Şimdi Ara

HTC One M10 ile ilgili bir basın görseli internete sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HTC One M10 ile ilgili bir basın görseli internete sızdırıldı

    HTC'nin yeni amiral gemi modeli One M10 için, halen net bir lansman tarihi açıklanmış değil. En erken Nisan ayında tanıtılması beklenen One M10 ile ilgili sızıntılar da hız kazandı. Artık cihazın basın görselleri karşımıza çıkmaya başladı.

    Evleaks tarafından sızdırılan yeni görsel, daha önceki sızıntılarla uyuşuyor. Bu yıl itibariyle biraz daha keskin hatlara sahip olacağı anlaşılan One M10 modelinin, ön kısmındaki ekran üzeri kapasitif tuşlardan kurtulduğu ve çerçeveyi de incelttiği görülüyor. Parmak izi entegreli bir Home tuşunun ön panele yerleştiği dikkatlerden kaçmazken, alt kısma da bir USB Type-C girişi yerleştirilmiş.

    Ayrıca Bkz.HTC One M10 ile çekilmiş bir fotoğraf internete sızdırıldı
    Rakiplerine göre biraz geç kalan One M10 modelinde 5.15 inçlik 2K ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 12MP çözünürlüğünde Ultrapixel arka kamera, 4MP çözünürlüğünde Ultrapixel ön kamera, 32GB/64GB artırılabilir kapasite, 3000mAh civarında batarya gibi özellikler olacağı ifade ediliyor.

    Görseldeki diğer bir ayrıntı, tarih kısmında 19 Nisan 2016 ibaresinin bulunması. Muhtemelen, bu tarihte veya bu tarihe çok yakın bir zaman diliminde New York şehrinde lansman yapılacak. Bazı kaynaklar, yeni modelin isminin HTC 10 şeklinde olacağını ifade ediyor.
     







  • Sanırım bu sefer olmuş.. ( ama fiyat :((( )

  • Saf Android iyidir diyenlerdendim ama arkadaş bu ne ya. Tüm telefonlar (arayuz) estetikten yoksun, birbirinin aynı çıkmaya başladı. Htc sense bile çöp hale getirilmiş. Hayır bir de google launcher güzel olsa bari.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • m7 den sonra m8 geçtim hala kullanıyorum kılıf kap hiç ihtiyaç olmadı tek parça metal gövde çok iyi ama eskiden gümbür gümbür olan speakerlar artık oldukça sessiz, 6.0 a geçtim karşıdan gelen aramayı duymak için kulağımın içine sokucam neredeyse. htc eğer yapıyorsa şu speakerları sabote etmekten vazgeçmeli ve m7 gibi maskülen gözüken telefon yapmalı. her yeri yuvarlatılmış kavislendirilmiş olmasa da olur yani. (bunun da artık kamerası çıkıntı yapmış, yesinler aman)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: simbolmina

    Saf Android iyidir diyenlerdendim ama arkadaş bu ne ya. Tüm telefonlar (arayuz) estetikten yoksun, birbirinin aynı çıkmaya başladı. Htc sense bile çöp hale getirilmiş. Hayır bir de google launcher güzel olsa bari.


    Tek bir fotoğrafla çöp diyebilecek kadar analiz edebildiğine göre bilirkişi olmalısınız. Çöpü açar mısınız? Boşver açmayalım koku yapar

  • Öndeki tuş hem parmak izi sensörü hem de Home tuşu görevi görecek sanırım. Güç tuşu ise yan tarafta. Bence parmak izini arkaya almaktan daha iyi bir çözüm olmuş.



    Ekran kasa oranı önceki modellere göre daha başarılı fakat öndeki çift hoparlör sisteminden vazgeçmek çok radikal olmuş. Bence m7 tasarımını koruyabilirlerdi.



    Kamera çıkıntısı ise bunun gibi bombeli cihazlarda daha bir çirkin duruyo sanki.



    Donanım anlamında ise özellikle kamera ve ekranda ciddi geliştirmeler olması şart.

  • Yine bişeyler eksik gibi duruyo ama alınası bir cihaz olmuş

  • HTC, sanal tuşları kaldırırken hızını alamayıp BoomSound'u da kaldırmış
  • Özelikle parmak izinin önde olması çok iyi olmuş. Keşke batarya olarak biraz daha fazla olsaydı..

    Çok fazla müzik dinlemediğim için hoparlörlere birşey diyemem. Ama telefonun ekran kasa oranına yükselmeli. Donanım standart s820,4 GB RAM, 32/64 GB hafıza. Geriye bir kamera ve ekran kaldı. Sense arayüzü zaten çok hızlı. Ayrıca telefona özel yazılım falan var mı bilmiyoruz.. Tabiki en önemliside FİYAT nasıl olacak.. Bence HTC sony,lg,Samsungun amiral telefonlarını gördü. Buna göre hareket etmeli..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf silver -- 5 Mart 2016; 10:42:24 >
  • 4bin TLden başlar artık fiyatı

  • Arkadan bakinca Mercedes, önden bakınca Renault Fluence.

  • Ben pek beğemedim, m7 tasarımı efsaneydi keşke o çizgisini bozmasaydı. htc yazısı ve siyah bantı kaldırması yeterliydi zaten ne gerek vardı bunca işe anlamadım.

  • Ön ve arka görünüm birbirinden tamamen farklı, patlak bir dizayn. Elimdeki M8 bundan kat be kat iyi duruyor.

  • HTC sen oraya Samsung logosunu basmadıkça bizim forumdakilere yaranamazsın.
    Siyah logo çerçevesi gitmiş,Sanal tuşlar gitmiş.Tasarımda gayet hoş?

  • Boomsound gitmiş. Yenilik olarak gösterdikleri parmak izi ve fiziksel tuş,iyi kamera çoğu cihazda var. Tasarım efsane değil. Neden seni alayım hatçik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatında sanal tuşlu cihaz kullanmamış adamların gazıyla sanal tuşları kaldırdılar ya ne diyeyim.

  • üst ve alt çerçeve çok kalın olmuş , ekran kasa oranı çok kötü , tahminen %68 %70 arası :/
  • Htc m8 in kasasinda siyah cerceveleri kaldir htc yazjsinin oraya fiziksel tus koy sat denmişti adamlar yapmış ama bu seferde BoomSound unutmuşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa HTC marka bir cihaz hoşuma gitti. Çift hoparlör de olsaymış tam olacakmış.

  • Ön yüze bak. 10 yıl öncesinin telefonları gibi üstte altta boşluklar.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.