Şimdi Ara

Zynga patronu Mark Pincus, ikinci kez görevini bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zynga patronu Mark Pincus, ikinci kez görevini bıraktı

    Çevrimiçi oyun oynama kavramının daha çok Facebook üzerinde yoğunlaştığı dönemde Farmville ile büyük bir çıkış yakalayan Zynga, ardı ardına onlarca yapımı piyasaya sürmüş ve şöhretini artırmıştı. Milyar dolarlık şirketler listesine kısa sürede adını yazdıran Zynga'nın bu başarısı ise çok uzun sürmedi.

    Mobil oyunların popüler olmaya başladığı dönemde gerekli adımları atamayan firma, giderek hızlanan geçişe ayak uyduramadı ve eski günlerini mumla arar oldu. Temmuz 2013 tarihinde, firmanın kurucusu Mark Pincus, patronluk görevini bırakmış ve dümeni Don Mattrick'e devretmişti. Mali sıkıntıların artması üzerine, Nisan 2015 tarihinde görevini tekrar devralan Pincus, iş gücünün yüzde 18'ini kesmekle işe başlamıştı.

    Ayrıca Bkz.Android N ile bildirim menüsü değişiyor
    Aradan henüz bir yıl gibi bir zaman dilimi geçmişken, Pincus yeniden görevinden ayrılmaya karar verdi. Yerine ise, Electronic Arts firmasında 20 yıl çalıştıktan sonra, geçen yıl ortalarında Zynga'ya dahil olan Frank Gibeau geçecek. Pincus, yönetim kurulu başkanlığı görevini devam ettirecek.

    Frank Gibeau, EA bünyesinde The Simpsons: Tapped Out, Plants vs. Zombies, Real Racing ve Bejeweled gibi yapımların geliştirilmesinde önemli roller oynadı. Zynga'nın mobil oyun konusundaki eksikliğini Gibeau'nun kapatabileceğine inanılıyor. Ayrıca firmanın planları arasında, San Fransisco'daki merkez binasını satarak, kiralama şeklinde bir konsepte yönelmesi de var. Görev değişiminin açıklanması sonrasında, Zynga hisselerinin yüzde 7 değer kazandığı görüldü.
     







  • Nerden nereye trend nereye gidiyor anlayamadilar sonuc husran. Ayrica eskisi kadar oyun oynanmiyor yada oynanan oyunlar film karakteri vs oluyor.

  • Piyasa araştırmasını düzgün yapsalardı ve potansiyeli olan platformlara yatırım yapsalardı bu durumda olmazlardı.

  • gelecek mobil de en mantıklısı Android ios

  • ben 280 leveldeyim nibetine gecmek istiyorum amma yakinda yaziyor bu ne demek

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.