Şimdi Ara

Far Cry Primal'ın Haritasının Temeli Far Cry 4'ten Kopyalanmış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Far Cry Primal'ın bir ek paketten farkının olmadığını düşünen, o nedenle bu oyunun tam fiyattan değil de daha düşük fiyatla çıkması gerektiğini söyleyen oyuncuların bu iddiasını güçlendirecek yeni bir bilgi ortaya çıktı.
     
       Far Cry Primal'ın haritasının temeli Far Cry 4'e dayanıyor. Geliştiriciler aynı haritayı temel alıp bazı değişiklikler yapmakla yetinmişler. Aşağıda görebileceğiniz gibi aslında göller ve nehirler aynı noktalarda yer alıyor. 
     
        Tabi Ubisoft iki oyun da aynı bölgede, ama farklı zaman dilimlerinde geçiyor gibi bir açıklama da yapabilir. Yine de çoğu oyuncu Ubisoft'un açık açık yalan söylediğini de düşünecektir.
    Far Cry Primal
     
    Far Cry 4
     








  • Ubi kardeş n bklion
  • Oyun güzel hiç b.k atmasınlar cidden eğlendiriyor insanı oynarken sıkmıyor ayrıca aynı oyunmuş hissiyatını almıyorsun.Sonuçta kaç tane taş devri oyunu var ki piyasada yada ne bileyim kaplana binip okla adam öldürebileceğiniz kaç oyun var? alın oynayın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Klasik ubi işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi eski haritanın temelini kullanmış demek haklımı bilmiyorum konu ubi olunca batmasını isteyebilirsiniz ama olay öyle değil yani bir oyuna harita yapmanın bir çok yolu var biride önce haritanın beyaz tahtada taslak bir çizimini çizmek olur yani suyun nerden geçeceğini düz çizgiyle çizip dağın olduğu yerleride yuvarlak içine alınıp bir harita taslağı çıkarılabilir sanırım ubi eski taslağı kullandı yada çizen adam yaratıcı birisi değil ve haritanın ortasında merkezi olması gereken haritayı 2 kere çizip benzer çiziyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • eee aynı ubi division haritasınıda birebir New Yorktan kopyalamış almıyalımmı şimdi ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Far Cry 3: Blood Dragon gibi aynı fiyatlandırmayla çıkmış olsaydı kimse sesini çıkartmazdı. Ubisoft işte ne beklersiniz ki? Adamlar paraya aç resmen.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Pürüz üstüne pürüz.
    Uni adam olmaaz!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • farcry 1den sonra cacık olamadı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Haber mi şimdi bu fifa ,cod ,pes ,ac, her sene çıkıyor en ufak bir değişiklik yok bütün modlar aynı sadece kadro güncellemesi var diğerleri de aynı tas aynı hamam hem milyonlarca satıyor hem de kimse biz her sene aynı oyunu oynuyoruz demiyor.Bırakın bu fazla para istiyorlar edebiyatını oyun hoşunuza gidiyorsa gidin alın gitmiyorsa yanına bile yaklaşmayın.
  • DLC 'ye tam Sürüm Oyun diyen ULVİ. Ubisoft , bir oyun yapıyorsa , DLC fiyatına düşünce alacaksın . Bu nesil bana hitap etmeyen o kadar dandik oyun çıkardılar ki . Nede gözdertikleri ile alakalı. Oyunun Wild benzemesi de bir tuhaf .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Zaten Ubısoft, Assasın Creed ve Far cry serılerınde yıllardan berı aynı oyunu farklı harıtalarla mıllete yedırıyor.. Sadece konsept degısıyor.. Mantık hep aynı... O yuzden harıtanın temelını kopyalamısı cok mantıksız degıl... Bır kuleye tırmanırken yada ussu ele gecırırken hıc mı dejavu yasamadınız???? :)))

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfun34_4

    Haber mi şimdi bu fifa ,cod ,pes ,ac, her sene çıkıyor en ufak bir değişiklik yok bütün modlar aynı sadece kadro güncellemesi var diğerleri de aynı tas aynı hamam hem milyonlarca satıyor hem de kimse biz her sene aynı oyunu oynuyoruz demiyor.Bırakın bu fazla para istiyorlar edebiyatını oyun hoşunuza gidiyorsa gidin alın gitmiyorsa yanına bile yaklaşmayın.

