Şimdi Ara

Hafta içinde 1000-1500TL civarı telefon alacağım ama aklım çok karışık, bana yardım eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle bütçemi belirleyeyim. Bütçem ortalama 1.000 TL civarı istesem biraz daha da arttırırım sorun olmaz. Daha iyi bir cihaz satın alabilmek adına tercihimi 2. el olarak kullanmayı düşünüyorum ve bazı takıntılarım var. Asla ara model cihaz satın almam yani almak istemem.

    Şimdi alacağım cihazı idarelik kullanacağım ama satmayı da düşünmüyorum açıkçası. Ekim-Kasım ayı gibi Note 6 satın almayı planlıyorum.

    Aklımda hiç IOS kullanmamış birisi olarak Apple iPhone 5s 16GB var. Neden derseniz bu cihaz iyi kötü 1-2 yıl daha güncelliğini kaybetmeyecek ve bütün IOS güncellemelerini alacak. Ayrıca kolay kolay değer kaybeden bir cihaz olmayacağını düşünüyorum. Satarsam bile ölü fiyata gitmesin.(Samsung vs. gibi)

    Eskiden piyasayı çok iyi takip ederdim fakat yaşadığım bazı sıkıntılardan dolayı piyasayı takip etmeyi bıraktım. Bu yüzden sizlerden yardım istedim, şu anda hemen hemen hiç bir cihaz hakkında pek bir bilgim yok.

    Öncelikle cihazı ne için kullanacağım ? Açıkçası kafadan sıkı bir Clash of Clans oyuncusu olduğumu ve 3 tane ayrı ayrı köyüm olduğunu söylemeliyim. bir bunu yüklerim, sıkça internette gezinirim, populer olan uygulamaları kullanırım(whatsapp,facebook,twitter vs.), bol bol müzik dinlerim ve ses çıkışına önem veririm(kulaklık), Ekranın büyük olması tercihimdir ki 5s alırsam en nefret edeceğim kısım malesef burası olacak, kürek gibi ellerim var .Film seyretme gibi bir huyum yoktur. Cihazın ileriye dönük olmasını isterim, yani cihaz 64 bit olacak.

    Aradığım özellikler kısaca bunlar. Gönül Note 5 almak isterdi ama bütçemi o kadar yüksek tutamadım. Zorlasam zorlasam bu ay 1450 TL nakit çıkartabiliyorum. Önümüzdeki ayın KYK kredisi ile bütçeyi 2000 liraya değdirir ve 2. el bir note 5 alabilirim sanırım diye düşünüyorum. Ama 1 ay daha telefonsuz kalmak istemiyorum. Bilmiyorum ne alsam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDCF59BE8 -- 9 Mart 2016; 0:15:24 >







  • G3 öneririm ama TR garantili çünkü kronik çatlak sorunu var her ne kadar kullanıma etkisi olmasa da rahatsız edici.

    2000 liraya çıkabilirsen açıkçası Mi5 var S7, Lg G5 ile aynı donanım özelliklerine sahip MİUİ Türkiye sayfası getiricek fakat 1 ay içinde geliceğini zannetmiyorum.

    Lenovo vibe P1 var reklamlarını da görmüşsündür sıfırı 1300 TL batarya canavarı ama kulaklığı nasıldır bilmiyorum telefonla ilgili kötü yorum duymadım.

    Benim önerebileceğim takip ettiğim telefonlar arasında bunlar var umarım faydalı olur sorun olursa bilgim dahilinde yardımcı olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 xperia c4 al temiz kullan iyi satarsın yine
  • hem batarya lazım sıze hemde ellerınıze ve oyuna gore keyıf verecek ebat,bu yuzden en ıdeal batarya performans cıhazı compactlar sıze kucuk gelecektır,o yuzden bu kadar muzık ve oyun ıle yogun kullanılcak cıhaz g3 olamayacagına gore z2 ye bır bakın derım,androıd 6 da alacak buda hem uzun omurlu olur hemde 6 ıle bataryaların azda olsa bır nebze daha ıyı sureler verecegı soylenıyor,buyukluk ve bataryaya perfomansta eslık ettıgı ııcn muzıklede uzmez sızı.Yada butce elverırse z3e bakın..















  • Z3 alın kafanız rahat.Hayırlı olsun :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ay sonra satacaksan 2. el iphone 5s al, zararın daha az olur
  • Lg g4 almanı öneririm internetde 1260 tl ye kadar düştü.Meizu mx5 ede bakabilirsin.Ama artık güncelleme almayacak telefonları almanı önermem.
  • Galiba en doğrusunu yaptım:)
    [simage]
    http://hizliresim.com/E8JQmn[/simage]

    Bunu zaman gösterecek tabi ki. Ekran ufak kalıyor ve telefon şarjı içiyor bana göre ama bunların dışında dışında henüz bir sıkıntı çekmedim. :) Şarj benim için problem değil, kötü çocuk her zaman hazır

     Hafta içinde 1000-1500TL civarı telefon alacağım ama aklım çok karışık, bana yardım eder misiniz ?


    Note 5 için bir ay daha bekleyecektim ve 1 ay bekledikten sonra bile üzerine taksit ödeyecektim + bu cihazı 1050 TL'ye satın aldım, Note 5 ise 2000 TL'den satılıyor. Note 5 alana kadar bu cihazdan 2 tane alınıyor. ve bazı arkadaşlar belki beni eleştirebilir ama şu anda piyasada bence alınması mantıklı denilecek bir cihaz yok. Eylül-Ekim ayını bekleyin eğer vaktiniz varsa

    Ben belki hacca giden tanıdıklara Note 6 getirtebilirim(gerek duyarsam.)

    İlgileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

    Apple kullanıcıları androidden gelen bu kardeşinize neleri tavsiye edersiniz ? iPhone şu anda nedense bana karışık geldi, bilemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDCF59BE8 -- 10 Mart 2016; 0:51:29 >




  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, Ayrıca teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.