Şimdi Ara

Baymak Aqua Konfor 65 Litre Termosifon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar Baymak Aqua Konfor 65 Litre Termosifon termosifonu hepsiburadadan aldım ürün sorunsuz ve hızlı bir şekilde elime geçti fakat. yetkili servisle ilgili bazı süprizlerle karşılaştım. hepsiburada yazdığım yorumları yayınlamadığı için bende durumu buradan anlatmak istedim.
    termosifonda herhangi bir sıkıntı yok fakat. ücretsiz montaj denmesine karşın yetkili servis 20 tl ücret aldı gerekçe ise duvar tugla olduğu için farklı vida kullanılması.
    ikinci fiyasko ise ürünün benim açımdan cazip olmasının sebebi 3 yıl garantisinin olmasıydı fakat yetkili servisin dediğine göre termosifonun yıllık bakımları yapılmazsa garanti kapsamının dışında kalacağı idi. ve yıllık bakım ücreti içinde 90 tl istediler yani servis 3 senede bi termosifon parası daha alacak bizden
    bilgilerinize internetteki emsallerine göre uygun fiyatlı olmasına kanmayın derim.



  • Hangi şehir ? Ben izmirde aynı ürünü bayisinden aldım,bana ana bayii sahibi komşumuzdu kendisi gelip taktı,10 yıl garantili bende ki. sana baya oyun oynamışlar,bence direk bi baymak genel merkezini müşteri hizmetlerini aramalısın.
  • yetkili servisi aradım durumu teyit ettiler. farklı işlem oluyormuş saplama vidalar. ödediğim paranın faturası elimde. izmir kent servisi
    yetkili servisi arayıp sorabilirsiniz bakım yatırmazsak oluşan arızalarda ücret talep ediyor musunuz diye.












    nnhg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.