Şimdi Ara

HTC 10'un Windows'lu versiyonu olmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HTC 10'un Windows'lu versiyonu olmayacak 
     
    HTC en parlak dönemlerini yaşadığı One M8'in farklı varyasyonlarını da piyasaya sürmüştü. Farklı seçeneklerden birisi de Windows Phone yüklü M8 modeliydi. Geçtiğimiz yıl duyurulan One M9'da benzer bir hamle göremesek de bu yılki amiral gemisi model için ilk iddialar gündeme gelmeye başladı.

    Önemli sızıntı kaynaklarından Evan Blass'a (@evleaks olarak biliniyor) göre HTC yeni modelinde Windows 10 işletim sistemine yer vermeyecek. Android'e daha sıkı sarılmak isteyen üretici, iddiaya bakacak olursak daralan Windows Phone pazarını artık çekici bulmuyor gibi görünüyor. En son Windows Phone modelini MWC 2016 etkinliğinde HP'den görmüştük.
     
     
    Bunun yanı sıra HTC 10'un fotoğrafları da sızdırılmaya devam ediliyor. Yeni fotoğrafta model canlı bir görüntüyle karşımıza çıkıyor. Tasarım ana hatlarıyla One serisine sadık gibi görünse de kullanıcıların en çok şikayet ettiği kalın çerçeveler inceltilmiş ve HTC logosu kaldırılmış. Fiziksel home butonunun yanında iki adet kapasitif butona da yer verilmiş. Teknik özellikler iddialarında ise 5.15" ekran, Snapdragon 820, 4 GB bellek, 12 MP ana kamera ve USB Tip C bağlantısı öne çıkıyor.







  • Şikayet ettiğimiz çoğu şeyi kaldırmışlar.

    Fiyatında yine çılgınlık yapmazsa neden almayalım?
  • M10 demek istediniz heralde
  • Windows Phone'ların yetersiz olduğu baştan belliydi zaten. Windows'lu telefon çıkartarak baştan gereksiz masraf yaptılar :D

  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Aynen 2000-2500 arasında olsa şu beyaz M10 a gözüm oynadı
    HTC 10'un Windows'lu versiyonu olmayacak
    Bu mesaja eklenen görseller:

    HTC 10'un Windows'lu versiyonu olmayacak




  • Yine ve malesef çerçeveye telefon yapmışlar. Bir de sanal tuş varsa dadından yinmez. O çok övündükleri çift hoparlör de sizlere ömür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 6 Mart 2016; 14:54:25 >
  • iğrenç olmuş. m7 nerdeee bu m10 saçmalığı nerde.

  • UML kullanıcısına yanıt
    Yeni telefonun ismi HTC 10 olacak hocam

    http://www.gsmarena.com/next_flagship_to_be_called_htc_10_not_htc_one_m10-news-17068.php
  • olmuş gibi duruyor m7 den sonra buna geçebilirim sonunda

  • Puhahahahahahhahhah adamlar m7 yapiyor "bu olmasin su olmasin bu ne ya bu ne bicim tasarim" lar havada ucusutor. İstenilen her sey yapiliyor. "Bu ne ya m7 m8 yaninda resmen cop ". Artik telefonu kotuleyen her ifadenin rakip firma calisanlari tarafindan atildigini dusunmeye basladim

  • Arkadaş özgün tasarımı bozmuşlar samsunga benzemiş. Adamlara ya sanal tuşları kaldırıp şeride alın ya da şeridi kaldırın diyoruz adamlar coşarak hepsini kaldırmışlar hoparlörler dahil. m7 ve m8 deki ön tasarım çok güzel ve özgündü. M8 i alıp sanal tuşları htc şeridine alacaklardı hoparlörlerin olduğu yeri daraltacaklardı biraz. Çerçeveleride inceltip. Gelip bunun önüne yapıştıracaklardı mükemmel olacaktı. Şimdi htc logosu kalkmış ama o şerit hala duruyor. Bu nasıl bir kafa? Butonu dibe yapıştırmışlar üstü boş. Bari butonu yukarıya koyup boyunu kısaltaydınız.

  • Windows 10 mobile yukleyecegim bir lumiayi bulundugum yerde cok arayarak ve isteyerek buldum ancak ben hayatimda bu kadar rezalet bir sistem kullanmadim. Hani windows phone forumunda arkadaslar tamam market kotu ama cok stabil, az ram yetiyor diyorlarya hepsi hikaye. Market yeterli mi whatsapp, youtube taklidi uygulama istiyorsaniz yeterli ama bugun note 5'e ti emulatoru ile dunyanin en gelismis hesap makinasini kurdum mesela. Yani wp marketi, daha iyisini gorene kadar yeterli. Pili su gibi iciyor ki aldığım cihaz 720p ve yuksek pil kapasiteli bir modeldi. Güncelleme geliyor her seferinde illa hard reset atacaksiniz ki telefon duzgun calissin, boyle bir rezillik olmaz. Bulabildiginiz uyduruk bir kac oyunu yukleyeyim diyorsunuz, elimle resim defterini hizlica cevirip animasyon yapmaya calisiyormuscasina takila takila oynatiyor. Dayanayim, biraz daha sans vereyim dedim. Gunde en az 3 kez donmasina ragmen kullanmaya devam ettim ve bir guncelleme daha geldi. Sevincle hemen yukledim ve ne goreyim kullanirken surekli donan telefon, artik ekran kilitliyken bile donmaya başladı. Yeter boyle is dedim sattım. Sonuc olarak HTC cok yerinde bir karar almış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 6 Mart 2016; 20:41:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çokmu zordu böyle yapmak?

    HTC 10'un Windows'lu versiyonu olmayacak
  • ya arkadaş sadece fiyatları adam akıllı ayarlayın yeterli şu htc Türkiye yetkilileri ne yapıyor çok merak ediyorum bir türlü fiyat uyarlaması yapamadılar en güzel ve özgün cihaz htc gel gelelim fiyatları çok yüksek

  • Ne yalan söyleyeyim ben beğendim g4u kapasitif taşlardan dolayı sevmezdim buna geçmeye değer görünüyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten zarara giriyorlar çıkmasın zaten...

  • Umarım kapasitif tuş bir hayal olarak kalır. Yoksa HTC hayal olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GenkaNuank

    Puhahahahahahhahhah adamlar m7 yapiyor "bu olmasin su olmasin bu ne ya bu ne bicim tasarim" lar havada ucusutor. İstenilen her sey yapiliyor. "Bu ne ya m7 m8 yaninda resmen cop ". Artik telefonu kotuleyen her ifadenin rakip firma calisanlari tarafindan atildigini dusunmeye basladim

    Her telefon konusunda böyle berbat olmuş çöp diyenler var donanimhaberin kalitesiz ve yaş seviyesi düşük üye kitlesinden kaynaklanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 8 Mart 2016; 11:51:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.