Şimdi Ara

Yine Yeni Yeniden FLUSHA (: (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne var bunda? Nesine hile diyorsunuz bunun?
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt
    flushadan başka onlarca aimlock sahnesi olan bir oyuncu söyler misin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    Ben şu videodan bahsediyorum diğerlerinden değil.
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt
    digerlerinin varligi bunun yorumunu etkiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    Ona bir şey diyemem

• noin kullanıcısına yanıt
    2 yıl geçmiş yakında VAC yiyecek niyetiyle youtube videosu yükleneli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 14 Mart 2016; 18:52:26 >
  • gayet güzel yakalanmış arakadaş :)=) ama müsade etmeleri gayet normal sonuç olarak insanlar tanıyor bu insanları ve clan olarak da problem çıkabilme ihtimali var baktığın zaman hep bu 2 clan konuşuluyor tekinn ban yemesi epey yankı uyandıra bilir ve sıkıntı olabilir steam olarak :)
  • ovojemojzivot O kullanıcısına yanıt
    Laf konuştu balkabağı.
    İnsanlar tanıyormuşta, müsade etmeleri normalmişte, ortaya çıksa steam olarak sıkıntıya girermişte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 14 Mart 2016; 20:45:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inalough

Laf konuştu balkabağı.
    İnsanlar tanıyormuşta, müsade etmeleri normalmişte, ortaya çıksa steam olarak sıkıntıya girermişte...

bi açıklamada sen yapda tadmin edicilik görelim kül kedisi :)
    Şu postların hepsini okusaydın m_rawinput 0 olduğu zaman o hareketin normal olduğunu anlardın.
    Ama yok senin son postlarına bakıyorum ya hayırlı olsun yazmışsın her konunun altına ya da hayırlısı olsun yazmışsın.
    YGS bitti, "tatmin" kelimesini bile doğru yazamıyorken istediğin gibi bir bölüme yerleşmen temennisiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inalough

Şu postların hepsini okusaydın m_rawinput 0 olduğu zaman o hareketin normal olduğunu anlardın.
    Ama yok senin son postlarına bakıyorum ya hayırlı olsun yazmışsın her konunun altına ya da hayırlısı olsun yazmışsın.
    YGS bitti, "tatmin" kelimesini bile doğru yazamıyorken istediğin gibi bir bölüme yerleşmen temennisiyle.

yurt dışında üniversite okuyorum :) %100 burslu sanırım buda yenı kayıt olmamla alakali :=) senin gibi sağa sola salça olmuyorum :=) Konuyu uzatma istersen de Olgunluğunu görelim.!
    Cevabını aldıysan uzatmama gerek yok.
    Bıktım sizin gibilerden, 2 sayfa başlık var bir zahmet okuyun, mesaj sayinizi cogaltmaya calismayin sadece. Konunu en sonuna gelmiş, verdiği cevap "müsade etmeleri normal, yakalanırsa steam olarak sıkıntıya girerler". Bunu yazman yeterliydi benim için. Doğru konuştun da biz mi anlamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 14 Mart 2016; 23:10:17 >
  • Inalough kullanıcısına yanıt
    cok uzattın dostum tamam haklısın hadi iyi eğlenceler.
    Steam sıkıntıya girecek ha
  • Bence kimse binlerce kişinin ortasında banı yiyip rezil olma riskini göze alamaz.
  • konu bot dolu ya valla bot dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

Steam sıkıntıya girecek ha

Her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz :)

• steam in sıkıntıya girmemesi önemli.
    Hocam steam i uzaktan yakından alakadar eden bir konu değil ki, kimse hile yapmasa da herkes hile yapsa da adamlara giren çıkan bir şey yok, paralarını kazanır gerisine bakmazlar bile.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.