Şimdi Ara

General Mobile GM5 Plus hakkında her şey! Ayrıca Discovery ailesinde güncelleme çalışmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
5.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • General Mobile ile yeni akıllı telefon modelleri GM 5 Plus'un lansmanında konuştuk. Hem yeni modeli hem de Discovery ailesine yönelik yazılım güncelleme çalışmalarını sorduk.
     
     
     
     



  • Firma sıkıntı... Yoksa telefon orta direk için ideal.. Her çıkardıkları telefonda kronik bisiler oluyor kesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sözde %79 ekran çerçeve oranı olan telefon

  • O Çerçeve kalınlığı ne GM beyciğim ?

  • GM yi görünce midem bulanıyor ; zamanında ilk cıkısıyla 2 Discovery alıp ikisinde de soket sorunu yasayan biri olarak...

  • 130-140 dolar arası global arenada iş yapar bence (hedef ihracatmış ya, o nedenle yurt dışı ederini fazlasıyla yazdım)

  • 999 tl :)

  • Discovery 1 zaten güncelleme fln almaz da bare diğerlerine güncelleme verseler.

  • servis servis servis

  • Gm discovery telefonumu servise gonderdim. Telefona yeni guncellemeyi yapsinlar diye. Telefonun ekranini kaydirip geri gonderdiler. Bundan sonra ekranini geri duzeltsinler diye gonderdim tam tamina 4 kez. Fakat adamlar biz hata gormedik diyip geri gonderdiler. Ben boyle servis gormedim. Tovbe ettim ben gm'ye. Lg g4 3-4 ay sonra 1200-1100 bandinda alinabilir duzeye gelir. Lg g4 alirim daha iyi.

  • bence çerçeve ve oran güzel. köşeye kadar varan ekran düşmelere ve darbelere daha açık. her çıkardıkları telefonlar evet sıkıntılı diyebiliriz ama yeni kurulan ve dünyaya yeni açılmaya çalışan bir firmanın bu denli şekilleri bence olacaktır. sorunlu telefonları için bence servislerini kesinlikle düzelttiler. ben kendi telimi servise gönderdim 6 günde telefonum her şeyi düzeltilmiş ekran kasa ve şarj slotu tamir edilmiş olarak aldım. bu işlemden kesinlikle %100 oranında memnunum. bu telefona gelecek olursak bence tam aradığım ölçülerde üretilmiş bir telefon. canavar oyun sistemi istemiyorum istesem bile bir tele hayatta 1500 tl üzeri vermem alacak gücüm mü yok Allaha şükür var. elimdeki discovery 4gb teli 5 plus ın çıktığı gün satıp 5 plus la devam edeceğim. bu arada bunları yazarken note 4 telde masanın yanında duruyor note 4 deneyimleyerek bunları yazıyorum. note 4 eski oldu demeyin note 5 var demenize gerek yok. GM 5 PLUS bir an önce gelsede alsak artık...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: psycho1905

    Gm discovery telefonumu servise gonderdim. Telefona yeni guncellemeyi yapsinlar diye. Telefonun ekranini kaydirip geri gonderdiler. Bundan sonra ekranini geri duzeltsinler diye gonderdim tam tamina 4 kez. Fakat adamlar biz hata gormedik diyip geri gonderdiler. Ben boyle servis gormedim. Tovbe ettim ben gm'ye. Lg g4 3-4 ay sonra 1200-1100 bandinda alinabilir duzeye gelir. Lg g4 alirim daha iyi.

    N11 de bonuslarla falan 1200 e alabiliyorsun 3-4 ay bekleme bence . 100 lira fazla olsun şimdi olsun
    Paralel ithalat bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General mobilenin ilk işi servisteki arkadaşlara ya çeki düzen verecek yada hepsinin işine son Verecek.. SONRA TELEFON ÇIKARMAYA BAŞLAYABİLİR.. Arkadaşın servisten çektiklerini görünce bende de bir ön yargı oluştu. Almam aldırmam. Hiç kimse kusura bakmasın parayı sokakta bulmuyorum. Bulan arkadaşlar Varsa kesinlikle dedelerine kadar GM alabilirler...

  • 26 ay discovery kullandım 3-4 gün öncede lg g4 aldım ve şuan discoveryi satılığa çıkardım. Discovery çıktığı zamana göre efsaneydi ancak ilk discovery dışında diğer çıkan hiçbir modelini beğenmediğim ve para vermeye gerek görmediğim için parayı lg g4e yatırdım.

  • bu telefonun çin versiyonu var mı yoksa türkler mi tasarlamış.

  • %79 ile g2 gibi efsane olabilir hatta yurtdışında daha çokda satabilir türkiyeye göre.
    edit:3-4 yıl sonra general mobile belki büyük üreticilerden biri olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BilimAdamı -- 6 Mart 2016; 0:01:01 >
  • Yorumlardan görüyorum ki GM asıl sorunu müşteri memnuniyetinde yapmış. Telefon güzel fiyatına göre gayet yeterli rekabetçi bir telefon buna şüphe yok tabiki ama insanların aklında GM = Sıkıntılı servis, kronik sorunlar olarak kalmış dolayısıyla GM'nin önce bu konuya yoğunlaşması lazım diye düşünüyorum. Umarım bu sorunlarınıda aşar ülkemizi temsil eder istendiği gibi ben firmanın bu sorunlarını doğru adımları izlerse zamanla aşabileceğini düşünüyorum. Umarım böyle güzel projelerin, telefonların hem devamı gelir hem de eski modellerinde arkasında durulur; servisiyle güncellemesiyle kullanıcıyı memnun eder. GM'ye bol şans dilerim mobil sektör tutunması kolay bir sektör değil buna ihtiyaçları olacak :)

  • Google tarafından sürekli güncelleme alacak olması önemli bir avantaj. Hem özellikleri hemde tasarımı çok beğendim, fiyatıda uygun olacak anlaşılan. Kamera konusunda vaad ettikleri yazılımı geliştirirlerse kesinlikle kendi alanında kusursuz bir telefon olacaktır. Yılın fiyat performans telefonu olabilir ve patlama yapabilir. Discovery'den bile daha iyi bir patlama bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VulonViing -- 5 Mart 2016; 23:37:58 >
  • otg var mı?

  • Video da telde fm radyo gorunuyor menu icinde gezerken. Telde fm radyo olacak mi acaba merak ettim? 4g gibi kapatacaklarmi yoksa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.