merhaba arkadaslar benıım sısıtemım ımzamdakı gıbıdır... 1.ılk once bu sısteme 9800gx2 alacagım bana ılerdede kulllanmam ıcın onerebılecegınız 1200 yada 1000 watt lık psu? 2.suanda bılgısayarda mesela net gıdıp geldıgı zman bılgısayar kıtlenıor veya bazen oyun ısrasında ekran sımsıyah oluyor ama sesler veya yanı bılgısayar calısyor ama goruntu olmuyor bunun sebebı ne olabılır...
Arkadaşlar pegasustan artık yaka silkiyorum . İlk önce cıncıklı mıncıklı bir kasa aldım kasa görüntüsü gerçekten hoş ama sorun bundan sonra başladı. İlk önce bilgisayar reset atmaya başladı baktıkki sorun psu dan hemen değiştirdim. Önceki psu 450 watt pegasustu. Sonra gittim golddan 550 watt pegasus aldım. Bu psu da cıncıklı mavi led li filan ama gel gör ki dün o da bir güm sesiyle gitti . Yani buradaki arkadaşlara tavsiyem siz siz olun pegasustan uzak durun yok ama ben illa gümletecem diyorsanız bilmem
bendede aynı psu dan var ama eski x1950 ve şimdiki 8800gt ile bir problem yaşamadım.bol bol da oc yapıyorum ama
E2160 1.80GHZ@MAX 3700MHZ STOK SOĞUTMA İLE * GİGABYTE P35C-S3 DDR2+DDR3 * 2x1GB DDR2 800@960MHZ KİNGSTON RAM * SPARKLE 8800GT 512MB(790*1840*2160+1.2v)* 200GB SEAGATE+320GB SAMSUNG 16M * ASUS 1608 DVD RW+SAMSUNG DVD RW * ASUS -VW222S BK 22''LCD * SKYSTAR2 DVB-S * PEGASUS 550W PSU+KAWAİ 5+1
Gigabyte X38-dq6 q6600 3X1 GB Crical Balistix Tracer PC8500 Asus HD3870 3 tane sata disk 1 sata dvd writer
olan sistemimde overclock yaparken beni tatmin edecek kaliteli bir power supply aramaktayım. bana yol gösterebilrseniz sevinirim. Şimdilik bulduğum seçenekler şunlar.
merhaba arkadaslar benıım sısıtemım ımzamdakı gıbıdır... 1.ılk once bu sısteme 9800gx2 alacagım bana ılerdede kulllanmam ıcın onerebılecegınız 1200 yada 1000 watt lık psu? 2.suanda bılgısayarda mesela net gıdıp geldıgı zman bılgısayar kıtlenıor veya bazen oyun ısrasında ekran sımsıyah oluyor ama sesler veya yanı bılgısayar calısyor ama goruntu olmuyor bunun sebebı ne olabılır...
yardımlarınız ıcın sımdıdden tessekkurler....
psu olarak tavsiyem şekili sorun deil tam kalite olsun dersen enermax , silverstone ,seasonic
hem kalite hem şekil dersen axp supernova (benimki) , tagan bu söylediklerim 1000 w sınıfındadır
olan sistemimde overclock yaparken beni tatmin edecek kaliteli bir power supply aramaktayım. bana yol gösterebilrseniz sevinirim. Şimdilik bulduğum seçenekler şunlar.
merhabalar mehmet kardeşim bende psu davasında bayağı bi karamsar kaldım imzamdaki sistem için en uygun psu yu secmekte zorlanıyorum ileride oc olayına yönelik saglıklı bişiy istiyorum bi konu açtım linki buraya koyucam senden ricam bi gözatsan kilitlenmeler ve sistemde donmalar yaşıyorum http://forum.donanimhaber.com/m_23534584/tm.htm şimdiden tşkler kardesım.
evet yaptığım araştırmalar sonunda bende enermax galaxy 1000w lık modelden almaya karar werdim. biraz tuzlu olucak ama vericez artık. teşekkür ederim mehmet arkadaşıma.
XBOXLive : batubatubatu PSN : hololoy112 www.enisbatu.net Forumda hololoy112 olan nickim Batuhan Bayazıt olarak değişmiştir. BJK1903 / Sonunu düşünen playboy olamaz!! / Bana bi çip verin, size dünyayı veriym!! / Okul cehaleti alır, eşeklik baki kalır.
Herşeyi şeçtim ama psu kaldı birtek. Asus A-45GA diye düşündüm acaba yeterlimi bu sisteme? Birde uyumlu olup olmadığını anlayamadım railler filan beni aştı biraz 2.0 Atx ve 2.2 Atx destekleyen iki modeli varmış sanırım hangisini alcağımıda sasırdım. Asus A-45GA uygun gelir gibi düşündüm sizce nasıl? Veya sizin öneriniz nedir?
SEAGATE 500GB 7200RPM 32MB CAHCE SATA2 SABİT DISK SEAGATE 500GB 7200RPM 32MB CAHCE SATA2 SABİT DISK WESTERN DİGİTAL 160 GB SATA HDD
PHILIPS SPD2514BM 20X SİYAH/KUTUSUZ SATA DVD YAZICI
OCZ 2GB DDR2 800MHz Vista Upgrade Bellek OCZ2VU8002G OCZ 2GB DDR2 800MHz Vista Upgrade Bellek OCZ2VU8002G
bu sistemi COOLER MASTER RC-690 KKP2-GP 460W ATX KASA iLe kuLLanıyorum.Fakat ekran kartı oyunlarda cok kısa sureLi donmaLar yapıyor.Forumda arastırdım bunun PSU dan oLdugunu soyLediLer.Bu dogrumudur ? Dogru ise hangi PSU onerırsınız ? PSU değişikliği yaparsam o/c da yaparım onun icin en uygun ve performansLı PSU hangisi oLur ? simdiden saoLun arkadasLar...
MSI K7N SLI PLATINUM Intel Q6600 2.4Ghz 2(2*1) GB Kingston Dual Nvidia Sli ram AXLE 512MB 256 BIT 9800GTX 500GB Seagate Sata II 32MB NCQ HDD Creative Audigy 24 bit 7.1 ses kartı Asus CD-ROM Asus CD-RW NEC DVD+RW DL Sata
bu kasaya önerebileceğiniz PSU nedir ?? kaç watt yeterli olur..marka ve model yazarsanız memnun olurum..şimdiden teşekkür ederim..