Şimdi Ara

'Microsoft Kendine Bağlı Stüdyoları Yok Ediyor'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Microsoft'un Lionhead Studios'u kapatması oyun dünyasında bomba etkisi yarattı diyebiliriz. Fable Legends'i de iptal eden Microsoft şimdi de oyun geliştiricilerinin hedefine girmiş gözüküyor. Fable 3'ün yönetmeni ve eski bir Lionhead Studios çalışanı olan Daniel Gray de ağır eleştiri yapanlar arasında. Gray açıklamasında şu sözlere yer verdi:

"Lionhead ile ilgili haberleri duymak üzüntü verici. Microsoft gerçekten de 1. parti (kendine doğrudan bağlı) stüdyoların yok edicisi. 7 yıl önce ise durum farklıydı. Redmond'ta (Microsoft'un merkezi) hesaplaşma gününü bekleyip 1. parti firmaları infaz eden bir kişi var"

Microsoft daha önce 2007 yılında FASA studios'u, 2009 yılında ise Ensemble studios'u kapatmıştı.

• Microsoft eyiye gidiyor.
  • Microsoft oyun dünyasının kanseridir, bu kanserli parçayı yok etmezsek, bütün oyun sektörü malesef çok ciddi zarar görecek.
  • Çok iyi haber. Tüm stüdyolar kapatılsın, oyun çıkmasın. 78 çekirdekli, 8 gpulu donanımlı xbox çıkarsın.Biz ona bakalım, o bize baksın.Varlığı yeter. Hiç olmazsa hava atarız, şu kadar gücü var, bu kadar gücü var diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 8 Mart 2016; 15:59:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Microsoft eyiye gidiyor.

benim de hiç takip etmediğim bir oyun olsada, yapımcıların kapatılmasında nasıl bir iyiye gidiş buluyorsunuz hocam. anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stophart -- 8 Mart 2016; 15:16:34 >
  • Bu gün Epic, Bungie gibi firmalarda aynısını söylüyor.

Kimsenin bir şey demesine gerek yok zaten, xbox 360 döneminden beri bu firmanın karnının yumuşak olduğu en net bölgedir, 1. parti stüdyolar ve exc. oyun.

Değişen bir şey yok.

Xbox One'ı da hazır toplama PC'ye çevirdiler. Her şey windows 10 için. Her şeye dillerini değdirmişler ama ellerinde kayda değer bir tek işletim sistemleri var.

Ürün ve hizmet yelpazesini bu kadar daraltan bir firma bakalım ileride ne yapacak, açıkçası merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 10 Mart 2016; 1:53:08 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Xbox'ta gayet kaliteli exclusivelar varken bile(geçen nesilde xboxun exclusiveleri kesinlikle başarılıydı.) millet xboxu exclusive konusunda yerden yere vuruyordu. Artık Microsoftun tepesi attı ve başlarım exclusiveinize diyerek bütün birinci parti oyunlarını ya Pc'ye, ya da mezara göndermeye karar verdi.

Umarım Rare gibi kaliteli bir firmada gümbürtüye gitmez arada.

İşin şakası bir tarafa Microsoft artık konsol için uğraşmaktan çekiliyor. Konsollar için şart olan exclusive olayının da bir mantığı kalmıyor MS açısından.

Bu işin buraya varacağı ta Windows 10 ve evrensel uygulama zımbırtısı duyurulduğunda belliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E3'te Bomba bir aciklama bekliyorum ben Xbox Lansmaninda, hayra alamet degil cünkü.
    Yazilimsal olarak Xbox'u Pc'ye de tasiya bilirler. 'Microsoft Kendine Bağlı Stüdyoları Yok Ediyor'

• Microsoft yapıyorsa bir bildiği vardır. Microsoft mükemmel. Xbox dünyanın en iyi cihazı. Bu adamlar kesinlikle yanlış yapmaz.

diyenler damlarlar birazdan konuya

• Öyle demeyin, bir bildikleri var.

Koca şirket.

Harvard, Cambridge gibi üniversitelerden mezun pazarlama uzmanları var.

SİZİN GİBİ İŞ BİLMEZ DEĞİLLER TAMAM MI?!?!?!11!!11!!1!!

• Fable legend Free to play saçma sapan bir oyuna benziyordu. Bu oyunu bekliyenmi vardı. Kendinizi bilirkisimi zannediyorsunuz bu oyun iyi olsa microsoft neden iptal etsin hiçmi kafanız basmıyor.
  • ATARA ATARSIN GİDERE GİDERSİN AMA ANCA GİDERSİN .

• quote:

Orjinalden alıntı: MALTHAEL

ATARA ATARSIN GİDERE GİDERSİN AMA ANCA GİDERSİN .

Yılmaz Morgül rules!

• microsoftun paralı trollerinden hala ses çıkmamış??? @eskhioyuncu @Jim Gordon nerdesiniz, acil savunmaya geçmeniz gerekiyo!!! siz ayakta tutuyosunuz çünkü koskoca microsoftu.
  • Su sony fanlarida olmasa gulecegimiz yok. Habere bak yazilan yorumlara bak. Sanirsin ki hepsi Fable'i bekliyordu xbox almak icin :))

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stophart

quote:

Microsoft eyiye gidiyor.

benim de hiç takip etmediğim bir oyun olsada, yapımcıların kapatılmasında nasıl bir iyiye gidiş buluyorsunuz hocam. anlamış değilim.

İyiye değil Eyiye dedim. İnternette kullanılan bir dokundurmadır aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

Orijinalden alıntı: stophart

quote:

Microsoft eyiye gidiyor.

İyiye değil Eyiye dedim. İnternette kullanılan bir dokundurmadır aslında.

Cahilliğime verin o zaman hocam

• micrasoft desene kendi ayana sıkıyo haloda gider

• İnşallah xbox markası da yok olur, eskiden rekabeti savunurdum artık Playstationun tekel olmasını istiyorum konsol camiasında, nintendoyu ayrı tutuyorum.
  • Microsoft son zamanlardaki politikasını değiştirmezse kaybetmeye mahkum. Olan Fable gibi güzel oyun olma potansiyeli taşıyan yapımlara olacak

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.