Şimdi Ara

Kararsızım Yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 2 sene öncesinden başlamak istiyorum. İlk olarak GM Discovery Elite ile başladım, 3 ay sonra sıkılıp(güncelleme ha geldi ha gelecek diyorlardı) Sony Xperia Z2'ye geçtim ve yaklaşık 1,5 sene kullandım. Sonrasında Sony'nin yavaşlığından dolayı sattım(keşke satmasaydım diyorum). Sonrasında ise Note 5 alıp 2 ay kullandım ve 2 gün öncesinde sattım. Sebebi ise çok fazla övülmesine rağmen benim sevmemem Samsung'u hiç gelişme kaydetmemiş bulmamdı. Şuan elimde 2000 lira bütçe var ve 2.el olsun 0 olsun farketmeksizin cihaz tavsiyesi istiyorum. Cihazı zorlayacak şekilde kullanmam ancak arayüzü mutlaka hızlı olmalı, bataryası en az Note 5 ve Z2 kadar iyi olmalı(ekran süresi 2sinin ortalama 6-6:30 saat). Bütçenin hepsini de kullanmak istemiyorum ama hepsini de kullanabilirim, ne kadar ucuz o kadar iyi diyorum. Bir de cihaz güncel cihazlardan olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

    Ekleme: Hafıza sıkıntım var en az 32 GB desteği veya hafıza kartı desteği olursa iyi olur.







  • Z5 en stabıl arayuzlerden bırı ve bataryası gayet iyi.
  • xperia C4e bak istersen
  • @Crauls Snapdragon 810dan ötürü tereddütüm var ismi çıkmış telefon almak niyetinde değilim yoksa direkt olarak bana hitap ediyor.

    @Cleveland Cavaliers teşekkürler yorum için araştıracağım.
  • Lg g4 yada meizu mx5 bakabilirsin.
  • G4 kullanan arkadaşlarım var çoğu sorunlarla karşılaşıp servise verdi. Forumdan da takip ettiğim kadarıyla biraz sıkıntılı bir cihaz. Mx5 ile Mx4 Pro arasında çok fark var mı aceba?
  • Gm android one. Güncelleme olarak hiçbir şekilde size sıkıntı çıkarmaz. Note5 z2 gibi bir işlemci gücü beklemeyin sonuçta s410 içeriyor ama günlük kullanım için idealdir. Arayüzüne gelirsek daha hızlısını zaten bulamazsınız. Saf android olduğundan dolayı. Fiyat olarak 699 lira olduğundan bütçenize çok çok iyi gelecektir. Fakat şarj konusunda bir yorum yapamayacağım çünkü kullanma fırsatım olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.