İkiside yaklaşık aynı fiyat, önerilerinizi bekliyorum.
Ben olsam 2.tercihini düşünürdüm
Fenomenhaa ustanın hazırlamış olduğu listeye göre 1. sıradaki güç kaynağı en iyiler arasına girmiş. Diğer enermax ise 2. kalitelerin arasında fakat fiyatları ikisininde aynı o yüzden yorumlarınızı istemiştim.
şu an en sessiz ve kaliteyi enermax galaxy mi bizim piyasalarda bulunan benim için sessizlik önemli enermax liberty buldum ancak enermax galaxy nereden bulabilirim be quiet lc power enermax silverstone arasında en sessiz enermax mı
PSU: Power Supply Unit (Kasanın arkasında yer alan, elektrik girişini bağladığımız bilgisayara güç veren parça)
GSM: bilgisayarla alakası yok.
FAN: Bildiğimiz fan işte.
FSP: Güzel bir power supply markası
Soru: Piyasadaki bütün araba yarışlarını oynadım ama bir süre sonra sıkıldım. Bana hiç sıkılmayacağım bir yarış oyunu önerebilir misiniz? Cevap: Tam aradığınız gibi bir oyun var, hem de tamamen ücretsiz. İsmi "Trackmania Nations" Bu oyunla bütün kalıpları yıkacaksınız ve bugüne kadar yapılmış en iyi fizik motoruna sahip oyun olduğundan her geçen gün farklı bir özelliğini keşfedeceksiniz. Sakın bunu NFS gibi çocuk oyunlarıyla kıyaslamayın, gerçek bir usta oyununa hazır olun. Oyunu hemen indirip bu maceraya atılmak için Türkiye'nin tek Trackmania sitesi olan: www.Trackmania-Turkiye.com 'u ziyaret etmeniz yeterlidir. Unutmayın bu sadece bir oyun değil, yaşam şeklidir...
arkadaşlar, goldda satılan foxconn marka kasalarda fsp marka psu olduğu iddia ediliyo.. acaba güvenilirmi bu psu lara?? çakma olmasın? bide acaba ayrı satılan fsp markalarla aynı kalite olurmu?
@serkan73, benim sıralamadan mı yoksa ilk topicdeki psu listesinden mi bahsediyorsun bilemiyorum ama ben benim açımdan cvp vereyim;
yukardaki sonuçlar kalite sıralaması değil, en fazla hangi marka kullanılıyor onun tespit edilmesine yönelik bir çalışma. eğer topicdeki cvplar üzerinden sonuca varmaya çalışırsak forumda en fazla fsb kullanıcısı var; bunu enermax ve thermaltake kullanıcıları takip ediyor ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 29 Ocak 2007; 14:23:37 >