone 6S serisinden ilham alacağı ifade ediliyor. Model, yaklaşık olarak 400$-500$ aralığında seyredecek.

    iPad Pro Mini
    adını alması beklenen model ise adından da anlaşılacağı üzere, 9.7 inçlik iPad Pro versiyonu olarak karşımıza çıkacak. Apple A9X yonga seti, 4GB RAM, dört hoparlör ızgarası, Smart Connector bağlantı noktası, Apple Pencil desteği gibi özelliklere sahip olacak modelin, bundan sonra mevcut iPad ailesinin yerini alacağı tahmin ediliyor.

    Apple Watch için ise yılın modasına uygun lüks kayışların tanıtılması bekleniyor. Apple Watch 2 modelinin ise en erken sonbahar döneminde lanse edileceği daha önce gündeme gelmişti. 21 Mart Pazartesi günü akşam saatlerinde, hep beraber lansmanı takip ediyor olacağız.
     



  • İnşallah yeni macbooklarda tanıtılır. En azından retina ekranlı bi macbook air gelsin.

  • Project titanı bekliyoruz

  • İphone 5se A9 yonga, 2gb ram, oooooo alırım bi dal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rose gold renginde ipad gelecek gorselden anlasilan, 5se'de haberdeki ozelliklerde gelirse guzel olur, zaten artik ipod touch kasasinda gelemeyecegi de netlesti gibi maalesef

  • Ekrem yine Apple haberi olunca kafası uçmuş İphone 5se 1 gb ram ile gelecek deniliyor...

  • Tanıtımda fiyat söylerler mi acaba ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.