    Uyumaya devam . Her sene aynı oyunu satıyorlar . Tek yapmaları gereken bir Güncelleme atmak oysaki. Ama bilinçsiz tüketiçi olmak , Tek bize has durum değil .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of Duty serisi 2007 (MW1) den beridir bunu yapıyor.. Ha CoD Harita hariç her şeyi kopyalıyor o da ayrı mevzu.
  • Bsc Canavar Haraketlerin yeni bölümü gelicek mi? Dün gelmeliydi normalde de gelmemiş o yüzden merak ettim
  • Her ne kadar Ubisoft her sene benzer bir oyun cikarsada beni her oyunu ile eglendirmeyi basariyor. Üstelik her 1-2 seneye bir yeni bir IP cikarmaya korkmayan bir firma. Her ne kadar yaptigi bazi seyler ile beni sinir etsede en sevdigim Yayinci firmalardan biri Ubisoft.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tabiki de bu eleştirilebilir ama, sonuç itibari ile bakılması gereken, oyunun doluluğu ve oyun dolu, bir dlc ye göre fazla dolu oyun. Evet aynı yapı aynı görev tipi ama god of war da aynı değil mi, dark souls ta aynı değil mi? Editörler eski oyunlar eski oyunlar diyip duruyolar şimdi dikkatli baksınlar pek çok oyun serisi bir çok yönden öncekinin aynısıdır. Burda önemli olan o oyun dinamiğinin eskimeye başlanmasıdır. Yoksa her seri oyunda öncekine göre 100% yenilenen tamamen farkı olan eski yeni kaç tane oyun var?
    Çok anlamsız eleştiriler bunlar, God of war dan keyif alıyosa bir insan, Dark souls tan ya da far cry dan, tabiki de 100% değişik bir oyun değil daha fazlasını isteyecek, o oyunun mekanikleri eskiyene kadar da bu sürer, bundan daha doğal ne var? Editörler niye bunu niye anlamıyor, çok ilginç!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Far Cry 3 oynamış biri bile 4'ü oynarken aynı oyunu oynuyorum hissine kapılabilirken, Primal'i ayıla bayıla oynamak için nasıl bir işkembe gerekir çok merak ediyorum. Daha önce denenmemiş bir konsept ile çıkıyorsun ama orijinallik adına hiçbir şey katmıyorsun. Keleş yerine karakterin eline mızrak, sopa vs. koymuşsun ama bundan öteye gidememişsin. En azından yakın dövüş mekanikleri ekle, pata küte sopayla dalmak yerine. Sadece Far Cry serisinde değil, Assassin's Creed serisinde de aynısını yaptı Ubisoft. Bir konsept tuttu mu anında seri üretime geçiyor. Neyse ki AC için planlarını değiştirmiş gibi, darısı Far Cry'ın başına diyelim. Üzülüyorum çünkü, sevdiğim bir seriydi.

    Ayrıca kâr amaçlı kurulmuş oyun sitelerinin etik olmayan bazı anlaşmalar yüzünden oyuna şişirilmiş puanlar vermelerini anlarım ama en azından bireysel bir oyuncunun daha eleştirel olmasını beklerim ben. "Oynayın işte sarıyor, kurcalamayın fazla" demek de nedir yahu?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Haritanın görüntüsü bir güzel olmuş.Poster yada tablo şeklinde duvara as.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyunun haritasından yana sorunum yok.. ama oklar tek atmıyor diğer far cry lar gibi.. long bow uzaktan tek atmıyor.. double bow la yakından anca.. buda gizlilği çok aza indiriyor..yeterli xp den sonra kasmayadabılıyorsunuz.. bide ana hıkaye yan senaryo hissi veriyor aralarda.. kurgu derin değil ama güzel oyun yani .. böyle hiç oyun yok bu dönem oyunu alın oynayın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.