Emegine saglik. tesekkurler bilgi icin. Ayrintilar ve hesaplayici gayet guzel .... yalniz bi soru soracam. Bu fanlar extradan faydali mi ? ben islemci ve guc kaynagi haricinde fanlarin TOZ topladigini dusunuyorum. sizin gorusunuzu almak isterim. tesekkurler saygilar....
Güzel olmuş yanlız bazı markalar isim isim ayırmış serileri ama Toughpower serisi çok genel çünkü 550w lığıda var, 1200w ve 1000w lık modelleri de var ve bunlara kullanılan parçalar,stabilite vs en üst düzeyde incelemelerine bakın yeter ve kesin 1. sınıfta olması gerekir 1kw üstünün. 750w-850w larda 2. sınıfda olmalı bence. Çok seçeneği tek bi isim altında topladığından tt yi örnek verdim başka ona benzer yok çünkü.
katılıyorum, kendim 750w tt-tp kullanıyorum. ne ısınması var nede sesi. çok memnunum, Daha bir kere üzmedi beni ne olursa olsun. hemde çıkart tak kablolu. (Gerçi ona gelen elektrikte belkin marka sigortalı Fişinden geçiyor(Belkin fişe bağlı yanan bir cihaz olduğunda 100.000 Euro garanti veriyor) tavsiye ederim düz cereyana bağlamayın bilgisayarınızı.)
kendim ta-250 kullanıyorum kasa içi havalandırma konusunda oldukça zayıf asus'un diğer kasalarını bilmiyorum ama internet bilgisayarı yapacaksanız ta-250 kullanın, aksi halde alternatif bakınız. yakın zamanda stacker türü kasa alacağım. omurluk olsun :)
merhaba arkadaşlar; sistemi yaziyim parçalarım hazır ancak halen istediğim şekilde kasa ve psu bulamadığımdan kurmadım. eski külüstürle devam ediyorum.benim içim tamamen sessizlik önemli. psu için 250-300 ytl, kasa için 150 ytl civarı düşünüyorum ama bomba teklifleriniz olursa fazla uçuk fiyatlar olmama kaydıyla dikkate alabilirim. q6600 2,4 cpu intel dq35joe 2x2gb ddr2 800mhz 8600gts 500gb maxtor 7200 rpm. dvdrw
benim düşündüklerim şu an için psu oalrak: be quiet bn031 (marka adına tav olmşta olabilirim emin deilim :)) kasa olarak ta asus vento7700 kasa şekli şemali önemli deil soğutmaya yardımcı görevinni yapan bişey olsun yeterli gece çalışıyoruz malum hırlamasın başımda.. yardımlarınız için şimdiden tşk.